Номинации за най-голяма муня

• 3 560 633
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 525
Само веднъж се случи, от тогава гледам да не си вдигам кръвното на работа.

# 12 526
  • Mediterraneo
Правя чай за закуска на детето. В микровълновата, на 1 минута водата ми е завряла. Да, ама изписках на умряло като хванах горещата чаша!- сложила съм пакетчето чай само в нея, не съм сипала вода; без течност вътре, цялата топлина отива в съда. Изгорих си ужасно пръстите, а детето чака още известно време да му направя чай.

# 12 527
  • Германия
Правя чай за закуска на детето. В микровълновата, на 1 минута водата ми е завряла. Да, ама изписках на умряло като хванах горещата чаша!- сложила съм пакетчето чай само в нея, не съм сипала вода; без течност вътре, цялата топлина отива в съда. Изгорих си ужасно пръстите, а детето чака още известно време да му направя чай.

Така счупих една чаша. Исках чай и сложих "водата" на 2 минути да се стопли. В един момент се чу силно "пук" и чашата лежеше разделена на две половини. Успях да я залепя, та не беше фатално, но от тогава внимавам като си правя чай.

# 12 528
  • под тепетата
А пробвали ли сте с пръст дали е достатъчно топла водата? Обаче докато в чашата с вода  има включено бързоварче  Mr. Green В първия момент се чудиш какво става, в следващия подскачаш като джак-ръсел !

# 12 529
  • София
А пробвали ли сте с пръст дали е достатъчно топла водата? Обаче докато в чашата с вода  има включено бързоварче  Mr. Green В първия момент се чудиш какво става, в следващия подскачаш като джак-ръсел !

Ти пък. Аз съм бъркала с метална лъжичка в чаша с включен бързовар.Joy

# 12 530
A аз с гола ръка в кофа с включен бързовар. От онези старите, непокритите. Те май не се произвеждат вече.

# 12 531
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
A аз с гола ръка в кофа с включен бързовар. От онези старите, непокритите. Те май не се произвеждат вече.

"Опитах се да светна като крушка...."Flushed

https://www.youtube.com/watch?v=p9RxnJpZCQA

# 12 532
Предния ден ме беше треснал ток от бушон 😂 Бях в серия. Добре, че тока на село е слаб та не е имало сериозни последствия.

# 12 533
Днес разговарях по телефона с колежка от друга дирекция. Накрая жената ми каза: "дочуване", а аз отговорих: "мерси". Ми, бях сигурна, че ще ми пожелае нещо.

# 12 534
А пробвали ли сте с пръст дали е достатъчно топла водата? Обаче докато в чашата с вода  има включено бързоварче  Mr. Green В първия момент се чудиш какво става, в следващия подскачаш като джак-ръсел !
Опитах се да си запаля цигарата от бързовара. Трасна ме, опърлих си едната вежда и мигли. Голем резил.

# 12 535
  • На брега на реката
Едно време имаше едни светещи ключодържателчета, меки и гумени. Едно такова изчагърках и му извадих лампичката/диотче или там както се казва. Същото това нещинце с целия си 7 годишен акъл мушнах в контакта. Такъв жесток трясък се чу, всичко около контакта и ръката ми беше черно, опърлено и в сажди. Имах доста дълго време срах от контакти Innocent

# 12 536
  • Сф
Цитат на: Zest

доста дълго време срах от контакти Innocent

Чета по диагонал и се чудя тая как е ср@ла контакти Joy 😁

# 12 537
Като говорим за щури неща в детските ни години....помните ли конфетите? Дръпваш въженцето, лек гърмеж и на всякъде се разпръскват конфети. Всичко хубаво, до момента в който аз не реших да погледна, от къде точно излизат конфетите. Резултатът бе, че чудото ми се взриви в лицето. Вежди и клепки опърлени, цялото ми лице в сажди. Добре, че не си загубих зрението.

# 12 538
  • На брега на реката
Joy Ами, баш съм си за темата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 12 539
  • Шумен
Момичета оправихте ми настроението Wink И малко от мен, това не помня разказвала ли съм го тук, но си е мунско отвсякъде. Аз в главната роля ще правя торта със заливка от течен шоколад. За да го разтопя по-бързо вместо на водна баня, бутнах пластмасовата кофичка в микровълновата (моята е на терасата инсталирана на етажерка близо до пода и за да сложа/извадя нещо трябва да се наведа). Пуснах я на няколко минути и се хванах да редя тортата в кухнята, буквално след минута-две се разсмърдя на разтопена пластмаса и аз с всичкият си акъл се наведох да извадя кофичката с гола ръка преди да се е разтекла навсякъде без да погледна какво всъщност се случва вътре, палеца ми потъна в омекналата пластмаса и беше залят с горещ вече шоколад Unamused Кофичката замина в коша директно а аз през сълзи отлепях залепналата за кожата ми пластмаса, сдобих се с гаден белег на палеца и пак на водня баня си стопих шоколад на блокчета та спасих тортата (беше за повод, специално поръчана със заливка от шоколад).

Общи условия

Активация на акаунт