Номинации за най-голяма муня

• 3 577 477
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 7 830
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Подобна играчка не е подходяща за 8 годишно. Ще трябва вие да си играете с нея. По-скоро прати писмо, че Дядо Коледа и джуджетата ще му го изпратят след две години (макар, че възрастта в май 12).

Laughing сигурно си права Hug , но мерак се не гаси. пък и бащицата няма да остави детето само да си играе. може даже да го изпревари с пускането Crazy

Скрит текст:
с радиоуправляем хеликоптер преди две години успяха да счупят всичките крушки и абажури в хола. а полилея е с 10 крушки  Crazy
и всичкото това с едно пускане  Crazy

благодаря, лудо делфинче  Hug

# 7 831
  • Карлово

с радиоуправляем хеликоптер преди две години успяха да счупят всичките крушки и абажури в хола. а полилея е с 10 крушки  Crazy
и всичкото това с едно пускане  Crazy

Отличници! Hug

# 7 832
  • София
st. Dobri, и аз отговарям машинално и то твърде често с дежурното "да" и "добре".
След като чуя поредната реплика "ама мамииии", "ама защо така" или подобно се запитвам "какъв ли беше първоначалния въпрос".

Скрит текст:
Щерката има хеликоптер. Категорично забраних да го пускат у дома Simple Smile Понастоящем мисля, че е захвърлен... някъде.
Малкия е на 7 и не му е фен.

# 7 833
Не помня сайтовете, съжалявам, а и умишлено не ги запаметих, че бях на косъм да си поръчам такъв от Дядо Коледа.  Laughing
Но виждам, че са ти дали вече, Гугъл сигурно ще намери и още.  Peace

# 7 834
Преди две вечери отворих кутия бразилски шоколадови бонбони асорти.
Изядох един.
Прибрах ги.
И от тогава не мога да си спомня къде са. ooooh!
Не ги намирам никъде.

# 7 835
Не ги намирам никъде.
Да не би да ги е изял някой домашен полтъргайст ... с физиономия на съпруг или дете?

# 7 836
Да не ги е изял някой, пък ти ги търсИ. Mr. Green

П.П. Хърмаяни, писала сме заедно.
Я да похваля и себе си. Вчера се боядисах (черна). Докато се мацах си забелязах ръката. Цялата в черна боя. ooooh! И се сетих, че не съм си сложила ръкавиците. Crazy

# 7 837
Нямам такива около мен в момента.
Иначе щях ли да ям бонбони. Laughing
САм самичка съм като кукувица.
Прибрах ги някъде и не мога да си спомня къде.

# 7 838
  • Euskal Herria
Да не си ги изхвърлила погрешка?

Аз снощи отворих кутия царевица и залисана в приказки вместо в салатата, направо в плика с обелките я изсипах.  Embarassed

# 7 839
  • through the wormhole
Не ги намирам никъде.
Да не би да ги е изял някой домашен полтъргайст ... с физиономия на съпруг или дете?
Или домашен любимец. Laughing

Сещам се за една Нова Година, когато забравихме баницата на масата и предното ни куче я уважи цялата. bowuu  Добре че бяхме махнали късметите, иначе не ми се мисли какво щеше да последва - бяха увити във фолио. ooooh! И не се разминахме само с това. Naughty На един Великден пък изплюска цяла купа с яйца. Crazy

# 7 840
Не съм ги изхвърлила, сигурна съм. Съседите имат куче, аз нямам.
Това са страхотни бонбони в много искряща и красива кутия. Shocked

# 7 841
Във фризера, в пералнята, в гардероба?

# 7 842
Охо!
Вече два дни ги търся.
Безпокоя се да не са първите симптоми на старческа деменция или алцхаймер. newsm78

# 7 843
  • Euskal Herria
Тогава почвай от помещението, в което последно си била. Щом кутията е ярка, би трябвало лесно да се забележи  Laughing.

# 7 844
Колежката ми до ден днешен издирва в офиса някакъв сладолед, който уж извадила, докато чистила минихладилника............не може да го намери, ама и не може да се сети къде го е оставила. Убедена е, че е някъде в офиса  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт