Номинации за най-голяма муня

• 3 554 737
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 10 950
Отивам на училище в гимназията. Рано сутринта, запалила цигара и т.н. , ходя пеша. Минавам покрай спирка на градския и виждам един човек, който ме гледа в шок, а ми е толкова познат.... Сетих се кой е, когато просъска 'Вкъщи ще говорим!!!'.

# 10 951
 Joy Joy
Не мога, разсипахте ме от смях.

# 10 952
  • в кукувиче гнездо
Отивам на училище в гимназията. Рано сутринта, запалила цигара и т.н. , ходя пеша. Минавам покрай спирка на градския и виждам един човек, който ме гледа в шок, а ми е толкова познат.... Сетих се кой е, когато просъска 'Вкъщи ще говорим!!!'.
Joy hahaha
чудесно за добро утро

# 10 953
  • София
Е, ММ преди няколко дена, на интервю за виза, на въпрос откога е женен (за мен, де Laughing) дава следните отговори, в тази последователност:
"Една седмица" (консулът е  Shocked Shocked Shocked, но поне се усеща, че не са му чули въпроса, и го повтаря по-силно).
"Ъъъъ, добър въпрос,  newsm78, 5 години".
(Всъщност са 7...).

А аз, понеже си го знам колко помни дати, когато определяхме датата на сватбата, гледах да е до максимум 3 дена "отстояние" от неговия рожден ден, с тайната надежда поне така да я помни по-лесно...За годината не се сетих как да я "обвържа" за по-лесно запомняне.

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 13:16 от Sharky*

# 10 954
Ние се оженихме на националния празник  Mr. Green ( така се стекоха нещата, и ни хареса като идея)
Хем почиваме, хем лесно се помни ( и от двамата). Все пак няколко пъти през годините забравях  Mr. Green

# 10 955
  • София

Joy Много ми хареса това. Караха ли ти се много после?
Днес не ми е ден. Освен, че паднах с цялата си прелест сутринта, и не мога да се изправя, защото беше много хлъзгаво, като по анимационните филми краката ми се оплитаха. Ами преди малко се опитах да си заключа вратата с молив, вместо с ключ.  Shocked

# 10 956
  • Шумен
Хихихи hahaha
Спомних си аз как "уведомих" баща ми че вече пуша. Значи майка ми ме надуши още първите дни, естествено веднага ме заплаши че ще уведоми баща ми. Молих я цял ден да не го прави, убедих я и се успокоих. Дни след това ни докарват дърва и всички дружно ги прибираме. Да но майка готвеше нещо и се качи да го нагледа. Баща ми решава да спрем за почивка, бърка си в джоба вади цигари но запалка няма. Каза ми "Върви горе и ми донеси запалката", при което мунка кой знае къде витае бърка в джоба, вади кутия цигари от нея запалка и му  я подава с думите "Сега не ми се ходи, ето запали си после ще ми я върнеш". Баща ми така Rolling Eyes  и аз се ококорих какви ги свърших а уж не трябваше да знае  Joy

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 10:35 от desitoo

# 10 957
  • София
Хихихи hahaha
Спомних си аз как "уведомих" баща ми че вече пуша. Значи майка ми ме надуши още първите дни, естествено веднага ме заплаши че ще уведоми баща ми. Молих я цял ден да не го прави, убедих я и се успокоих. Дни след това ни докарват дърва и всички дружно ги прибираме. Да но майка готвеше нещо и се качи да го нагледа. Баща ми решава да спрем за почивка, бърка си в джоба вади цигари но запалка няма. Каза ми "Върви горе и ми донеси запалката", при което мунка кой знае къде витае бърка в джоба, сади кутия цигари от нея запалка и му  я подава с думите "Сега не ми се ходи, ето запали си после ще ми я върнеш". Баща ми така Rolling Eyes  и аз се ококорих какви ги свърших а уж не трябваше да знае  Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

На село съседка разказваше, че семейството и разбрало, че пуши, когато запалила без да иска една барака криейки се....

# 10 958
 Joy Joy
Пропуших на 18 години, нямам такива изцепки с пушеното като вашите, майка ме хвана в едно заведение с цигарата в уста, мина добре, чак да не повярваш. Баща ми разбра, че пуша когато бях студентка.

# 10 959
  • Шумен
Е оказа се че не мога да се крия а имах план даже за няколко години напред  Mr. Green

# 10 960
  • при късмета
Аз се крих доста успешно и то доста време. Накрая ми писна и с майка ми трябваше да чакаме нещо си доста време в институция и излязохме навън. Трябваше да се върнем след 2 часа или нещо подобно. Седнахме в една градинка и аз направо си поисках цигара с аргумента, че толкова време няма как да видя и нищо друго да не правя. Даде ми, какво да прави. От ученичка пуша и си пушех и вкъщи накрая. Всички идваха у нас, защото само аз не се криех

# 10 961
  • о`майна лунна нощ е

Е, но не за муня, ама благоверен ТуиГ така си пушел и вървял пеша към село. Па небрежно махнал да спре една кола на стоп. То баща му да се окаже.

# 10 962
Когато пропуших, демонстративно кръстосах крака пред баща ми, издухах елегантно дим към тавана и въздъхнах артистично като народна артистка. Признат грях не е грях.

# 10 963
  • на островче
Големи сладурани сте!!! Да ви разкажа и друго, ама някак не може съкратен вариант. Та преди години, била съм на около 35г. да кажеш млада и неопитна не. Та свалки с един сладур, мой набор. Каня го на гости в нас, ама и още едно семейство, че като за първи път в нас, мен ме е срам. Laughing Цял ден врътня из кухнята, да се представя в най добрата си светлина. Умея да готвя. Идват, сядат, веселбата почва. В нас, имам трапезария, и кухненски бокс, с летяща врата(сещате се за кои говоря), новото ми либе, сяда с гръб към бокса. Барнал се, и той, с хубава ризка, натокал се, суетен си беше. Аз съм опържила, шницели с картофено пюре и салатка. Сервирам вечерята, носейки две чинии, пълни, ритам ТАЗИ, врата с крак, тя обаче гадината, се върна много бързо, удари ме в ръката, и чинията отлетя, на кандидат гаджето на гърба. Просто се залепи там. Срамът беше голям, ама мина де. Поочистих го, криво ляво и си продължихме веселбата. Пич излезе newsm68

# 10 964
По повод криенето ,че пушите.На майк ми приятелка се е криела от свекърва си.И отиват на някакво село ,тя влиза във външна тоалетна да пуши.Преди това са били изляли вътре госта голямо количество нафта(тя не е знаела разбира се)..От там на татък картинката е повече от страшна.Жива и здрава е ,но през какво е преминала само тя си знае..

Общи условия

Активация на акаунт