Номинации за най-голяма муня

• 3 570 662
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 10 065
Моята муньовщина хич не е забавна като предишните.

Имам много цветя и редовно ги къпя с душа в банята, защото прашасват. Последната порция китки ощавих с вряла вода, докато ми запари душът в ръката и се усетих кое кранче съм завъртяла.

# 10 066
Отивам аз на дискотека, това преди години. Поръчвам си водка (голяма грешка  Naughty ) на бара и идва едно момче да ме кани на танц. Аз с едни високи токчета и точно го хващам за ръката и се изплющявам долу.  Joy Joy Падам пък пред мен едно голямо огледало. И аз си мисля, че нали, не е огледало, а продължение на дискотеката. Не си видях отражението, но видях момче да ми подава ръка. И аз не виждам че е до мен ами гледам огледалото. И ставам аз и се блъскам в огледалото уж да подам ръка на момчето, за да стана. Ей,  спукаха се от смях всички! Не е нужно да разправям, че същата вечер ме заляха с пунш, а докато се прибирах пияна в къщи паднах няколко пъти. Гаджето  ми предложи да ме закара с колата, щото ме гледаше каква съм не на себе си. Та вика ми момчето една бяла кола. Аз щото отидох до тоалетната и той ме чакаше отвън. Ама излишно е да казвам, че се набутах в друга кола и се облегнах на рамото на непознатия, очуден човек, с думите:
-Хайде скъпи,да отиваме у дома, а там ще ти направя кафенце.  Crazy
После се осъзнах и се пренесох в колата на приятеля си, който умря да се хили.
Като се прибрахме (бях студентка и живеех на общежитие заедно с две съквартирантки) поканих гаджето да пием въпросното кафенце. Момичетата още ги нямаше и бяхме сами. Ми аз уж включих да правя кафето, но заспах на дивана пльосната и то изкипя. Гаджето ми дойде да чисти. Накрая успяхме да пийнем, но аз го разлях и упарих гаджето си... няма да казвам къде точно. Embarassed Но изглеждаше после все едно се е напикал hahaha и тогава си тръгна преди да има още по-лоши последствия.
 Та, мили мои Муни, никакви водки!!  Naughty Stop Joy Joy Joy

# 10 067
Сноу невероятни истории!! Много готини, забавни, смешни!
А онзи е бил е много точен пичага (с конете и - ех, колко да ви е голяма фирмата); станахте ли гаджета?
Благодаря! Не, не станахме гаджета с въпросния господин, аз тогава вече си имах гадже, с което също нещата започнаха с предложение за конна езда - в друга конна база обаче Joy За щастие по онова време бях безработна, че сигурно пак щях да помъкна цяла фирма и да си остана без гадже  hahaha
Сещам се и за друга история, не знам доколко е весела, ама...
Лято е. Решавам да ставам бронзова богиня. Да, обаче ходене на море не ми се очертава, към солариуми имам някаква фобия, та решавам да ползвам автобронзант. Бързо, лесно и без вреди  newsm03. Тъй като обаче по ръцете все някакво оцветяване /не мога да го нарека тен, щото като кажа, че съм хванала тен, хората се превиват от смях/ от слънцето в града имам, решавам да експериментирам с чифт мраморно бели крака Grinning
Разбира се, от първото намазване станах на оранжеви петна, та след като няколко дни се жулих под душа и пооправих щетите, реших да прибегна до козметичен трик за следващото намазване. Тъй като автобронзанта беше доста гъст като консистенция и дори малко суховат, реших да го смеся с бебешко олио на същата марка, та да се нанася по-леко и лесно и тенът да стане по-равномерен.
Гениална идея - намъкнах едни стари прашки за подобни манипулации и като се запретнах, намазах се чак до кръста. Наистина леко и равномерно се нанася - направо идилия.
Постоях половин час, почаках да попие - нищо подобно. Взех да се разхождам, стана час, час и половина - кръстът ме заболя да стоя права и да циркулирам наоколо, то пак не попива! Не мога и да седна, сещате се защо...
След два часа висене права вече реших, че не може така да тормозя иначе съвсем не старите си кокали и започвам да си правя постеля на диванчето. Най-отдолу една постелка, на която си правя упражненията, отгоре вестници - няколко пласта, за всеки случай, върху вестниците - стара мушама за маса и върху мушамата - аз! За да е пълна картинката, взех книга в ръка, поне като чакам, да си чета и да не скучая. Над мен прозорец, а от прозореца надничат едни сиви дъждовни облаци, ама аз си правя плаж  Joy
Изведнъж - гореспоменатият колега "Пенчо" звъни по телефона...
- Сноу, идвай! Ще се събираме да изпращаме Иванчо! От шест и половина, еди-къде си, ще те чакаме!
Погледнах часовника - пет и половина! Леле! Заведението ми е доста далечко и трябва много бързо да се оправям, обаче ако не изпратя Иванчо, ще загина, ще се самообеся и ще изчезна безкрайно!!!
Скачам от "шезлонга" и си оглеждам уважаемите крайници - все едно току-що съм ги намазала - нищо не е попило! Започнах да се масажирам с ръце, белким стане нещо - освен, че си омазах и горните крайници, резултат никакъв!
Добре, все тая, явно и този път тенът ми няма да се получи, ами хайде под душа. Там обаче нова изненада - някой от нашите е източил топлата вода и трябваше да се обливам с хладка. Добре, но това чудо дори и след душа ми стоеше мазно! Вярно, поотми се, но все имах чувството, че през порите ми избива...
Накрая завърших тоалета с многократно изтриване с тоалетна и домакинска хартия  Joy hahaha и вместо леката ефирна рокля, която исках да облека за Иванчо, сложих най-тъмните си дънки, но дори и така през цялото време имах чувството, че ще им избият мазни петна... ooooh!

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 13:26 от Snow Queen

# 10 068
  • София
Отивам аз на дискотека, това преди години. Поръчвам си водка (голяма грешка  Naughty ) на бара и идва едно момче да ме кани на танц. Аз с едни високи токчета и точно го хващам за ръката и се изплющявам долу.  Joy Joy Падам пък пред мен едно голямо огледало. И аз си мисля, че нали, не е огледало, а продължение на дискотеката. Не си видях отражението, но видях момче да ми подава ръка. И аз не виждам че е до мен ами гледам огледалото. И ставам аз и се блъскам в огледалото уж да подам ръка на момчето, за да стана. Ей,  спукаха се от смях всички! Не е нужно да разправям, че същата вечер ме заляха с пунш, а докато се прибирах пияна в къщи паднах няколко пъти. Гаджето  ми предложи да ме закара с колата, щото ме гледаше каква съм не на себе си. Та вика ми момчето една бяла кола. Аз щото отидох до тоалетната и той ме чакаше отвън. Ама излишно е да казвам, че се набутах в друга кола и се облегнах на рамото на непознатия, очуден човек, с думите:
Като се прибрахме (бях студентка и живеех на общежитие заедно с две съквартирантки) поканих гаджето да пием въпросното кафенце. Момичетата още ги нямаше и бяхме сами. Ми аз уж включих да правя кафето, но заспах на дивана пльосната и то изкипя. Гаджето ми дойде да чисти. Накрая успяхме да пийнем, но аз го разлях и упарих гаджето си... няма да казвам къде точно. Embarassed Но изглеждаше после все едно се е напикал hahaha и тогава си тръгна преди да има още по-лоши последствия.

Мисля, че и сега си на някоя водка:)) Уж пеша си се пребивала, пък гаджето те карало. Уж с гадже в дискотека, пък танцуваш с непознато момче. Уж едва си отпийнала от водката, а се държиш като препила  Joy
Много "Уж" станаха..... hahaha

# 10 069
май май и водката да не е била само една  Grinning

# 10 070
  • София

ooooh!
Доста нескопосано си го измислила.

# 10 071
Муня от преди малко:
Отивам в близката аптека, хора бол. Седя и чакам да ми дойде реда, казвам на фармацевтката какво искам, тя ми го подова /две каси са, които са много близо, буквално се застъпват/ , плащам, грабвам пликчето и да ме няма. По едно време как си вървя чувам някой да вика нещо, но не обръщам внимание, даже засилвам ход, но човека продължава. Обърнах се и гледам една жена тича към мен, настигна ме и стана ясно, че съм взела нейните лекарства, сигурно ме гони 5 минути, аз като кон напред. Умрях от срам и се извиних, разменихме си торбичките и по цигара пушихме, да се окопити дамата след кроса който удари.

# 10 072
  • Sofia
Ивекс, благодаря ти, бая се посмях с твоята история  Laughing Party Flutter

# 10 073
Преди малко:
Отидох до магазина с колата, за да купя голяма туба с вода и някои други дребни неща. Паркирам колата, вадя покупките и се прибирам към нас. Едвам стигам с тежката бутилка вода, когато се сещам, че съм си забравила ключовете за апартамента и входната врата в колата. Тръгнах, обиколих отново блока, за да стигна и да си ги взема и през цялото време мъкнах тежката туба  ooooh! Вместо просто да я оставя до вратата и да се върна, като се усетих беше прекалено късно.  ooooh!

# 10 074
Аз един път така я оставих, че да се върна и не я намерих. Laughing
Това е повече за пинизите.

# 10 075
Аз един път така я оставих, че да се върна и не я намерих. Laughing
Това е повече за пинизите.
Благодаря!  Joy
Сега вече няма да си казвам, че съм глупава, а че съм съобразителна. Затова съм я мъкнала.  Joy

# 10 076
  • Mediterraneo
май май и водката да не е била само една  Grinning

И аз това щях да казвам. Като не можеш да пиеш, не пий нито една!

# 10 077
  • До сърцето...
На работа се чекираме с електронен пропуск.

Прибирам се вчера капнала от умора, паркирам колата, изваждам торбите и се запътвам към входната врата. Спирам чинно пред нея, и се опитвам да я отваря с чипа. Абе раз, два... не става. Гати, системата пак се е прее*ала!!
Като си събрах мозъка, какво да видя - размахвам пропуска, вместо чипа  ooooh!

# 10 078
аз вчера рано сутринта към 8 се прибирам от магазина, натоварена като муле. Асансьорът спира на моя етаж и се почва едно ровене за ключове, пък намиране на правилния, докато се усетя вече се бях понесла към последния етаж .... Simple Smile

# 10 079
На старата ми работа, пък, водата на чешмите в тоалетните беше с фото клетка. И аз, нали съм видна пикла, редовно ги ползвах. Няма да ви обяснявам колко пъти на най-различни чешми чинно слагам ръчички и чакам да тръгне вода и се ядосвам, че не тръгва. И не разбирам защо не става. У дома, по заведения, на гости... Редовно. И месеци наред, след като напуснах все така...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт