Номинации за най-голяма муня

• 3 551 910
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 6 795
Веднъж прибирайки се ужасно жадна, надигнах първата бутилка "Спрайт" , която ми се изпречи пред погледа в кухнята. Оказа се олио (това в първите години на даването на селскостопанска рента  - наливно  Confused ). Спрях се на третата глътка.

# 6 796
Веднъж прибирайки се ужасно жадна, надигнах първата бутилка "Спрайт" , която ми се изпречи пред погледа в кухнята. Оказа се олио (това в първите години на даването на селскостопанска рента  - наливно  Confused ). Спрях се на третата глътка.

А аз,след един маратон,се връщам скапана и уморена у дома,нашите боядисват прозорци..
Умряла от жажда,надигам бутилката с вода която беше на масата и едва след 3-4глътка спрях..Беше егати жаждата..
А шишето пълно с чист бензин..Един бял,прозрачен..Ползваха го да чистят боята..

Ами седмица след това се уригвах на бензин и нищо не можах да хапна..Дори любимите ми корекомски"Моритц"не можаха да оправят нещата//А нашите толкова виновни се чувстваха,сума ти време на пета ми се въртяха и се чудеха как да ми угодят с ядене..Ама напразно.. Sick

# 6 797
Ох, момичета, заради проклетата романтика за една бройка да извърша убийство на съпружие. Та след цунки-мунки и така нататък клетото съпружие се сеща, че го е нападнал глад за нещо сладко и моя милост изпълнена с романтика и любвеобилност решава да донесе бурканчето със сладко от зелени смокини и да му даде плодче в муцунката. Нося бурканчето, гребвам щедро и бутвам препълнена голяма лъжица във въпросната съпружеска муцунка. Отсреща рев! Ама неистов рев, чак ще се задуши човекът! Очите му изхвръкнали, не може да си поеме въздух! Бре! Ще мре! Излетя до кухнята, пи вода, пое си въздух и ми сочи бурканчето. Дааааа, в абсолютно същия вид бурканчета съм правила и пукани отровно люти чушлета от онези топчестите зелените.

Ти муня, но и той муньо.  Laughing Следващият път му кажи да пие не вода, амляко. Водата прави болката доста по-силна и неприятна.

# 6 798
А аз,след един маратон,се връщам скапана и уморена у дома,нашите боядисват прозорци..
Умряла от жажда,надигам бутилката с вода която беше на масата и едва след 3-4глътка спрях..Беше егати жаждата..

Ами седмица след това се уригвах на бензин и нищо не можах да хапна..Дори любимите ми корекомски"Моритц"не можаха да оправят нещата//А нашите толкова виновни се чувстваха,сума ти време на пета ми се въртяха и се чудеха как да ми угодят с ядене..Ама напразно.. Sick

Ти вярно си муня. Да палиш цигара, след като си пила бензин.  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 6 799

Aaaa,нье! Naughty..

Ся ти си мунята да знаеш Mr. Green

# 6 800
 JoyТова за дрехите в хладилника и фурната hahaha И аз чат пат съм вършила подобни, само че вместо в коша за пране, дрехите ги мятам в коша за боклук.

# 6 801
Веднъж прибирайки се ужасно жадна, надигнах първата бутилка "Спрайт" , която ми се изпречи пред погледа в кухнята. Оказа се олио (това в първите години на даването на селскостопанска рента  - наливно  Confused ). Спрях се на третата глътка.

Направо палиш и тръгваш  с пънла газ Grinning

# 6 802
Ми а де..Да бях заредила преди маратона,а не след тва..Можеше и първа да се класирам,знае ли човек Mr. Green

# 6 803
Корекомските Мориц тогава бяха правоъгълни, златисти, с мечета отпред. И на мен ми бяха най-любими от всичко, което можеше да се купи там.
За прането - и аз съм се хващала, че вместо към пералнята, го засилвам към кофата.

# 6 804
  • Sofia, Bulgaria
Аз пък съм прибирала пепелник с фасове в хладилника.

# 6 805
Корекомските Мориц тогава бяха правоъгълни, златисти, с мечета отпред. И на мен ми бяха най-любими от всичко, което можеше да се купи там.
За прането - и аз съм се хващала, че вместо към пералнята, го засилвам към кофата.
Ма няма снимка в нета..Любимите ми..А сега дори вкуса не е същият #Cussing out

# 6 806
Не е същият вкус, аз също много се разочаровах от новите.
Ето каква беше обвивката на старите:
http://detstvoto.net/uploads/posts/2010-01/1263932741_mecho-moritz-1.jpg
http://detstvoto.net/uploads/posts/2010-01/1263932734_mecho-moritz-2.jpg
http://detstvoto.net/uploads/posts/2012-11/1354107715_stanioli_01-copy.jpg
http://www.wawi-group.de/fileadmin/templates/wawi/historie/moritz/1989.jpg

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 23:51 от Анонимен

# 6 807
  • София
Как можахте сега да ме подсетите за любимите за всички времена Мориц.  Crossing Arms
Дори усетих вкуса им в устата си.  Laughing
Ма наистина бяха божествени.

# 6 808
Най-най любими!

А сестра ми като малка пък отпи много голяма глътка ракия от пластмасово шише, помислила я за вода. Казва, че оттогава намразила алкохола, вече е на 30 г., а не пие никакъв.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 08:01 от Анонимен

# 6 809
Бензин не съм пила, но нафта - да. 2 чаши, не една  Mr. Green Като малка, разбира се, после яко активен въглен  Sick Той беше по-гаден от нафтата

Общи условия

Активация на акаунт