Номинации за най-голяма муня

• 3 554 873
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 235
Излизаме днес с дребния в 8,30. Кучи студ, ние сме пеша. Обикновено първо влизам в Лидл, после в Дм, днес обаче минах първо да си напазарувам козметика. Купих каквото ми трябваше, преди да вляза в Лидл оставих нещата в багажна клетка. Пазарувах, прибрах се у дома. И се сетих, че съм си оставила козметиката в багажната клетка на Лидл, а  себе си нося ключа TiredНяма как да се върна днес посмърно, на 20 мин пеша ми е. Утре ще отидем с ММ и колата Twisted Evil
Същата история направих аз във Фантастико с 2 нови блузи. Прибрах се и хич не си спомнях, че съм ги оставила там до сутринта. Ами нямаше ги  Blush

# 8 236
Аз отидох днес към 9,30 и си ги взех, там бяха  Mr. Green

# 8 237
  • София
Хващам празната кутия от цигари и кашкавала, изхвърлям кашкавала и прибирам кутията в хладилника... Tired

# 8 238
  • на Мелмак
Искаме да отидем на о.Корфу за великден - ок!
Пускам търсачка да гледам дати - кога е великден , виждам , и правя резервации.
Споделям в темата за Гърция ии момичетата ми казват , да ма не - великден е месец след резервираните от мен дати .
Аз в чуденка - как чичко гугъл е сгрешил , правя отново проверка и хоп - отговорът е в полза на момичетата от темата  Laughing
Аз къде съм бляла и какво съм гледала  newsm78 си остава загадка , щях да разходя семейството в края на март до Корфу  Laughing
Отмених резервациите , сега сме с нови , вече с точните дати  Wink
Проверих три пъти .

# 8 239

Аз къде съм бляла и какво съм гледала  newsm78 си остава загадка
Не си бляла. Просто през 2016г. католическият и православният Великден са с близо месец разлика.

# 8 240
  • Mediterraneo
Че те и по принцип не съвпадат.

# 8 241
През няколко години съвпадат.

# 8 242
През няколко години съвпадат.
Мдам. Много ме е яд, когато съвпаднат, защото аз съм католичка, а мъжът ми-православен и празнуваме по два пъти. А като съвпаднат, имаме един купон по-малко. Crossing Arms

# 8 243
Аз пък мразя като не съвпадат. Миналата година се обърках и боядисах яйцата за католическия  ooooh!. Много ми се смяха, а аз трябваше да повторя процедурата.

# 8 244
Е добре де, като тръгнеш за Гърция, кои дати гледаш техните или нашите  newsm78 newsm78 newsm78 то като се разминават, с месец, там няма да празнуват пък уж за това отивате.....пък ако идете на техният празник, то при нас няма да е Великден  Shocked

# 8 245
  • Добрич
Гърците са православни християни и празнуват Великден заедно с нас.

# 8 246
Е тогава се номинирам за муня с въпрос на годината  Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 8 247
  • Варна/Лондон
Гърците са православни християни и празнуват Великден заедно с нас.
Пасха не винаги съвпада с нашият Великден.

# 8 248
Пасха е еврейски празник.

# 8 249
  • на Мелмак
Е добре де, като тръгнеш за Гърция, кои дати гледаш техните или нашите  newsm78 newsm78 newsm78 то като се разминават, с месец, там няма да празнуват пък уж за това отивате.....пък ако идете на техният празник, то при нас няма да е Великден  Shocked
Разбира се , че техните!
Винаги съм мислела , че са католици , църквите са им различни, расата на свещениците също,  както при поляците например,  те са католици.

Общи условия

Активация на акаунт