Номинации за най-голяма муня

• 3 560 169
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 155
Всеки път като готвя си мисля за тази тема Simple Smile. Днес правя пиле с ориз, идва моментът за подправките, избирам едно пакетче и го накланям над ориза. Решавам в последния момент да го обърна, за да видя надписа отпред - Канела! Трябваше да е Къри. Та ето, темата има и анти-мунски ефект!

# 13 156
  • Cyberspace
Заведох детето на нов психолог...
Трябваха ми около 40мин. да установя, че всъщност съм го завела на логопед!
Дадоха ми телефона на жената с убеждението, че е много добра. Аз ли, обаче реших, че е психолог или така са ми казали наистина, мога само да гадая. Просто си търсих психолог и приятелка, която знаеше за това ми я препоръча. Успях да не се изложа поне пред нея, защото тя започна да ми обяснява, че според нея е добре да си ходи при Х (сегашният логопед) и да посещава паралелно двама може да го обърка... И така зацепих, че ние сме на логопед в момента, не на психолог Joy Тъкмо взе да ми дотяга от заниманията, които му предлага, защото той на логопеда прази въщото. И си размишлявам какъв е смисъла, след като работят абсолютно еднакво, че и с еднакви материали даже, да посещава и двата специалиста... Та усоях да замажа единствено с думите, че искам само още едно мнение и че знам за страничните ефекти на паралелните посещения...

# 13 157
  • о`майна лунна нощ е
Заведох детето на нов психолог...
Трябваха ми около 40мин. да установя, че всъщност съм го завела на логопед!
.....

Ох, извинявай! Много се забавлявах с историята и в главата ми веднага се прожектира този виц

- Докторе, лошо ми е!
- Какво ядохте ?
- Гълъб ядох.
- Гол гълъб ли ядохте?
- Ами, хванах го, оскубах го. Да, ядох гол гълъб.
- Голям гол гълъб ли беше?
- Дааа! Беше голям гол гълъб.
- А ядохте ли главата на големия гол гълъб?
- Ядох главата на големия гол гълъб.
- Гола ли беше главата на големия гол гълъб?
- Разбира се, че беше гола главата на големия гол гълъб! И какво?
- Ами нищо. Аз съм логопед. С каквото можах, помогнах.

С най-добри чувства!

# 13 158
  • Cyberspace
 Joy Joy Joy
Не го бях чела, ама и аз сега вече се посмях Grinning

# 13 159
  • На брега на реката
Щерката си инсталирала един куп игрички на таблета, който е свръх стар и се ползва само и основно за игри. Обаче не сме им махнали известията на същите тия игри. Нощес не можах да спя, нещо все ми скимтеше и джавкаше. Изкарах си акъла на няколко пъти, светвах, угасвах, търсих, будих и мъжа ми, гледах през прозореца да няма нещо пред вратата. Е да, ама току що изджавка таблета и ми светна лампичката Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 13 160
  • София
Снощи ми бе "вечерта на качпаките"...ММ прави салатата за вечеря, и след като приключи, аз се заех да разчистя навалицата на кухненския плот след него. Хващам бутилката балсамико за капачката, която се оказва с разхлабена резба и бутилката се изсулва на пода...отворена. Е, освен локвата балсамико на пода, тъмно червени пръски имаше:  по хладилника, под хладилника, на 3 вратички на шкафове и къде ли още не (моите домашни дрехи включително). А миризмааааааа....чак на входната врата на къщата се усещаше. Fast forward към 3 часа по-късно: малкия заредил миялната, аз слагам таблетката и хващам пластмасовата бутилка блясък и вместо на открехна капачката и да сипя 2-3 капки, отвивам капачката и лисвам около 50 грама. Поне не успях да поразя пак пода.

# 13 161
  • Sofia
Днес муня,т.е.аз,се "престраших" да си направя капучино на кафе машината,която я имам повече от 8год.,незнам какво страшно виждах в бучащото стърчащо нещо и не съм го ползвала досега...
  Относно мърлявите случки се сетих как веднъж бях подквасила мляко и съм го сложила на леглото покрито с одеало,идва сестра ми и решава да си легне,но не подозира за изненадата под одеалото,дърпа го за да се завие и като паднаха тези буркани,някои се счупиха,разля се по пода млякото,напръска се стената,леглото,голямо мазало ...

# 13 162
  • София
Така де, ама кой по-точно, защото аз имам един, но косата ми ставаше отврат.
https://www.iherb.com/search?kw=mane&bids=MNT - в темата за Айхърб беше много популярен.
Иначе в България също е известен https://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.lekar.bg%2F … ct=mrc&uact=8

# 13 163
  • София
Водих детето в парка. Поиска да се качи на блъскащите колички. Всичко ОК, но на касата ми заявиха, че трябва да се кача с нея, а аз мразя тези колички още от детството си. Scream Не успях да склоня малкото да се качи на друга атракция - зор за колички. Качих се с нея и започна шоуто. Доказах на себе си и света, че от мен шофьор наистина НЕ става и правилно не съм карала шофьорски курсове. Уж имаше и други желаещи за количките, казах си, че поне няма да сме сами и резила ми няма да личи много. Ама не знам какво стана с всички желаещи - в един момент се оказахме само ние. Останалите желаещи се изпариха. Появиха се нови, които чакаха да свърши нашето време и ме наблюдаваха с интерес как се мъча да подкарам нещастната количка. Закъсвахме на няколко пъти, забивайки се отстрани. Въртя волана, въртя, ама не помръдва бричката. Натискам педала - тц. Бръмчи, напъва нещо, но не става.  Казвам на дребното да върти поне волана докато аз се потя с педала, ама то не ще. Човекът отговаряше за няколко атракции, не му бяха само количките и все пак прехвърчаше чат-пат и удряше едно рамо помощ с количката, обясняваше ми неуморно да въртя волана и да натискам педала - то друго какво да правя на таз кола, ама ... Не става шофьор от мен. Доказано вече. Laughing

# 13 164
Да се запиша и аз набързо със снощната муньовщина.
Тръгвам си от работа и се качвам в колата. Паля и ще я изкарвам (спряла съм леко със задните гуми в кал), обаче не тръгва, само леко помръдва. Викам си, затънала съм в калта, чакай сега на задна. Тцъ, пак не ще....
Един колега мина покрай мен и вика - Да беше свалила ръчната ли?!? Хахахаха, голям срам.
Принципно това е първото нещо - да сваля ръчната, след като запаля, ама нещо съм се разсеяла. Голям майтап щеше да е, ако бях успяла и да тръгна...

# 13 165
Аз веднъж тръгнах, че и карах 10-15 метра докато се сетя защо не ускорява колата...Сраааааам.

# 13 166
Ти само си се забавила със свалянето на ръчната. Една позната на ръчна минала 150 км. Малко трудно се карала колата, само на първа и втора, но доволна пристигнала където трябвало. Да уточнявам ли, че това е било единственото шофиране в живота ѝ след вземане на книжка?  Laughing

# 13 167
Пия антибиотик на всеки 8 часа. Последният за деня е в 24 ч. Седя на компа и чакам да дойде времето. Става 24 ч., гася компа и... си лягам.
Чак на сутринта се сетих, че не съм си изпила антибиотика Sad

# 13 168
Успокоих се, че не съм най-голямата муня!

# 13 169
pandachina, разбирам те напълно. Така и не успях да овладея тези блъскащи колички, що подигравки съм отнесла. По-интересното обаче е, че кола пък се научих да карам. 😆

Общи условия

Активация на акаунт