Номинации за най-голяма муня

• 3 570 132
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 930
Учителката ми по музика имаше един такъв шармантен , сякаш отработен етюд сядайки на пианото. Наместваше си стола ,повдигаше леко дългите си широки поли и с фин замах ги отметваше, докато присяда  грациозно . Полата винаги покриваше облегалката на стола, разкривайки добре сложено дупе и бельо задължително в тон с полата и гребенчето в косата. Била е учителка и на баща ми, той ми беше споделял, че всички момчета били влюбени в нея. Е, аз  дори нямаше смисъл да го питам защо Sunglasses

# 9 931
Е, сигурно поне не й се е мачкала полата... Confused

# 9 932
В своя защита ще кажа, че до миене на колата стигаме най-много два пъти годишно. Днес се случи един от тези прекрасни дни, в които миенето беше осъществено (нямаше вече накъде, след едно кошмарно пътуване с болни деца).

Ей, разбих си главата в чистото стъкло цели два пъти, мислейки, че прозорецът е отворен. Нали нормално си има петна за безопасност..  Laughing

# 9 933
Windekind,  Laughing Laughing Laughing Милата тя   spoko Hug

# 9 934
Паркираме си колите на площадка пред къщата, която е преди оградата, за да не се налага на всяко влизане и излизане да отваряме портална врата. Всеки минувач може да огледа вътрешността на колата, и ако поиска, да навреди. Сложените две камери за наблюдение са фалшиви и не знам дали могат да заблудят някого.
Муня, моя милост, вчера следобед си е забравила портфейла на предната седалка на колата, с около 200 лв. вътре, лична карта, шоф. книжка и доста други карти. И колата забравила отключена... ooooh!
Тази сутрин преди тръгване за работа проверявам в чантата си за портфейла, преравям цялата къща и накрая се усещам да се моля да го намеря в колата  Praynig Praynig Praynig
Слава богу, там беше.

# 9 935
В събота с мъжа ми изтупани отиваме до един строителен маркет да купуваме валяче за боядисване на латекс в коридора,защото ми е хрумнало да сменям цвета.Той тръгва да зяпа един стилаж,аз оглеждам дървени первази за пода.Обръщам се и виждам синя фланелка с валяк в ръка и моментално валяка не ми харесва и почвам с назидателен тон:-Тоя валяк не става  за латекс,защо си го взел,имаме два нови такива в килера!Знаеш,че флока (валяк) не покрива хубаво латекс,по 100 пъти ще минаваш стените.Изобщо що не ме остави да си купя аз валяк,ами ти ще идваш!?
При което един кротък около 60 годишен мъж измърморва притеснено:-Аз си го взимам за лак,знам че не е много за латекс!Имам една ламперия да си боядисам и затва го купувам,трябва ми!
Човека със същата синя фланелка,а моето жувотно седи встрани   и ми гледа сеира.

# 9 936
  • Луната ни пази
Явно си била доста назидателна, щом и човека ти се е обяснявал. Посмях се доста и си те представих 😃

# 9 937
Опитах се сутринта по някаква непонятна за мен причина да си изчистя ухото с клечка за уши, докато имам пъхната вътре слушалка за радиото  Crazy Crazy И не става, и не става  Mr. Green

# 9 938
Отидох до банкомата, изтеглих 10 евро, после отидох до магазина и питах момичето дали мога да платя с карта. Тя ми каза, че за съжаление не може и аз тръгнах да търся банкомат. Като го доближих и посегнах да вадя картата, се сетих, че парите са у мен и, че вече бях там. Crazy ku-ku.
Сигурно, защото ми беше ден за гладуване... Tired

# 9 939
  • София
Така като ви чета, се сетих и аз за една излагация. Била съм малка, може би в началното училище, наредили сме се аз, майка ми и сестра ми и играем - казваме буква и всеки измисля колкото се може повече думи, започващи с нея. Та преполовяваме вече азбуката, а аз бързам да стигнем до "п", понеже съм горда, че знам нова думичка. Изреждат те и по едно време аз ухилена до уши: "презерватив", майка ми  Shocked Попита ме откъде я знам, а аз се нацупих, че видиш ли знам нова и дълга дума, която ми звучеше добре, а тя не го оцени.  Mr. Green Загрях за какво става въпрос няколко години по-късно.  Laughing

# 9 940
  • при късмета
От днес.
Трябва да си взема новата карта от банката. На улицата има клонове на много банки, а на моята цели 2. Отивам в този, в който съм открила сметката и ме пращат към другата, новите карти били там. Тръгвам, пресичам една пряка и влизам в банката. След изчакване на трима клиенти, разбирам не само, че няма нова карта, но и сметка съм нямала там. Доста опулена, аха да се скарам на служителката, погледа ми попада на надписа на витрината. В друга банка бях

# 9 941
  • Шотландия
Така като ви чета, се сетих и аз за една излагация. Била съм малка, може би в началното училище, наредили сме се аз, майка ми и сестра ми и играем - казваме буква и всеки измисля колкото се може повече думи, започващи с нея. Та преполовяваме вече азбуката, а аз бързам да стигнем до "п", понеже съм горда, че знам нова думичка. Изреждат те и по едно време аз ухилена до уши: "презерватив", майка ми  Shocked Попита ме откъде я знам, а аз се нацупих, че видиш ли знам нова и дълга дума, която ми звучеше добре, а тя не го оцени.  Mr. Green Загрях за какво става въпрос няколко години по-късно.  Laughing

Това ми напомня, как като много малка веднъж носих на мама ютията, за да й помогна - малко момиченце, хванало ютията за дръжката с две ръчички и понеже тя тежи, я носи между разкрачените си крачета. И казва "Мамо, тоя сютиен много тежи". Спомням си (изненадващо, била съм много малка), как много се смяха, пък аз не разбирах защо. Объркала бях думите "ютия" и "сутиен", нещо си приличаха, според мен.  bowuu

# 9 942
От днес.
Трябва да си взема новата карта от банката. На улицата има клонове на много банки, а на моята цели 2. Отивам в този, в който съм открила сметката и ме пращат към другата, новите карти били там. Тръгвам, пресичам една пряка и влизам в банката. След изчакване на трима клиенти, разбирам не само, че няма нова карта, но и сметка съм нямала там. Доста опулена, аха да се скарам на служителката, погледа ми попада на надписа на витрината. В друга банка бях
Аз се усетих, че съм в друга банка (в съседната сграда) малко преди да подпиша документите за откриване на срочен влог. Преди години, когато имаше високи лихви по срочните влогове, моя милост отива с една симпатична сума във въпросната банка. Обясняваме се със служителката какъв точно влог искам, тя подготвя документите, носи ми ги за подпис и едва тогава аз виждам надписа на банката. Вместо да подпиша, питам като идиот:"Извинете, тук май не е банка едикояси?" "Не, тя е в съседната сграда". "О, извинете, тогава довиждане." ooooh!

# 9 943
Вчера се качих не в буса на ММ, а на друг човек  Embarassed Бяха и двата бели, ако това се счита за 100%-ва прилика  Crazy

# 9 944

hahaha hahaha hahaha
И аз имам подобна случка.
  С брат ми сме с почти 2 години разлика/ той е по-малък/, но отрано общуваше с големите батковци. Та чул думата "педерас" от тях. Знае, че  е "лоша " дума,но не знае какво точно означава. Та един ден се караме и той ме нарича " педерас". Естествено и аз идея си нямам какво значи, но реших, че е нещо обидно по тона му.
След 2-3 дни се скарваме с него на масата, на вечеря. И аз, в яда си, го наричам с тази дума. И той , и родителите ни така: Shocked. А аз ги гледам неразбиращо какво толкова съм казала. Реших, че е нещо като "гадняр", "простак" и т.н. Не я повторих пак, де. Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт