Номинации за най-голяма муня

• 3 555 162
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 890
Ох, и аз мрЪ да преровя куфарите след дълга командировка на милото и да му изпера флашките със статистиките на  световната конспирация.

# 7 891
HappyKali и аз съм Телец. Все още продължавам да не ровя по джобове. Което е в коша за пране, влиза в пералнята. Който има нещо ценно да си го вади в крайна сметка.

Мъжа ми обаче се научи бързо. Изгоря с 2-3 кутии цигари, 1-2 запалки, сдоби се с новички инструменти и МРЗ-ка и мисля, че не посмя да рискува повече  Mr. Green

/за въпросната МРЗ-ка, занесох му я на работа още ухаеща на омекотител. Дори един от колегите му успя да познае марката на омекотителя. Голяма забава им спретнах  Joy/

# 7 892
  • София
Аз изпрах на малкия една количка играчка. От тогава преди да сложа дрехите в пералнята проверявам дали е празна, че редовно пъхат по нещо. Най-често храна - недоизядена бисквита и тн.  Mr. Green

# 7 893
Пускам пералня с работните дрехи на мъжа ми, всички надлежно прибъркани. Пералянта пере, но нещо много брутално дрънчи. Викам нещо си дрънка там, обаче шума става все по-силен. Отивам и виждам как на капака на пералнята се е застопорил един гаечен ключ, около една педя дълъг. Призляяя мии. Как не счупи люка, незнам.
А той на гащеризоните си имал такъв джоб тесен, в който ад седи точно гаечен ключ. Ама него не съм го видяла

# 7 894
Чак гаечен ключ не съм прала, но болтчета , гайки и конци с които бърше маслото - доста

# 7 895
  • Варна
В нашта пералня съм прала отверка, дрънчеше в режим поне час, но си казах е може някоя дреха да е застанала на инчики, после като вадех прането я открих, излъскана , чиста като сълза , мисля периодично да си ги пускам да се лъскат  Joy, ми така де, хората маратонки перат, що да не и отверки  Crossing Arms

А някой да е въртял пълен памперс, като как изглеждаше прането на финала ?  Mr. Green

# 7 896
Аз прах един път камъчета.
Чудя се аз какво дрънчи тази пералня с дрехите на малкия,а той да вземе да си напълни джобовете на анцуга с камъни.
Та сега проверявам,че какво ли не излиза от там. Mr. Green

# 7 897
  • Бургас

Цитат
А някой да е въртял пълен памперс, като как изглеждаше прането на финала ?

Аз  Embarassed.Всичко беше в желе,а.ото го нямаше  Blush.

# 7 898
  • София
Кутия с цигари е много гадно да изпереш. Всичко беше във филтри, и в мокър тютюн. Ужасно беше  Joy

# 7 899
Прала съм с шоколадова вафла, метната небрежно в пералнята.

Рубриката загубен/ намерен на мен ми припомни една случка от детството, за която с умиление си спомням аз, но не и участниците в нея.
Историята се развива в лето 88-89, майка ми е поканила няколко приятелки и колежки вкъщи на кафе и раздумка. Понеже искам и аз да участвам, съм курдисана на столче с чаша какао, а за да не преча, са ми предоставили за игра подръчни материали - герданите, гривните и пръстените на любезните гостуващи лелки. Като се разотиват, чинно връщам кинкалерията на всяка, но понеже пустите комунистически халки бяха еднакви (различни аз поне не съм виждала), съм разменила пръстените на две от гостенките.
Минават месеци, докато мъжът на едната кой знае защо заглежда халката й и що да види - на нея пише Йордан, а той се казва Борис. Понеже е страшен ревнивец, следва бурен скандал и обвинения едва ли не в двубрачие, докато горката жена идея си няма кой е тоз Йордан  newsm78
На помощ как да се усмири съпругът е призована майка ми. Двете нищят и разнищват историята, докато в миг на просветление едната се сеща какво може да се е случило.
Йордановата съпруга въобще не била забелязала, че на пръстена й има друго име Simple Smile

# 7 900
Аз съм прала флашка с банковите ни сертификати, продължи да работи и до ден днешен я ползваме.
Да бъркам в джобовете ме научи детето в момента, в който реши да събира и носи камъни у дома. И до сега съм сигурна, че старата пералня си отид от пясъка и камъните, които съм изпрала в нея.

# 7 901

Рубриката загубен/ намерен на мен ми припомни една случка от детството, за която с умиление си спомням аз, но не и участниците ....
Минават месеци, докато мъжът на едната кой знае защо заглежда халката й и що да види - на нея пише Йордан, а той се казва Борис. Понеже е страшен ревнивец, следва бурен скандал и обвинения едва ли не в двубрачие, докато горката жена идея си няма кой е тоз Йордан  newsm78
На помощ как да се усмири съпругът е призована майка ми. Двете нищят и разнищват историята, докато в миг на просветление едната се сеща какво може да се е случило.
Йордановата съпруга въобще не била забелязала, че на пръстена й има друго име Simple Smile
Joy kaк ме разсмя с тоя Йордан

# 7 902
В нашта пералня съм прала отверка, дрънчеше в режим поне час, но си казах е може някоя дреха да е застанала на инчики, после като вадех прането я открих, излъскана , чиста като сълза , мисля периодично да си ги пускам да се лъскат  Joy, ми така де, хората маратонки перат, що да не и отверки  Crossing Arms

А някой да е въртял пълен памперс, като как изглеждаше прането на финала ?  Mr. Green
Хаха..Пълен памперс-не,но..Дистанционно-да!
И не само изпрано,ами и изсушено в сушилнята..Е,не до край де,че по едно време не можах да изтрая тракането и станах да видя къв е тоя цип дето така трака..
Отварям и виждам едно сиво поларено одеало,което постилам на дивана,че малкия прави мазало..
Е този път,мазалото го сътворих аз..Значи грабнала съм одеялото и на топка в пералнята,с едни декоративни калъфки на възглавниците,дето се въргаляме с тях по дивана..
От пералнята,естествено в сушилнята.. Crazy
Как така съм пропуснала да го видя,идея нямам..
Обаче..Работи!Със свито сърце отидох в хола да го пробвам,а телевизора нов,няма година..
Щях да падна като видях,че бачка..
Е така преди години,стана сериозен пожар в кухнята и всичко тръгна от един котлон,и  баш върху самия керамичен плот беше най-силния огън..После бачкаше.. Crazy
Цялата печка си работеше,все едно нищо не се случвало..
Да не правя реклама,ама марката беше Горение,купувано далечната 2000-дна г.
И като мина шока,после се бъзикахме,че горението бая се разгоря

п.п.естествено и пожара аз причиних..уж пържех картофи и чаках олиото да се загрее,ама..
Муня по рождение съм си..
И наводнения съм правила,да не мислите,че съм пропуснала..

# 7 903
При нас важи правилото: сложено ли е в коша за пране - директно влиза в пералнята.
МП веднъж метна "шибания кош" през балкона /беше още в началото, преди да се е научил/
Имаше в задния джоб на панталоните пачка банкноти от 600лв и някаква много важна фактура.
Парите оцеляха, но от фактурата нищо не остана. Оттогава не е имало забравени неща в дрехите.
А що се отнася до загубени вещи:
Това лято съседката ме сюрпризира с една обица, коята бях тотално отписала. Намерила я като разглобявали детската количка на дъщеря й. Добре че те са с доста специфичен дизайн и тя веднага се сетила, че е моя Simple Smile

# 7 904
  • София
И моята пералня е виждала от памперс до колички.
Мъж ми се научи да си вади всичко от джобовете, щот знае че кака Пена пера всичко, а жена му джобове не пребърква. К'вот е сложил за пране - т'ва е.
Само като тръгна да пера дрехи на малкия мъж ми се провиква "провери му джобовете, имаше..." и започва да изрежда.

Общи условия

Активация на акаунт