Номинации за най-голяма муня

• 3 560 520
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 12 930
Пръскала ми се е силиконова презрамка на сутиен от тия хоризонталните, с които се закопчават, ДВА ПЪТИ.

Първия път бях в кола на разходка с ММ и брат ми. Влязохме в първия мол с Виктория Сикрет и спасих положението.

Втория път: обличам се за сватба в Бургас. Имаме около 10 минути да излезем, за да стигнем преди да почне църковният ритуал. Нямам друг сутиен, няма време и за купуване. Добре че братовчедка ми предложи да сложим една обикновена презрамка от нейн сутиен на мястото на закопчалката.

# 12 931
  • София
От преди два дни. Взех малката от градина и се качихме на тролея, за да отидем в солна стая. Обаче има задръстване и аз през цялото време се питам ще стигнем ли навреме. Връхлитаме през входа точно 3 минути преди часа и с космическа скорост почвам да събличам детето и себе си - то пък не бяха шалове, шапки, якета, край нямат. В движение оставям на момичето на рецепцията картата да отчете процедурата и с периферното си зрение забелязвам, че нещо я смущава, ама нали съм се овъртолила с шаловете и  не реагирах. Вече преди да се напъхаме в стаята се сетих да попитам наред ли е всичко и момичето казва "Да, но с билетчета от градския транспорт не работим". Grin Дала съм й перфорираното билетче от тролея, което през цялото време стисках в ръка.

# 12 932
  • София
Близо до блока ни продават  скара на дървени въглища. Понякога взимам вечерята от там, на връщане от работа. Вчера вечерта се подреждам пред витрината с поглед, обхождащ мръвките. Уморена съм, гладна съм, бързам да взема детето от градина. След кратък размисъл какво да взема, идва и моя ред. Изтъпанвам се аз и високо изпявам "Искам три вратни пилешки пържоли и от свинските крилца... Продавача ме гледа подозрително, аз недоумявам какво пък не разбра... Чак след като повтори два пъти това, което казах, се усетих... Свински, пилешки...

# 12 933
Вчера отивам до близката баничарница. Нареждам се и докато ми дойде реда си зяпам соковете. Идва моят ред и вместо да поръчам 1 баничка, поръчах 1 зелена ябълка. Joy

# 12 934
Ох, много се смях с тия свински крилца.

Сетих се за онази прастара казармения история: " Какво има за обяд? - Генерал със зеле, господин Свински!"

# 12 935
  • here and now
Аз сигурно ще сънувам летящо прасе Wink Много се рзавеселих.
Редовно забравям да натисна "старт" бутона на пералнята, сушилнята и миялната и все още ( понеже често ми се случва напоследък), поне минута стоя в паника и мисля какво ли точно се е повредило, че не се е изпълнила програмата. А повредата естествено е в мен....

# 12 936
Е, аз редовно забравям да пусна котлона/фурната. Обичайно, когато съм умряла от глад и ми иде да се метна през терасата като отида да нагледам как върви готвенето, а то не върви ич...

# 12 937
  • Варна
Имам любима песен, която редовно слушам в колата. Тя обаче започва на фона на сирени. И всеки път, ама абсолютно всеки път, се озъртам във всички огледала като гърмян заек откъде идва линейката за да отбия и да дам път. По някое време се светвам, че линейка няма.

# 12 938
  • София
Е, аз редовно забравям да пусна котлона/фурната. Обичайно, когато съм умряла от глад и ми иде да се метна през терасата като отида да нагледам как върви готвенето, а то не върви ич...

Satisfied Satisfied Satisfied А аз редовно натискам копчето за старт на пералнята, но забравям да врътна кранчето на водата. Стоя и се вайкам какво ще правим сега без пералня.
 Миналата седмица пък след безсънна нощ се изхлузвам от леглото зомбирана и включвам кафе машината. Тя не тръгва. Уста проклинат цяла вселена. След звучна реплика за възраст 18+ и въпрос от страна на дъщеря ми (4-годишна, дошла да провери защо си говоря сама)  "какво означава това, което каза мамо?", загрявам, че все пак не е зле да включа машината и в контакта.  Grin

# 12 939
Имам любима песен, която редовно слушам в колата. Тя обаче започва на фона на сирени. И всеки път, ама абсолютно всеки път, се озъртам във всички огледала като гърмян заек откъде идва линейката за да отбия и да дам път. По някое време се светвам, че линейка няма.
Хаха, разсмя ме! Smile

# 12 940
  • Mediterraneo
А аз редовно натискам копчето за старт на пералнята, но забравям да врътна кранчето на водата.

Сигурно и ние сме муни, но аз никога не въртя никакво кранче на водата. Не се сещам някой от близките ми да го прави също ThinkingThinking

# 12 941
  • 221B Baker Street
Като стана дума за печки и котлони, с моята старата готварска печка съм се дънила два пъти. И двата пъти включвах грешен котлон и стопявах фритютниците, оставени от вътрешната страна на керамичния плот. Слава Богу, до пожар не можах да докарам нещата, мъжа ми се отказа да купува фритютници. Те и без това картофките, пържени на тиган са по-вкусни...Stuck Out Tongue Winking Eye Обаче, познайте какво стана миналата седмица... Двегодишният ми син включил котлона, и за две минути, докато бях в тоалетната, стопи хлебопекарната, оставена отгоре... Е, това ако не е муньовска съдба, пък на!!!

# 12 942
Аз пък съм горила кърпа на грешно пуснат котлон. Добре, че бях в кухнята и ми замириса, та реагирах веднага. Запалвала съм тиган с олио....за малко пожар да стане.  Flutter Whistling

# 12 943
А аз редовно натискам копчето за старт на пералнята, но забравям да врътна кранчето на водата.

Сигурно и ние сме муни, но аз никога не въртя никакво кранче на водата. Не се сещам някой от близките ми да го прави също ThinkingThinking

Нашето кранче за водата стои постоянно пуснато, защото предното се развали, както беше затворено и не можах да ползвам пералнята, докато мъжът ми не го смени.

# 12 944
  • UK
И ние със сестра ми (на 7 и 12 години) сме палили тиган с олио... Върху един от онези червени преносими газови котлони.

Общи условия

Активация на акаунт