Номинации за най-голяма муня

• 3 557 689
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 155
  • София-Младост
Вчера се изкъпах с лосион за тяло, вместо с гел-душ. И то не защото обърках шишетата, а защото смятах, че това което имам си е душ-гел. И през цялото време си мисля от какъв зор консистенцията е като крем, че и грам пяна няма...докато все пак реших да прочета етикета.

# 7 156
Една приятелка се беше намазала с гел душ след баня.... Не знам как не се е разпенил....  Mr. Green

# 7 157
Купувам за малкия слънцезащитен крем с подарък нещо в синя тубичка. Обикновено кремовете за след слънце са в сини тубички и решавам, че е такъв крем. Мажа го след плаж, бре пени се, викам си какъв е тоя развален крем, как не ги е срам развалени кремове за деца да продават. Оказа се душ гел  Embarassed

# 7 158
  • София
 Великденска муньовщина,сварих яйца за внучката да ги оцветяват в детската градина. Поставих ги на масата в кухнята,но дъщерята взела от хладилника сурови яйца и тях оцветявали. чак като доведе детето забелязах ,че сварените яйца си стоят.... Добре ,че не са се чукали децата вчера с тях. Laughing

# 7 159
  • Майничка
В сряда вечерта щерката и племенникът ме сюрпризираха, че на другия ден ще боядисват яйца в градината. Майка му се прибира по-късно от работа, реших да сваря и за него, да не се занимава после. Оставих ги на тренировка, купих 6 яйца, измих ги и ги сварих в електрическата кана /едното се пукна/, ама от зор да стане по-бързо я пуснах само 2 пъти, без да изчакам между тях да се охлади достатъчно водата. Изстудих ги набързо под течаща вода, приготвих две пликчета с памук, боя, ръкавици и по 2 яйца и връчих едното на племенника след тренировката.
Вкъщи реших да опитам пукнатото яйце - идеална закуска, твърд белтък и течен жълтък. Тъкмо бях почистила каната - хайде пак доварявай и чисти, пък върти телефони... Само защото не се задържах още 5-6 минути, та да си свърша читаво работата. Mr. Green

# 7 160
  • ❌❌❌
Еххххххххх, колко я обичам тая тема Heart Eyes Заради вас и излиянията ви си направих рег у форума Hug

Вчера правих торта... цял ден Mr. Green излишно е да казвам, че още самото начало нищо добро не вещаеше, но като съм се хванала на хорото, ще го играя докрай! Sunglasses
Надвечер завършвам "тортата" с украса - шоколадови листа. Тъй де... не я завършвах, ама имах намерения да я завърша Flutter Както се вижда в рецептата, за шоколадовите листа са ми необходими истински листа, по които да направя отливките, та започвам аз да размишлявам къде може да има точно от тоя вид листа - за торта Thinking Мислих, мислих newsm78, ама единствената мисъл, която ме осени, беше, че съм забравила да си купя един крем от аптеката Laughing, която затваря след 10мин. Изстрелях се от нас като коркова тапа и точно пред аптеката видях един храст с чудесни "шоколадови" листа Mr. Green Влязох, купих крема и бързам да се мятам в храста Twisted Evil, ама до него, виждам, застанали двама мъже на преклонна възраст. Rolling Eyes Чаках да тръгнат, ама гледам разговорът им върви сладко, а аз време нямам, та срам-не срам застанах до тях и почнах да оглеждам обекта, набелязвайки кои точно са моите листа Mr. Green Господата така - Shocked, решиха да се преместят от другата страна на храста, която аз не бях огледала, та и аз се преместих с тях Mr. Green, като мен хем ме е срам, хем почва да ме напушва на смях, а те още повече -  #Crazy, ама стоят и наблюдават, не мърдат. Е, мога ли сега тях да чакам?! Naughty Просто започнах да си късам набелязаните листа и най-прилежно да си ги прибирам в джоба, когато чух зад гърба си: "откачени сякви, бе, Гошо" Whistling

# 7 161
Еххххххххх, колко я обичам тая тема Heart Eyes Заради вас и излиянията ви си направих рег у форума Hug

Вчера правих торта... цял ден Mr. Green излишно е да казвам, че още самото начало нищо добро не вещаеше, но като съм се хванала на хорото, ще го играя докрай! Sunglasses
Надвечер завършвам "тортата" с украса - шоколадови листа. Тъй де... не я завършвах, ама имах намерения да я завърша Flutter Както се вижда в рецептата, за шоколадовите листа са ми необходими истински листа, по които да направя отливките, та започвам аз да размишлявам къде може да има точно от тоя вид листа - за торта Thinking Мислих, мислих newsm78, ама единствената мисъл, която ме осени, беше, че съм забравила да си купя един крем от аптеката Laughing, която затваря след 10мин. Изстрелях се от нас като коркова тапа и точно пред аптеката видях един храст с чудесни "шоколадови" листа Mr. Green Влязох, купих крема и бързам да се мятам в храста Twisted Evil, ама до него, виждам, застанали двама мъже на преклонна възраст. Rolling Eyes Чаках да тръгнат, ама гледам разговорът им върви сладко, а аз време нямам, та срам-не срам застанах до тях и почнах да оглеждам обекта, набелязвайки кои точно са моите листа Mr. Green Господата така - Shocked, решиха да се преместят от другата страна на храста, която аз не бях огледала, та и аз се преместих с тях Mr. Green, като мен хем ме е срам, хем почва да ме напушва на смях, а те още повече -  #Crazy, ама стоят и наблюдават, не мърдат. Е, мога ли сега тях да чакам?! Naughty Просто започнах да си късам набелязаните листа и най-прилежно да си ги прибирам в джоба, когато чух зад гърба си: "откачени сякви, бе, Гошо" Whistling

Joy Joy Joy
Обаче си откраднах листата. Следващата ми торта ще е с такива.

# 7 162
О, и аз така един път , преди време,  нещо тежко мъкнех. Та опаковала съм го аз - вестници, отгоре бяла торба. И съм го гушнала, че да не го тресна, че нещото чупливо. Вървя си аз, гушнала нещото и зад мене чух неща то сорта на "Тая как е повила бебето, ще го удуши" .  #Crazy
Идеше ми да се обърна и да им кажа, че е бомба и ако продължават с тъпите коментари, ще я тресна по тях  #Cussing out
А всъщност нещо беше стъклено, а може и някоя стара стомна да бях помъкнала, ама видите ли - мунята не  се сеща и това си е  newsm78
edit- А шоколадовите листа получиха ли се? Simple Smile

# 7 163
  • ❌❌❌
Joy Joy Joy

Аз не ги изпробвах лично, ама дружката, дето ми ги препоръча, каза, че се получавали и били лесни. Simple Smile

За да не е спам, ще взема да напиша още една история Mr. Green

Историята се развива в Ямбол, нейде по туй време миналата година, пак някакви празници имаше. Аз и една дружка вървим по Търговска и гледам вдясно - Глобул. Викам айде да влезем да си платя телефона, че да не вземат да ме спрат баш по празниците Crazy. Предисторията е, че точно преди да влезем аз си купих платно, някакви четки и бои, нещо музата ме беше ударила  redecoration Влизаме ние, заставаме на касата и чакаме да ни дойде реда, през това време отстрани двама слуги (не помня мъж и жена ли бяха, две жени или двама мъже newsm78) нещо си шушукат и се подхилкват, ама пука ни на нас, че ни дреме Sunglasses Идва моят ред и тоз на касата ми вика: "КАЖИ" Shocked Ся по принцип не съм кифла и нямам нищо против да ми говорят на ти, ама като е така натрапчиво направо почва да ме сърби езикът, а понякога и юмрукът. Mr. Green Тогава обаче явно съм била не кеф, щот само езикът ме засърбя и му казах: "ми кво да Ви кажа... Laughing аз съм бъдещ знаменит художник, затва ако обичате ми говорете на Вие Wink" Е, да, ама не! Селякът си остава селяк, разговорът продължи от негова страна на ти, а от моя страна - с доста ирония и уникално тъпи шеги, на които само аз се смях (това ми е тактика с дебилни служители Laughing) Излизаме от магазина и с дружката почваме да коментираме тоз къф е тъп Mr. Green, и нещо стана въпрос за името му, щото аз му бях мернала баджа - Светлан, Светлин, Светлозар... а бе, дет дружката вика - все е тъпо... кат' него! hahaha
Та... разделихме се ние, прибирам се аз вкъщи и викам ще си легна да ударя една следобедна дрямка, пък после ще ставам да творя. Sunglasses Така и направих и а-ха да се унеса, когато получавам СМС... от Глобул: "моля, платете си сметката, щот нам-си-какво" Mr. Green Аз като облещих едни очи Shocked търся си касовата бележка, ама се сетих, че най-демонстративно я изхвърлих в кошчето пред Глобул Mr. Green, та викам срам-не срам ши са звъни в Глобул, друг начин няма #2gunfire Търся номерата на офисите в Ямбол в нета, виждам Търговска и набирам. Вдига ми някакъв мъж и разговорът започва:
-Глобул, добър ден, какво обичате?
-Светльо обичам - казвам аз настървено!
Усетих, че човекът отсреща нещо се спече, та явно това го накара отново да повтори:
-Глобул, добър ден, какво обичате?
 Mr. Green При което аз още по-настървено казвам:
-ЪъъЪъъъъ, виж кво, Светльо, айде да не ми се правиш, много добре знам, че си ти! Аз съм бъдещият знаменит художник Crazy
...при което момчето ме прекъсва и вика:
-Ама госпожо, тук няма Светльо, Вие звъните в Глобул.
А аз:
-А бе, я не ми казвай госпожа, госпожица съм и много добре знам къде звъня! #Cussing out
Той:
-Ама тук няма Светльо...
-Не се прави, преди малко бях при теб, ти си на смяна сега с... (и тук споменавам слугите - мъж и жена, две жени или двама мъже Laughing)
Момчето, вече много разтревожено:
-Не, госпожице, аз съм само с колежката днес. Сигурни ли сте, че...
При което аз вече леееееееееееееко загряла го прекъсвам и го питам:
-Вие ония Глобул, дето е до т.А ли сте? Embarassed
А той ми вика:
-Не, ние се намираме до т.Б.
...и аз като избухнах в смях, не мога да сваря да се извинявам Embarassed, ама така де, една сметка 200 пъти ще ме карат да плащам Naughty Правата са за това - да се отстояват! Twisted Evil

Скрит текст:
Оказа се, че на Търговска има два офиса и в интернет е вписан телефонът не на моя, а на другия Mr. Green После, като се разговорихме със Светльо-ментето, стана ясно и, че в другия офис наистина има Светльо... Кой знае как са ме разнасяли... Blush Blush Blush

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 15:51 от Фаина

# 7 164
  • Euskal Herria
Фаина, интересно разказваш, обаче като ти видя ника и под аватара "мъж" и ме напушва на смях. А говориш за себе си в женски род. Последно - мъж или жена? Дано не се обидиш от въпроса ми.

# 7 165
# 7 166
  • Бургас
Последно какво си? Grinning

# 7 167
Аз нищо не разбрах-защо след като е платен телефона е дошло съобщение за неплатен?

# 7 168
  • София
Аз пък не разбрах защо мъжа и жената или двамата мъже/ две жени са " слуги"  Blush

# 7 169
Аз пък не разбрах защо мъжа и жената или двамата мъже/ две жени са " слуги"  Blush
Laughing и аз го забелязах, та се връщах пак да чета, реших, че е от редактора.

Между другото, очаквах в края на историята да се окаже, че си била в офис на друг оператор.Един път така се засилих към Глобул, но навреме се усетих, че съм при Виваком-отсреща  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт