Номинации за най-голяма муня

• 3 561 027
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 9 375
  • Добрич
На един наш контрагент фирмата е "Ку-КУ"ООД. Фирмата е създадена в зората на демокрацията и съществува и до днес.
Ама то покрай предаването вече не изглежда смешно

# 9 376
  • София
Хванах щерката да ходим до денонощния магазин. На излизане полежах "лек ден" и "лека работа" Simple Smile Отваряйки вратата се сетих, че не е ден и се поправих. Магазинерката само се разхили.

Щерката носи торбата с продуктите. По принцип щерката говори много бързо и понякога хич не я разбирам. Решавам да минем през двора на кварталното училище, където учи сина ми. Чувам моята щерка да казва "поносимо стана училището" и пак "поносимо стана училището".
Аз си мисля "к'о ѝ стана? Хич не обича да ходи до това училище и да прибира брат си. Отиде веднъж в сряда и вече ѝ хареса..."
Щерката ми бута торбата в ръцете и казва "нали ти казах да я поносиш, че ми откъсна ръцете". Та след кратък разговор на тема кой какво казал и кой какво разбрал се оказа, че изречението ѝ било "поноси я малко в училището...".

# 9 377
е, той пък, да ти се кара в църква...  ooooh!

Все едно е малка и той сега я възпитава. Много са ми противни такива хора.
На мен така преди време ми се бяха скарали, че държа запалена свещ и не съм я оставила при другите свещи. Не беше на специален празник, но исках да си запаля свещ за здраве. Никога не бързам да си оставям свещта веднага щом я запаля. Друг път пък ми се скараха лелките в църквата (дето чистят), че не съм достатъчно бърза при отварянето и затварянето на вратата на църквата. Беше зима и валеше сняг. Но това не е оправдание да се държиш грубо с хората. В тази църква вече не стъпвам, но и намалих доста посещенията си на подобни места. Вярваща съм, но не сляпо.
Аз, пък, се дразня като ми вземат току-що запалената свещ и я изхвърлят, докато съм още там и си паля останалите свещи. Вярно, че понякога има много богомолци и местата за палене се запълват бързо, но поне да изчакат да се отместиш и тогава да ги махат. За съжаление голяма част от големите църкви се превърнаха в едва ли не търговски дружества - гледат да ти вземат стотинките и бързат да загасят свещите, които току-що си оставил, та да има повече материал за претопяване после. Затова гледам да ходя по малки църкви и манастирчета - поне никой не те притеснява и можеш да се вглъбиш и да се помолиш на спокойствие.
При мен пък дойде една намръщена жена (в Света Неделя, София) дето чисти и както си седях ми вика: "Извинете, но все пак да ви кажа, в църква не се седи с кръстосани крака, грях е". Аз помислих малко, пък не се сещам някъде да съм чела, че е грях и й казвам: "Ама в Библията не пише да е грях" и тя изсумтя и тръгна и след две крачки се върна и ми вика сърдито: "В Библията не пише, НО ПО КАНОН Е ТАКА".

Муня  Laughing

# 9 378
  • София
И аз знам, че не се кръстосват ръце и крака, особено пък когато се молиш.  Rolling Eyes

# 9 379
Ами да, особено в момент, в който в ума ти са всички близки, с техните проблеми, неща за които съжаляваш, неща, които би променил - решаващо е скръстени ли са ти краката.

# 9 380
  • София
Ами да, особено в момент, в който в ума ти са всички близки, с техните проблеми, неща за които съжаляваш, неща, които би променил - решаващо е скръстени ли са ти краката.
Joy Joy Joy да не влезе дявола.  doh doh doh

# 9 381
Лелките в църквата са ужасни. На всяко кръщене мрънкат, че не нося олио и оцет . Казвам им , нося каквото каза попът. Отговорът винаги е един и същ.
Абе, не го питай попа, той не знае! 😁

# 9 382
  • Майничка
Олио ясно, ама оцет?! Това да не е салата? Shocked

# 9 383
На мен и двете не са ми ясни . Попът каза два пешкира,  сапун , китка и пари. С това и отидох. За едното дете и кръстче нямахме. Кой да се сети?

# 9 384
Много триете бе, модераторите ooooh! И тук ли вече не може да се коментира?!?
И аз само за олио/зехтин знам. Тук и питка, вино и мед даже се носи. Отделно подарък за попа.

Баба ми се събудила днес жената, решила, че е събота и боядисвала цял ден яйца. Laughing

# 9 385
  • на Мелмак
Да споделя и аз  Wink
Муня е млад шофьор , на месец , без изградени навици.
И карам всеки ден - до училището , до детската градина , до .....
Та , един ден гордо съм оставила отрочето на училище , прибирам се , паркирам , почти идеално  Laughing и ММ ми се обажда , аз изключвам колата , взимам си телефона и започваме разговора по работа - този , онзи , така било , ама видиш ли ти .......
На другият ден към обед ММ ми вика - дай ми ключовете от твоята кола , че едната ти гума нещо ми се видя мека , да ти я напомпа . Аз започвам да търся ключове - чанта - вътрешен джоб, външен джоб , междинен джоб- няма , якето - левия джоб , десния , през това време - дъщерята - а бе тате , я виж ключовете дали не са в колата - и двамата - а бе ти слушаш ли се какво говориш - как така в колата?
Продължаваме търсенето - в другото яке , в дънките , по места , които евентуално биха могли да бъдат , през това време детето още два пъти - тате , я слез да видиш все пак  Mr. Green
ММ изчезва , аз продължавам да търся и да си припомням предният ден къде съм била, какво съм правила , къде ли съм ги забравила  ooooh!
Връща се ММ и ми ги подава  Joy Joy Joy - в колата са били , чакали са ни  Joy Joy Joy
Пренощували са си спокойно  Laughing
Аз като съм я загасила и съм започнала разговора , просто съм излезнала и съм се прибрала Crazy
Сега вече - гася, ключ,аларма , чак тогава съм спокойна  Mr. Green

# 9 386
  • софия
Да споделя и аз  Wink
Муня е млад шофьор , на месец , без изградени навици.
И карам всеки ден - до училището , до детската градина , до .....
Та , един ден гордо съм оставила отрочето на училище , прибирам се , паркирам , почти идеално  Laughing и ММ ми се обажда , аз изключвам колата , взимам си телефона и започваме разговора по работа - този , онзи , така било , ама видиш ли ти .......
На другият ден към обед ММ ми вика - дай ми ключовете от твоята кола , че едната ти гума нещо ми се видя мека , да ти я напомпа . Аз започвам да търся ключове - чанта - вътрешен джоб, външен джоб , междинен джоб- няма , якето - левия джоб , десния , през това време - дъщерята - а бе тате , я виж ключовете дали не са в колата - и двамата - а бе ти слушаш ли се какво говориш - как така в колата?
Продължаваме търсенето - в другото яке , в дънките , по места , които евентуално биха могли да бъдат , през това време детето още два пъти - тате , я слез да видиш все пак  Mr. Green
ММ изчезва , аз продължавам да търся и да си припомням предният ден къде съм била, какво съм правила , къде ли съм ги забравила  ooooh!
Връща се ММ и ми ги подава  Joy Joy Joy - в колата са били , чакали са ни  Joy Joy Joy
Пренощували са си спокойно  Laughing
Аз като съм я загасила и съм започнала разговора , просто съм излезнала и съм се прибрала Crazy
Сега вече - гася, ключ,аларма , чак тогава съм спокойна  Mr. Green
В придължение на година, през ден, колата оставаше с ключове ... И всеки пут упорито твърдях , че не може да са там, 'щот нали, не съм чак толкова смотана!

# 9 387
 Joy Joy Joy
Големи сте муни, ама явно с късмет Laughing
ММ редовно си забравя на вратата ключовете за апартамента.

# 9 388
  • София
А аз пък бързайки сутрин обирам всички ключове, които срещна, та обикновено някой остава без ключ, а в по хард корд ситуациите заключен до прибирането на първият с ключ Grinning Вече си крият ключовете от мен, случаите намаляха ма, ако някой забрави му го отнася като куцо пиле домат

# 9 389
А и аз редовно заключвам мъжът ми у дома и после тичам да му отварям. Ако неговите ключове са на вратата, а моите в чантата ги грабвам без да гледам изобщо...

Общи условия

Активация на акаунт