Номинации за най-голяма муня

• 3 560 437
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 060
Умрях от срам сега в Кауфланд  Embarassed
Гледам си бележката и виждам, че едни бонбони съм ги купила на по-висока цена. Явно съм се объркала и отивам на информация да ги върна.
Минава цялата процедура по връщането, взимам си парите, благодаря на момичето от информация, пожелаваме си приятен ден и се запътвам към изхода с кутията бонбони в количката.
Връщам се пак на информация и казвам на момичето: "Ами аз все пак да ви върна бонбоните  Confused Embarassed"
После се спирам на паркинга да си сложа покупките в чанта и бутам количката до мястото за връщане с чантата в нея. И си мисля: "Много съм зле. Можех да си оставя покупките в колата, а не сега да мъкна тежката чанта навръщане като оставя количката."
Оставям количката, взимам си стотинките и се отправям към колата, ама ми е едно такова лекичко ...  Thinking
Чувам глас зад мен: "Извинете, забравихте си плика с покупките".
Благодарих, взех си чантата и се понесох към колата с моравочервена физиономия  ooooh!

А денят едва сега започва ...  hahaha

# 12 061
Имаше някакъв метод за избелване на зъби с куркума. Така и не се осмелих да пробвам, не ми се ходи с такива зъби:  Mr. Green

Скрит текст:

Пробвала съм, наистина избелва, слагаше се и карамфил смлян в сместа, сода и още нещо. Аромата е прекрасен, зъбите- бели и чисти, само мивката... Седмица отне, докато си оправи цвета. Четките за зъби заминаха в боклука.

# 12 062
... чак рецепта нямам: сварих черен чай, разбърках безцветна къна и ръснах 1с.л. куркума вътре. намазах, завих с кърпа и  след 2ч. измих. после полях с оцетена вода.
не пуска после. при следващото миене специално гледах дали водата ще е жълта, но не беше. Peace
Да не е било от къната? Безцветната не винаги е наистина безцветна. На мен винаги ми пооцветява косата.

# 12 063
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
На мен винаги ми пооцветява косата.

не.
преди това 2 пъти се къносвах с кестенява къна и косата ми леко поизсветля (аз исках да потъмнее, ама нейсе), белите косми не се промениха.
след това намазване бях жълта!!! белите косми бяха рижаво-жълти.

куркумата си я купих от азиатския магазин, индийска е.
преди си взимах от супермаркета, но реших да пробвам индийската и ароматът е по-наситен.
цветът също  hahaha

# 12 064
  • IT
    Днес една жена си тръгна с моята количка в магазина. Гледах я как се приближава леко, леко и реших че ще я помести, че и пречи, ама тя потегли с нея. Нейната зад мен. Толкова ми беше смешно, че не знам как не и се разсмях в лицето.

# 12 065
  • Варна
Моя милост Муня, съвсем се омота и забрави, че в неделя ще събира бабите на рожден ден на малчо. Та вчера вечерта се сети да поръча торта за детето. ooooh!

# 12 066
Хайде да се включа и аз, понеже съм много разсеяна често ми се случват мунски изпълнения  Laughing
Наложи се да посетя гинеколог и отварям сайта на клиниката и гледам няколко изброени телефона: на клиниката, на аптеката и два мобилни. При което просто захванах някой номер да набирам:
- Добър ден.
- Здравейте, бих искала да си запиша час за гинеколог!
- Извинявам се, но това е аптеката.
 Joy Joy Joy Joy

# 12 067
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Моя милост Муня, съвсем се омота и забрави, че в неделя ще събира бабите на рожден ден на малчо. Та вчера вечерта се сети да поръча торта за детето. ooooh!

съседката ми е разказвала, че дъщеря й е родена на 1.1. и една година били на ски и тя забравила, че детето има Рд  Rolling Eyes

# 12 068

съседката ми е разказвала, че дъщеря й е родена на 1.1. и една година били на ски и тя забравила, че детето има Рд  Rolling Eyes
Аз пък забравих, че аз имам РД.
В понеделник се прибирахме от морето и баща ми ми звънни. След дежурните как сте, какво правите ми казва - ние утре няма да можем да дойдем, че съм на работа, на следващия ден обаче ще дойдем.
Аз замълчавам няколко секунди и започвам да премислям защо ще идват, уговорка ли имаме, забравила ли съм?
И след малко ми просветна...ааа аз имам рожден ден  Embarassed

# 12 069
Цяла година живях с драмата, че минавам в ново десетилетие и буквално в деня се усетих, че ставам на 29, а не на 30 Simple Smile. На другата година въобще не го мислих, бях си изживяла стреса Simple Smile.

# 12 070
Сутрешното къпане не е за мен Confused
Решавам да си направя маска и пълен комплект глезене.Свършвам с косата,остава на балсам и почвам с маската за лице.С триста зора изстисквам последния останал скраб и с кеф се радвам че ще ми стигне точно за едно хубаво ексхолиране на лицето и незнайно защо .... си го лепвам на корените на косата Flushed
Да ви кажа не се ексфолира,ама и лицето ми си остана не толкова почистено Rolling Eyes

# 12 071
Цяла година живях с драмата, че минавам в ново десетилетие и буквално в деня се усетих, че ставам на 29, а не на 30 Simple Smile. На другата година въобще не го мислих, бях си изживяла стреса Simple Smile.
Цели 3 години подред празнуваха 30-тия си рожден ден преди колегите да се усетят.
Вчера изпратих поща, химикалката ми пътува с пратката.

# 12 072
Цели 3 години подред празнуваха 30-тия си рожден ден преди колегите да се усетят.
Ти като във вица "30 години е чудесна възраст. Майка ми дълги години беше на 30."

# 12 073
  • Бургас
В един епизод на "Сексът и градът" Саманта навършваше 39г за трети път Sunglasses

# 12 074
Днес моят муньо ( съпружето ) реши, че ще чисти у дома. Натика чаршафите да се перат и продължи да подрежда. По едно време го попитах:
- Какво переш, че трака толкова?
- Чаршафи- отговаря- Сигурно са копчетата на калъфките.
Мина се малко време и ме пита:
- Къде е дистанционното от спалнята?
Погледнах го и съвсем спокойно му отговорих:
- Пере се с чаршафите явно..
И така имаме добре изпрано дистанционни  , което Слава Богу работи след това изживяване...

Общи условия

Активация на акаунт