Номинации за най-голяма муня

• 3 560 398
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 020
Днес намерих късметче един много симпатичен ключодържател на кръстовището на кино "Одеон" – чудесна изработка, детайлно направен мъж, който държи режеща машина, дори си имаш предпазителче на лицето. И си викам, ей ще го подаря на половинът за майтап, че той хем не обича подаръци, хем не е по грубите дейности.
И докато ходя из града го държах в ръка, играех си с него, поглеждах го, докато говорех по телефона. После съм го прибрала в левия джоб на якето. НО. Там съм набутала и слънчевите очила. В един момент на друг сфетофар (на "Орлов мост") реших, че мога да счупя очилата и докато чакам да светне зелено, извадих очилата и ги сложих в раницата.
По едно време, вече след около 1 км и разходка в парка се сетих да погледна пак ключодържателчето. Бръкнах в левия джоб на якето, очаквайки да видя смешното човече с режеща машина, но уви. Нямаше го. Бях го изгубила.
Започнах да търся из джобовете, раницата, да се оглеждам по земята. Не, нямаше го.
Направих кратка обиколка на парка и се върнах по същия маршрут с надеждата да го открия. Но не би. Намереният/изгубен ключодържател беше изчезнал,  така както се беше и появил. Изневиделица.
Ако някой го намери, да му е на късмет. Явно не е трябвало да попадне и в мен.

# 13 021
Изпратих на целия си списък приятели картичка и пожелания за честита нова гадина...   ooooh! Поне картичката е красива.

Дано никой от тях не е новобрачен.  Laughing Laughing Laughing

# 13 022
  • София
Миналата седмица тръгвам да водя дъщеря ми на градина, но през прозореца виждаме, че е валяло. В момента вече не вали обаче за всеки случай вземаме нейния чадър. Тя обаче не търпи да го носим неразпънат - как иначе квартала ще види Анна и Елза. Позволявам й да го разпъне и си вървим към градината, аз даже забравям, че детето е с чадър (та нали не вали дъжд). Явно и тя забрави, защото се заклещи с чадъра, опитвайки да мине през вратата на градината без да го затвори. Grin

# 13 023
  • Mars Hotel
Ще пека риба и я приготвям на плота, но съм се замислила за нещо и блея. Междувременно погледът ми попада върху саксията с авокадо и му хрумва, че няма да е лошо да го полея. Без да се замислям, пъргаво изливам известно количество олио в саксията. Бутилката била в ръката ми и... що пък да не полея китката? Flushed

# 13 024
Оооо, Светлица, не можеш да ме минеш. Преди години така хубаво полях цветята с ракия.....

Гледам на терасата бутилка с вода и си викам - тъкмо престояла, ще полея цветята. Поливам, ама ми мирише на ракия ужасно и си мисля: Ей, туй комшиите много ракия пият бре, чак у нас мирише и то посред бял ден.... hahaha Докато не се усетих откъде мирише, ама беше късно!  Blush ooooh! Mr. Green

# 13 025
Ще пека риба и я приготвям на плота, но съм се замислила за нещо и блея. Междувременно погледът ми попада върху саксията с авокадо и му хрумва, че няма да е лошо да го полея. Без да се замислям, пъргаво изливам известно количество олио в саксията. Бутилката била в ръката ми и... що пък да не полея китката? Flushed

Малко оффтопик, но това авокадо дава ли плод, който да се яде? Аз бих се опитала да си отглеждам, ако нашия климат става.

# 13 026
  • Mars Hotel

Малко оффтопик, но това авокадо дава ли плод, който да се яде? Аз бих се опитала да си отглеждам, ако нашия климат става.
Отскоро го имам и нямам идея, честно казано. Майка ми гледа вкъщи от месеци и засега само листа пуска. Rolling Eyes Четох, че плодове може да се чакат след 3-4 години.

# 13 027
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
След около 5г. най-рано дава плод при нашия климат. Може и повече, една приятелка има, миналото лято направи 6г. и още не е имало нито плод нито цъфтеж дори. Иначе на листа и клони много добре се развива. Аз сумати костилки пробвах да посея и в пръст и във вода и с клечки и без клечки и така и не успях дори до корен да стигна.

# 13 028
Благодаря, ще пробвам, тъкмо ще има с какво да се запиша тук. Аз не се разбирам особено с цветята, досега съм успяла да уморя палми, жен шен, дори един много държелив здравец, магданоз, тиквички, какво ли не. Каквото аз не успея да довърша, кучето го приключва.
Но не се отказвам, може пък с авокадото да си паснем Simple Smile

# 13 029
Оооо, Светлица, не можеш да ме минеш. Преди години така хубаво полях цветята с ракия.....
И аз, и аз!
Полях два лимона и един портокал с ракия първак. От къде да знам, че на баща ми му трябвала туба и сипал първака в същата туба, с която аз поливам цветята. Цитрусите не оцеляха, въпреки че им смених пръстта и промих корените. А бяха станали големи и вече раждаха. Явно докато реагирам си бяха пийнали подобаващо.

# 13 030
....и моите не оцеляха, а бяха доста - 6-7 големи растения, едно от които палма. Хем ме е яд, хем ми е смешно колко съм зле.  hahaha И аз промих корените, но тя ракията изгаря веднага.  Confused

# 13 031
  • София
Благодаря, ще пробвам, тъкмо ще има с какво да се запиша тук. Аз не се разбирам особено с цветята, досега съм успяла да уморя палми, жен шен, дори един много държелив здравец, магданоз, тиквички, какво ли не. Каквото аз не успея да довърша, кучето го приключва.
Но не се отказвам, може пък с авокадото да си паснем Simple Smile
Преди 6-7 години евакуирах при мама 2 различни вида, досега само на шума го докарват ( едното е с големи листа и почти не се разклонява, другото с по дребни и се прави на дръвче), а аз съм ги отглеждала от семки почти 3 години. 

# 13 032
  • Северозапада
Измих си вчера косата, сложих и кристали, изсуших я, а главата ме сърби и косата стои една такава гадна, мазна. Лягаме си вече, цяла вечер се чудя какъв фалшив шампоан съм купила, докато не ми  "светна",  че въобще не съм употребила " фалшивия" 😒 Та тази сутрин пак си мих косата......с шампоан вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 13 033
  • София
Аз имах над 10годишен портокал. Вирееше само на височина (до тавана), листа и бодли. Изсъхна милия след пренасянето му в новия апартамент.

Готвим се да излизаме снощи. Реша се на огледалото и все не харесвам крайният резултат. Решавам че все пак съм готова и започвам да си търся очилата. Последно помня, че ги метнах на спалнята. Няма. Влетях и в банята. И там няма. Направих няколко тигела и си мрънкам "оставих си някъде очилата и не помня къде".
Щерката само каза "мамо, погледни тук" и си сочи гърдите. Е, първо нея погледнах. Добре че измрънках та детето ме насочи Simple Smile

# 13 034
Ооо, аз моите очила съм ги търсила, докато са си били на очите.
А имам и случка, как съм със слънчеви очила и търся обикновените в дамската чанта. Търся ли, търся, а те си стоят на главата ми- не на очите, а високо на главата.
Имам и случка да виждам размазано с нови слънчеви диоптрични очила, ама нали от дъъълги години нося очила и си викам- сигурно имат мазни петна по стъклата. Минавам през ММ, целуваме се за чао. После почвам да се разхождам, през фризьорски салон, през  Лидъл(и там си поговорих с касиерката, не само стандартния поздрав).....продължавам да се разхождам и вече не издържам. Свалям очилата, за да ги избърша и се оказва, че съм вървяла с двата чифта очила- обикновените с диоптър и върху тях слънчевите- пак с диоптър. Eстествено, ММ го отнесе. Как още в началото не ме е забелязал.

Общи условия

Активация на акаунт