Номинации за най-голяма муня

• 3 554 938
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 7 980
Въх, представям си мм да получава смси в 12 през нощта и после иди та му вярвай, че няма сестра, а че две годишно хлапе е било.
 Ще му развалите семейството,ай,ай,ай. hahahaна тоз бизнес партньорин.

Оо то беше голям срам, сериозно ми призля тогава. Веднага звъннах - късно, не късно - трябваше да изясня нещата преди жена му е причинила някоя повреда. Обясних, извиних се 20 пъти за станалото и 5 пъти за късния час. По едно време дребната се разбъбри нещо и казах "Ето го наш'то калпазанче". Човекът накрая се разсмя от сърце.

# 7 981
  • Майничка
Преди две години, преди Бъдни вечер, получавам от бивш колега съобщение "Обади се незабавно!". Не работех за фирмата от 4 години, а той напусна даже преди мен, обаче дълго време ми беше пряк началник и пусти навик - зарязвам всичко, звъня и изстрелвам: "Думай, какво гори?". Някаква жена отсреща, крайно възмутена: "Моля? Коя сте Вие, какво искате?". Пояснявам, че търся Х, от когото съм получила съобщение, тя отговаря: "Не е тук и не е изпращал съобщение" и продължава да пита каква съм и що съм. Определено не беше жена му, с нея се познаваме, но си викам, за 4 години знам ли колко неща са се променили, да не взема да объркам бакиите на човека и обяснявам чинно откъде се знаем с Х, че явно се е получило недоразумение, довиждане, весели празници, бла-бла... След половин час звъни колегата от друг номер - бил оставил старата карта на майка си, без да изтрие контактите и тя честичко пращала автоматични съобщения по списък, а после му се жалвала, че го търсят разни познати на нейния телефон. От мен обаче останала с чудесни впечатления - много съм била любезна. Joy 

# 7 982
  • София
Абе пак добре - вашите майки набират и си говорят. А моята си взе нов телефон, уж обикновена "слушалка", обаче какво е ровила, какво е натискала, беше заляла всички ни с смс-и - нас, близки, приятели...
На зет ми беше изпратила "Не ме чакай, няма да дойда".  Joy Joy Joy
На мъжа ми - "В киното съм".
И майка ми имаше подобни изпълнения с един нов телефон - уж проста слушалка, ама на жената ѝ беше трудно в началото да борави с него. Звъни ми един ден мъжа ми и казава: "Моля те намери начин да се свържеш с майка си защото ме залива със съобщения, а като и звънна ми затваря телефона"  hahaha

# 7 983
  • София
Един ден мъжът ми работи от вкъщи и гледа болни деца.  Crazy Обаче нещо системата не му работила и звънял на колежката му да му помага. След това щерката (3 години и 9 месеца) му взима телефона, отключва го и набира последния набран (който по принцип е моя номер  Mr. Green) и започва да вика: Ало, мамо, мамо.....
В това време колежката пише на мъжа ми, абе кой ми звъни от твоя номер и ми вика Мамо  Laughing

# 7 984
  • о`майна лунна нощ е
Ох, с тия смс-и. В зората на интернета по залите все още нямах мобилен телефон. За да изпратя съобщение на гаджето, ползвах регистрация в сайта на един от мобилните оператори. Съответно съм си направила списък с абонатите и вместо всеки път да набирам номера, изваждах името от него. Е, да, обаче той напусна работата си, а номерът, който ползваше, беше служебен. Съответно - предаден на колегата, който е дошъл на негово място. Моичкият си взе нов номер на негово име вече.
Но муня Туигълова забравя да коригира това в профила си в сайта, и праща ли праща смс през компютъра .... съдържанието на някои от които варираше от розови до 18+. По едно време момчето явно не е издържало и ми върна съобщение. Бая се ококорих като си влезнах в профила и видях, че някой ми е писал обратен смс в стил "Не съм пилето! Номерът е служебен!"

# 7 985
Абе пак добре - вашите майки набират и си говорят. А моята си взе нов телефон, уж обикновена "слушалка", обаче какво е ровила, какво е натискала, беше заляла всички ни с смс-и - нас, близки, приятели...
На зет ми беше изпратила "Не ме чакай, няма да дойда".  Joy Joy Joy
На мъжа ми - "В киното съм".
И майка ми имаше подобни изпълнения с един нов телефон - уж проста слушалка, ама на жената ѝ беше трудно в началото да борави с него. Звъни ми един ден мъжа ми и казава: "Моля те намери начин да се свържеш с майка си защото ме залива със съобщения, а като и звънна ми затваря телефона"  hahaha
На майките им е простено, но и аз правя подобни неща. Имам някаква опция на телефона с готови фрази, че не мога да говоря и в бързината вместо да вдигна като звъни, редовно пращам нещо от рода на "в момента се храня и не мога да отговоря". Да каже човек, че само ям  Laughing

# 7 986
  • Варна
Преди време така щерката на прекия началник на ММ ни беше хвърлила в паника бая народ. Девойката беше на 4 тогава. Наспала се към 04.00 през нощта, станала, отишла в хола и взела да се забавлява с телефона на баща си. Звъннала освен на ММ, на чичо си, на вуйчо си и на още един-двама. Обаче ММ се шашна, защото шефа му звъни по сред нощ, когато има някаква голяма и неотложна авария. Та въпреки мълчанието отсреща, ММ се разходи до работата си посред нощ...
По-забавното беше, че девойката звъняла и на баш шефа им, който е евреин и живее в Израел. И понеже човека й говорил на английски и тя му говорила. Нали ходи на уроци детето... Питала го как е, как се чувства и как се казва...   ooooh!

# 7 987
От тия готови фрази щях да си разваля семейството.
Ровя се в телефона на ММ преди години и чета
Чакам те, пристигам ... Shocked шаш и паника
Аз не си спомням да съм писала такива съобщения.
Спретнах градиозно скандаче , а най ме беше яд, че докато аз
си се самонавивах от другата страна се хилеше и заливаше от смях ММ. Blush

# 7 988
  • Euskal Herria
Знам, че не е за тая тема, а за другата, ама тук ще изтипосам моя мъж, така и така пишем за тези смс-и. Чакаме да дойде техник за интернета, преместили сме се вече в нова квартира. Звъни мобилният на моя мъж, той вместо да отключи дисплея за разговор, плъзва пръста другаде. И техникът получава смс "Шофирам"... само че беше написан на български, на кирилица  Joy. Е, нищо, звънна отново и се разбраха.

# 7 989
Баща ми успя да честити една Коледа на всичките с контакти с Христос Воскресе  Joy Joy Joy

# 7 990
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Баща ми успя да честити една Коледа на всичките с контакти с Христос Воскресе  Joy Joy Joy

такъв поздрав вървеше по една от националните телевизии преди няколко години Peace

# 7 991
отворих темата за вицовете, мислейки си, че чета темата за муните и клик  Crazy  Joy

# 7 992
  • София
отворих темата за вицовете, мислейки си, че чета темата за муните и клик  Crazy  Joy
Не Joy Joy Joy Joy А представяш ли си какво е станало, след като се е похвалил на колегите си?

# 7 993
  • Варна
rotfImao rotfImbo rotfImbo Ееее, те това е муня... Според мен е оправила деня на доктора.

# 7 994
Аз само си представям на какви отблясъци е бил подложен лекаря newsm78 Joy

Общи условия

Активация на акаунт