Номинации за най-голяма муня

• 3 561 043
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 315
  • до най-прекрасния мъж
Blue.angel,
Скрит текст:
За да е с гладка консистенция кашкавалът трябва да махнеш тенджерата от котлона в момента на кипването и едва тогава да добавиш солта и лимонтузуто. Ако ги сложиш в кипящото мляко се получава ефект вулкан плюс зърнеста консистенция. Изобщо никакво време не зрее кашкавалът ми- няколко часа след като го направя домашните зверове го нападат и унищожават като скакалци африканска реколта.  Laughing
Скрит текст:
Аз сложих солта във врящото мляко, лимонтозуто във вече неврящо. После върнах на котлона за 10 минути да заври и да клокне. Докато изчистя котлона от мазалото минаха поне 15-20 минути и то взе да изстива, но не се пресече веднага. Затова го и върнах обратно на котлона.

# 9 316
  • София
Потроших си очилата...

Отишли сме на гости, говорим си задушевно... Гледам, че стъклата на очилата са ми мърляви и решавам да ги избърша. Най-удобното подръчно средство - тениска. Бърша си ги аз леко и изведнъж се чува някакво "пук" и аз се оказвам с две половинки в двете си ръце. Очилата са с метална рамка, която се счупила по средата. Изпадам в лек ужас.
Обяснявам, че рамката уж се огъва на 90 градуса и демонстрирам. Чувам само "не ги дочупвай" - не ги дочупих.
Решават момците, с които бях да измислят някакво временно решение... и ми залепиха рамката... с тиксо Simple Smile Домакинята, при която бяхме предложи изолирбанд  Laughing
Не ги сложих щот картинката беше плачевна. И сега съм с едни очила на минус  Sad

# 9 317
ох, много гадно. на мен ми се е случвало да изпаднат и двете стъкла от рамката, така неволно, при уж рутинно почистване (кой знае как съм натиснала). а бях с кола, силно късогледа съм, че и реших да се прибирам. карах с 20 км/ч  Crazy

# 9 318
  • София
Ох, аз пък вчера в църквата, попа ми подава върбовите клонки, взимам ги (но бяха много дълги) и при издърпването, уж ги вдигнах, закачиха парите на таблата, където хората ги оставят. И се разпиляха, и попа ми се скара, абе ужас  Tired  Embarassed

# 9 319
е, той пък, да ти се кара в църква...  ooooh!

# 9 320
  • София

Да, много тъпо ми стана. Аз се наведох, събрах ги, не стана кой знае какво.

# 9 321

Все едно е малка и той сега я възпитава. Много са ми противни такива хора.
На мен така преди време ми се бяха скарали, че държа запалена свещ и не съм я оставила при другите свещи. Не беше на специален празник, но исках да си запаля свещ за здраве. Никога не бързам да си оставям свещта веднага щом я запаля. Друг път пък ми се скараха лелките в църквата (дето чистят), че не съм достатъчно бърза при отварянето и затварянето на вратата на църквата. Беше зима и валеше сняг. Но това не е оправдание да се държиш грубо с хората. В тази църква вече не стъпвам, но и намалих доста посещенията си на подобни места. Вярваща съм, но не сляпо.

# 9 322
  • На брега на реката
По повод очилата, държа първото място. Последен ден на море, бурни и огромни вълни. Влизаме с голямата, ама нали съм кьорчо, съм и с очилата (висок диоптър). Цапаме, плуваме, борим се с неприятните вълни и решаваме да излизаме. Да, ама вълните ни повалят в гръб, стабилно ни залива водата през глава и само чувам да мен щерката как бълбука под водата. Междувременно очилата ми падат и ги усещам как се изплъзват между краката ми. Вариантът беше да си използвам ръцете, за да ги задържа, но да си оставя детето да си се дави. Е, хванах си я, гушнах я и излязохме от морето победоносно...но без очила. На последните снимки съм ужасно смешна - с присвити очи и сбръчкан нос. Добре, че се прибирахме, та вкъщи си имах едни стари очила  Mr. Green

# 9 323
На мен вълните са успявали лещите да ми свалят, а за очила не бих си и помислила. Вярно, че се гмурках, много си се забавлявах и веднъж като изплувах - изненада! Нищо не виждам. Оставаха ми доста дни на морето, нямах резервни, а по онова време не се продаваха във всяка оптика, диоптърът ми висок... Весело беше до края Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 08:28 от Lucy in the Sky with Diamonds

# 9 324
  • На брега на реката
И лещи съм губила на морето, но щото се скарахме с гаджето и се разревах Mr. Green Но пък винаги си носех и очилата.

# 9 325
  • Луната ни пази
По повод очилата, държа първото място. Последен ден на море, бурни и огромни вълни. Влизаме с голямата, ама нали съм кьорчо, съм и с очилата (висок диоптър). Цапаме, плуваме, борим се с неприятните вълни и решаваме да излизаме. Да, ама вълните ни повалят в гръб, стабилно ни залива водата през глава и само чувам да мен щерката как бълбука под водата. Междувременно очилата ми падат и ги усещам как се изплъзват между краката ми. Вариантът беше да си използвам ръцете, за да ги задържа, но да си оставя детето да си се дави. Е, хванах си я, гушнах я и излязохме от морето победоносно...но без очила. На последните снимки съм ужасно смешна - с присвити очи и сбръчкан нос. Добре, че се прибирахме, та вкъщи си имах едни стари очила  Mr. Green
Имам история от миналото лято едно към едно 😘 Само дето не беше последен ден, а втори. И аз имам стари у дома, но после олекнах и с нови.
От вчера.
Гледам повторение на Мастършеф, правят крем карамел. Какво му е да врътна ей сега един. Муня обаче не прецени, че купата на робота не събира литър мляко и 6 яйца, силно пенещи се. Половината крем събирах от плора и пода, че купата здраво преля,но за сметка на това крема стана страхотен, не като на онези пишман готвачи- целия на шупли.

# 9 326
  • до най-прекрасния мъж

Все едно е малка и той сега я възпитава. Много са ми противни такива хора.
На мен така преди време ми се бяха скарали, че държа запалена свещ и не съм я оставила при другите свещи. Не беше на специален празник, но исках да си запаля свещ за здраве. Никога не бързам да си оставям свещта веднага щом я запаля. Друг път пък ми се скараха лелките в църквата (дето чистят), че не съм достатъчно бърза при отварянето и затварянето на вратата на църквата. Беше зима и валеше сняг. Но това не е оправдание да се държиш грубо с хората. В тази църква вече не стъпвам, но и намалих доста посещенията си на подобни места. Вярваща съм, но не сляпо.
Аз, пък, се дразня като ми вземат току-що запалената свещ и я изхвърлят, докато съм още там и си паля останалите свещи. Вярно, че понякога има много богомолци и местата за палене се запълват бързо, но поне да изчакат да се отместиш и тогава да ги махат. За съжаление голяма част от големите църкви се превърнаха в едва ли не търговски дружества - гледат да ти вземат стотинките и бързат да загасят свещите, които току-що си оставил, та да има повече материал за претопяване после. Затова гледам да ходя по малки църкви и манастирчета - поне никой не те притеснява и можеш да се вглъбиш и да се помолиш на спокойствие.

# 9 327
  • София
Аз като малка губех и чупех очила. Обяснението на майка ми: не искаше да ги носиш.
Предните очила ми ги счупи сина ми. Бяха ми много удобни - широка рамка, джиджани. Счупи рамката над едното стъкло, но за вкъщи ставаха... докато не ги счупи и по средата.

Предните пък ги забравих във влака на връщане от морето. Решавам да подремна и съм си свалила очилата. Метнала съм ги на масичката. Мъж ми ме буди на Централна гара и ме кара да бързаме с багажа, щот нали разбираш влака ще тръгне и ще ни върне на морето Simple Smile
Чак у дома се усетих, че ми няма очилата.

# 9 328
Сутринта се претрепах жестоко-подхлъзнах се и си ударих глезена в ръба на нощното шкафче  ooooh!
И понеже съм муня, си обух високи обувки днес, а кракът ми вече е подут и не знам как ще издържа още час в офиса.
Иначе редовно си държа очилата в ръката и обикалям апартамента да ги търся  Laughing

# 9 329
Скрит текст:
Сутринта се претрепах жестоко-подхлъзнах се и си ударих глезена в ръба на нощното шкафче  ooooh!
И понеже съм муня, си обух високи обувки днес, а кракът ми вече е подут и не знам как ще издържа още час в офиса.
Иначе редовно си държа очилата в ръката и обикалям апартамента да ги търся  Laughing

Ааа, тук те бия. Аз си ги търся докато са ми на лицето... С 5 диоптъра съм, без тях нищо не виждам... Как не осъзнавам 10 минути, че гледам през тях и до сега е мистерия... Редовно ми се случва  Joy

Общи условия

Активация на акаунт