Номинации за най-голяма муня

• 3 554 492
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 8 220
Това ми напомни една случка: Преди години, когато дъщеря ми беше бебе, успях да се измъкна една вечер и да отида на дискотека. На входа охраната моли да надникне в дамската ми чанта. Отварям я аз, а вътре се мъдри чифт розови бебешки обувки!  bowuu

Последните постове са за онази тема с умрялата риба (май беше).

Мъжът ми е вадил детски гащички от джоба си вместо носна кърпичка. Добре че не го е направил на работа. Какво щяха да си помислят хората за него!

А в моята чанта и досега има бонбонки и близалки. Дъщеря ми е на 14. Laughing Нови са, да не си помислите, че стоят от години? Просто някой ме е почерпил или нея, слагам ги в чантата и стоят със седмици.

# 8 221
Излизаме днес с дребния в 8,30. Кучи студ, ние сме пеша. Обикновено първо влизам в Лидл, после в Дм, днес обаче минах първо да си напазарувам козметика. Купих каквото ми трябваше, преди да вляза в Лидл оставих нещата в багажна клетка. Пазарувах, прибрах се у дома. И се сетих, че съм си оставила козметиката в багажната клетка на Лидл, а  себе си нося ключа TiredНяма как да се върна днес посмърно, на 20 мин пеша ми е. Утре ще отидем с ММ и колата Twisted Evil

# 8 222
  • до най-прекрасния мъж
Излизаме днес с дребния в 8,30. Кучи студ, ние сме пеша. Обикновено първо влизам в Лидл, после в Дм, днес обаче минах първо да си напазарувам козметика. Купих каквото ми трябваше, преди да вляза в Лидл оставих нещата в багажна клетка. Пазарувах, прибрах се у дома. И се сетих, че съм си оставила козметиката в багажната клетка на Лидл, а  себе си нося ключа TiredНяма как да се върна днес посмърно, на 20 мин пеша ми е. Утре ще отидем с ММ и колата Twisted Evil
Поне се обади в магазина, да не ти ги изхвърлят.

# 8 223
Много съм смотана, даже не се сетих за такава опция. Ще звънна Hug

# 8 224
  • до най-прекрасния мъж
Много съм смотана, даже не се сетих за такава опция. Ще звънна Hug
Помня, че съм чела на табелка на шкафчетата, че продукти, които се развалят, ги третират като отпадък и ги изхвърлят. За козметика не знам как биха процедирали.

# 8 225
  • София
Няма как да се върна днес посмърно, на 20 мин пеша ми е.
Само 20 мин... Прибрах се в София с ключа от бунгалото на морето  Embarassed
Като ходим на море се почва едно пазаруване (с деца на баня...) - топки, пояси, чадъри, дющеци... и след това винаги ги оставяме за почивката ни през следващата година. Явно сме решили, че с празни ръце няма да се приберем. Звъннахме по телефона с хиляди извинения. По спомен май ни простиха и ни казаха, че си имали резервни ключове. Не сме били единствените, които прибирали ключовете.

# 8 226
  • о`майна лунна нощ е
Имам си достоен наследник! Малко му трябва и ще ме надмине.
Примрънка вчера да му направя бисквити за благотворителния базар в училище днес. Хванах една "лесна" рецепта, която за мои ужас сме опитвали на живо /безумно вкусни бисквити/, НО - направени от ръцете на зълва ми.
След проведената от мен борба с наличните продукти вкъщи, спретнах нещоподобие на тестото, от фурната изскочиха две/три тави готова продукция, но резултатът .... много далеч от истината. Измуних положението здраво.
Синковецът опита и мъдро отсече "Мамо, ако някой има нужда да си извади разклатения зъб в училище - твоите бисквити са идеални!".
Баси - почувствах се като в рекламата на Лакалут - .... оставете работа на зъболекарите, не купувайте ... в случая мамините бисквити  grinning012

# 8 227
  • София
ТуиГ, дай рецептата /оригиналната/, че да не се вписвам и аз след някоя и друга страница.

# 8 228
  • о`майна лунна нощ е
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%82%D0%BA%D0%B8

Какво може да се обърка в това?! Очевидно достатъчно, за се сдобия накрая със средство за причиняване на телесни повреди  Crazy

# 8 229
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%82%D0%BA%D0%B8

Какво може да се обърка в това?! Очевидно достатъчно, за се сдобия накрая със средство за причиняване на телесни повреди  Crazy

Хм, сода за хляб и сода бикарбонат едно и също ли са? За пръв път виждам рецепта, в която содата се разтваря в гореща вода, а не в нещо кисело като кисело мляко или оцет.  newsm78 

# 8 230
  • Sofia
Може, може!
Особено при постни сладкиши, но не е за тук  Peace

# 8 231
пфф, аз дето се смях до припадък на моя муньо с пуловера, днес сутринта ,преди да изляза, 10 минути в паника си търсих очилата.... а те миличките кротко си стоят на нослето ... Wink

# 8 232

Joy Поне знам, че не съм само аз.
Първи опит за меденки, бях малка, ще е изненада за нашите. Намирам рецепта в интернет и започвам да творя. В рецептата пише 4 чаши захар  Shocked учудих се ама ги сложих. Получи се нещо като камъни във формата на цветенца  hahaha От малкото опитана - захарта стабилно си хрупаше  Sick
Втори опит - пак изненада, но този път бисквитена торта. Нямам намерение да ползвам рецептата на майка ми или да искам помощ - пак намирам рецепта и започвам. За крема ползвам нишесте, в което по не знам каква причина прецених, че има захар и самото нишесте е сладко. Та, приготвям я аз, нареждам два цвята бисквити, шахматно, вида на тортата - 6. След вечеря гордо я представям на нашите и баща ми ме пита: "Този път колко чаши захар сложи?"  Joy Аз се стъписах: "Захар ли??  Shocked Каква захар?? Shocked"
Не повярваха, че не съм й сложила до момента, в който не опитаха творението Sick
Известно време след това не съм пробвала нищо ново  hahaha

# 8 233
Аз съм прясна прясна с това с памперса....Връщам се сега Септември на работа. Още първата седмица се събираме на оперативка и мо молят за химикал колегите.Викам бръкни в чантата, все ще имам.... Бърка колежката.......имах всичко друго, не и химикал, за сметка на това си намери - памперс, солети, едни играчки дребни и дори лъжичка за хранене  hahaha hahaha ooooh!.......еми подготвена съм какво  Crazy Mr. Green всичко си имам  Laughing

# 8 234
  • о`майна лунна нощ е
Знаех си, че само дете е способно да открие това, което възрастен е скрил сам от себе си. Прати хлапето за пакет пуканки и ще се върне с кутия бонбони! Точно тези, които изгубихме. Как да не го обичаш! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт