Номинации за най-голяма муня

• 3 557 689
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 170
  • Mediterraneo
Аз пък не разбрах защо мъжа и жената или двамата мъже/ две жени са " слуги"  Blush

Не само това не разбрах, ама айде. Няма да оценяваме разказваческото майсторство на пишещите.

# 7 171
Чакаме да стане агнешкото, чакаме, 3 часа на слаба фурна ... ама някой да беше включил фурната Simple Smile)))
Сега, за вечеря дано стане.

# 7 172
Чакаме да стане агнешкото, чакаме, 3 часа на слаба фурна ... ама някой да беше включил фурната Simple Smile)))
  hahaha Joy
И аз вчера варих яйцата близо час. Не иска и не иска да заври водата и това си е.
Беше включена печката, но някой бутнал кабела и тя се изключила.

# 7 173
Повреди ми се кафемашината и аз извадих старата със счупената ръкохватка, няма да не пия кафе, докато я ремонтират. Чакам да протече кафето в чашата, чакам, кафе няма. Хмм, чувам, че ври водата и пак не тръгва. Ами сега, останах си без кафе! По едно време нещо ме осени да пипна капака на резервоара. Мунята забравила да го завие. Е, разбрах защо не тръгва! Завих го и най-после дългочаканото кафе прокапа в чашата.

# 7 174
  • София
нищо не разбрах от историята за телефона - платен, не платен, само разбрах, че фаина е художник/чка. Навремето имах гадже художниЧКА. Не, благодаря.

И да, не е нормално да ти говорят на Ти, ама - на художници - може, вие сте По-така.
Сори за спама.

# 7 175
Напазарувах стабилно!  Crazy Бутнах една дървена витрина с неща на All nature и Le petit Olivier. Не знам аз ли съм мунята или консултанките, които я бяха поставили на средата между касата и вратата. Направих една крачка назад и едно завъртане и просто казах: ще си платя, всичко счупено! Сигурно е търговски трик! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 7 176
  hahaha Joy
И аз вчера варих яйцата близо час. Не иска и не иска да заври водата и това си е.
Аз пилето веднъж го пекох в хладилника. Приготвих си го с картофки в йенската тенджера. Сипах си му бульончето и съм го тикнала в хладилника. Но пък съм включила фурната. След 30 минути отивам да проверя дали се е опекло пилето, отварям фурната и ни пиле ни дявол вътре. Зее абсолютно празна..
След разпит на домочадието и отговори от рода на "Видяхме го да отлита" отворих хладилника за бира и го видях въпросното пиле да се мъдри вътре...

# 7 177
  • Бургас
 Joy Joy Joy
Ох,ще ме уморите!
Сутринта мъжът ми станал първи и прави кафе.Събуждам се аз от стъпките му,че ходи като мечка с мазоли и от аромата на кафе.Влизам сънена в кухнята и се изцепвам а-ла проф.Вучков: "Чувам,че мирише на кафенце." Laughing

# 7 178
  • Пловдив
13-14 годишната дъщеря на мъжа ми посочвайки светещ прозорец в края на улицата: "На къде вървим сега? Към онази сграда ли, от където се чува да свети?"

# 7 179
"Чувам,че мирише на кафенце." Laughing
Гледам и не вярвам на ушите си. hahaha

# 7 180
  • Варна
Аз редовно включвам единия котлон, а слагам тенджерата на другия.

# 7 181

Аз редовно включвам единия котлон, а слагам тенджерата на другия.

Включвам котлона и върху него слагам слоукукъра. Добре че беше смрадта на разтопена пластмаса, че само с поразтопени крачета на съдинката се отървах.

# 7 182
В петък вечер,обикалям припряно да подредя малко,докато си мисля какво имам да правя на другия ден.Както съм набрала скорост грабвам плик със сурово месо за готвене и чевръсто го метвам в пералнята.
Добре че ме загложди,че нещо нередно е станало,върнах се обратно и съзрях какво съм сътворила през стъклената вратичка....

# 7 183
Joy Joy Joy
Ох,ще ме уморите!
Сутринта мъжът ми станал първи и прави кафе.Събуждам се аз от стъпките му,че ходи като мечка с мазоли и от аромата на кафе.Влизам сънена в кухнята и се изцепвам а-ла проф.Вучков: "Чувам,че мирише на кафенце." Laughing

Славче, аз известно време се чудих какво и е мунското на репликата ти.  Laughing

# 7 184
  • UK
Днес се смяхме в магазина с една кукла - бебе. Прибирам някакви играчки в един кашон, и с тях въпросното бебе. Пъхам го в кашона и натискам да го прибера, и от него се чува гробовен мъжки глас - "I need a hug". Аз решавам, че батерията му е изтощена и затова звучи така, вдигам бебето, събличам го, оглеждам отвсякъде - няма батерии това нещо. Отваря и затваря очи като едновремешните кукли и това е. Даже "мама" не казва. Пъхам го в кутията и оттам пак се чува "give me a hug" ама още по настоятелно. В това време всички доброволци са се скупчили около мен и не можем да разберем откъде идва звука. И така три пъти, докато се усетя, че под бебето има голям плюшен Йори, който всъщност говори.

Общи условия

Активация на акаунт