Номинации за най-голяма муня

• 3 560 989
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 420
Приемате ли нови муни?
Днес сутринта, на вторичен преглед при очната, (имам нужда от леко увеличение на диоптъра), та след прегледа, пише жената рецепта и ме пита: Вие постоянно ли ги носите (очилата)? Аз: Не, само когато не виждам. Embarassed Исках да кажа,че само когато чета, или съм на компютър...В първия момент не осъзнах какво съм и казала, но като видях как ме погледна. Crazy
Обясних де, но дано не ми се налага да ходя скоро при нея. Mr. Green

# 9 421
  • София
Помня, че тук някой беше разказвал за хвърлени ключове в контейнера и как после молил клошар да ги извади срещу 5 лв  Mr. Green
Ами и аз...хвърлям торбичката с боклука и заедно с нея съм метнала и портмонето, щот щях да ходя до магазина...Тръгвам и се чудя що така ходя с празни ръце newsm78 Светкам се, че бях с портмоне и настръхнала се засилвам към кофите, поглеждам вътре, виждам го и започвам да се оглеждам за някоя сериозна пръчка. Обаче от пряката се задава една мургавелка с количка и нужното ми приспособление за бъркане в кофите и така и се израдваах, че от далече и заисках "шиша" назаем. Взех си го облекчена с два пръста и към магазина. Whistling

# 9 422
Сериозен служебен разговор. Накрая се чудя кое ще е по-подходящо: "Дочуване" или "Довиждане" и изтърсвам "Досреща"  Embarassed.

# 9 423
То това не е много за казване, ама признат резил - половин резил. Подсетих се от случката с портмонето по-нагоре:
Преди години си тръгнах от едно кафене без дамската си чанта и така вървях около два-три километра. Весела и щастлива, обикалях си из центъра и зяпах магазини. Иначе съм си взела от кафенето другата торбичка - с покупки вътре. Crazy По едно време се зачудих кое не ми е както обикновено...не се сетих веднага... Започнах сериозно да анализирам, обаче продължавайки да си вървя. Абе нещо не се усещам по същия начин и това е. Най-накрая ми светна каква съм я свършила. Телефонът ми беше в мен, а всичко друго - ключове, доста пари и документи - в чантата. Как само драснах обратно Mr. Green много съм добра в спринта. Ама далечко бях отишла. През това време звънях на познатите, с които пихме кафе да бягат и те натам, че уж бяха по-близо.
Огромният късмет беше, че ходех често там, та с едната сервитьорка се бяхме запознали и момичето я видяло и прибрало зад бара. След първоначалния ужас остана само големият срам. ooooh!

И от днес - за пореден път излязох за към магазина - вместо с торбичка, с каишката на кучето в ръка.

# 9 424
След първоначалния ужас остана само големият срам. ooooh!
Не е срамно...случва се. Rolling Eyes

# 9 425
  • Cyberspace
И аз си забравих чантата в един пиано бар. Много срам брах и много бъзици отнесох  ooooh!
Персонала пък се беше схванал, тогава медиите гърмяха само от репортажи с терористични атаки, та хората се притеснили да не излетят във въздуха  ooooh!

# 9 426
След първоначалния ужас остана само големият срам. ooooh!
Не е срамно...случва се. Rolling Eyes
Много мило от твоя страна Hug да, случва се определено - то понякога за кое по-напред да мислим. Но мен тогава наистина си ме беше много срам, защото не беше просто да стана и да изляза без чантата и пред вратата да се усетя (така по-бива), ами колко много време прекарах по пътищата и къде чак отидох... Whistling Заплес.

# 9 427
Е,аз така се преместих от една маса на друга в голям МОЛ.Взех се джапанките,които току що си бях купила с 80%намаление за има няма 10евро..и оставих дамската си чанта с 500евро+документи и ключове.Е,след около 30мин.плащаме..Тук чанта,там чанта-няма я.Лошото беше,че изобщо не я намерих,а джапанките изхвърлих от яд.

# 9 428
Е,аз така се преместих от една маса на друга в голям МОЛ.Взех се джапанките,които току що си бях купила с 80%намаление за има няма 10евро..и оставих дамската си чанта с 500евро+документи и ключове.Е,след около 30мин.плащаме..Тук чанта,там чанта-няма я.Лошото беше,че изобщо не я намерих,а джапанките изхвърлих от яд.
И загуби и парите и документите? Sad

# 9 429
И ключовете...Добре,че приятелката ми ми даде пари за билет и ми плати кафето..

# 9 430
И ключовете...Добре,че приятелката ми ми даде пари за билет и ми плати кафето..
Ужас. cry

# 9 431
  • София, България
Вчера точно и аз в една съблекалня на магазин в мола като съм събувала дънките тотално съм забравила, че ключа от колата ми е в джоба. Чак след 2 часа като си тръгвах видях, че ми няма ключовете. И като настана една паника. Колата е лизингова и резервния ключ е в лизинговата компания. Демек ако не го намеря ще си седи с дни на паркинга тая кола. След първоначалния шок се усетих, че нещо издрънча още в първия магазин, но реших че е колана. Момичето от магазина така се зарадва, че няма да се занимава да го носят на информация, аз пък от друга страна камък ми падна от сърцето  ooooh!

# 9 432
Има ли някой да не е забравял чанта някъде  Laughing
Отиваме на дълъг уикенд, всички пари са в мен, спираме на бензиностанция за тоалетна и аз си забравям чаната в тоалетната  Embarassed добре че децата си избираха сандвичи, та се замотахме. Една жена обикаляше и питаше кой си е забравил чантата  Embarassed толкова се паникюосах, че не и и благодарих като хората.

# 9 433
  • sf
В последно време синът ми все се ослушва за колана в колата и все го подсещам "сложи колана, сложи колана". Та днес в трамвая към 2-3 мин се оглеждах като идиот за колан, докато се сетя,че няма  ooooh!

# 9 434
Как се прави маска за под?

Първо и задължително условие – прави се точно на рождения Ви ден, когато най-голямото Ви желание е да седнете край масата и да пийнете една малка (за начало).

Необходими продукти:

1 под, за препоръчване с килим
2 яйца
200 мл олио (на око)
Сол
Лимонена киселина
1 пакет спагети

Сложете яйцата във висока купа. Добавете олиото, лим. киселина и солта (за майонеза). Отворете високия шкаф, за да извадите миксера. Подложете си главата под падащия пакет спагети така, че да го отклоните от първоначалната  траектория и да цопне точно в купата с яйцата и олиото. Предварително трябва да сте заложили купата така, че при падането половината количество (едното яйце със 100 мл олио) да попадне върху котлоните и фурната, а останалата половина – по пода.
Размажете, оставете маската да подейства. След 15 минути и три оскубани от яд кичура, две изпушени цигари и чаша бира (витамините в бирата действали като успокоително) измийте и подсушете.

Насладете се на перфектния блясък на Вашия под!!!

Общи условия

Активация на акаунт