Номинации за най-голяма муня

• 3 559 863
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 545
Dobri, това нищо не е. Моята дъщеря беше удивена от една песен, която е връх на музикалното изкуство 😆 “Обичам да пуша, да пия и да ям” 😆 На всичкото отгоре я чу от собствената си мунска майка. Случката е следната, на село сме двете, аз се моткам по градината и плямпам по телефона с една приятелка. Хахо хихи половин час, обсъждаме тоя и оня и тя ме пита как е един познат, а той човека лятото се отдава на пълен релакс, обикаля къмпингите по гръцкото и по нашето море, абе пълен айляк. Та пита тя “Как е В.?” и аз и викам “Оооо, не го мисли него, положението е...”и започвам с пълно гърло да пея горната песен.  😒

# 13 546
  • София
Вчера ставам от сън и докато си бърникам телефона с наведена глава, чувам, че вратата на стаята се отваря - само е притворена, очаквайки да е мъжа ми, казвам "Добрутро" и в отговор: "Мяяяк"...
Поздравила съм котарака, ама какво пък, и той е член семейство вече над 13 години.

# 13 547
  • София
Вчера ставам от сън и докато си бърникам телефона с наведена глава, чувам, че вратата на стаята се отваря - само е притворена, очаквайки да е мъжа ми, казвам "Добрутро" и в отговор: "Мяяяк"...
Поздравила съм котарака, ама какво пък, и той е член семейство вече над 13 години.
Моят е на 15г. И си говорим с него Simple Smile

# 13 548
  • sf
Моят е на годинка и не само аз си говоря с него, а и детето, а аз отговарям с променен глас "бате това, бате онова" 😂😂😂

# 13 549
  • София
Моят е на годинка и не само аз си говоря с него, а и детето, а аз отговарям с променен глас "бате това, бате онова" 😂😂😂
Joy Нормално Simple Smile
Моят както написах е дъртак, ама понякога му говоря кат на бебе Joy
А като се роди синът ми се обръщах към котака с името на дребен. Flushed Котаракът не се връзваше и не отговаряше.

# 13 550
То това е тема за муни, женски, но предвид, че другата е по-скоро за кандидат гаджета, а и налагащата се тенденция за джендър фри, да изтъпаня моя малък мунчо.

Когато е при мен, той храни кучето сутрин, защото те и двамата спят до по-късно. За втори път заварвам купата и с храна пълна, вътре, а горкото куче навън. На въпросът ми, защо е вътре купата, ми отговори, че като я оставял навън я налазвали мравки. Да де, ама той и сипва храна, отива да се обуе и излиза. Горката животинка няма време да я погълне и той я изритва на двора, а храната в кухнята.

Е да, случва се, когато и оставя купата да не я изяде изцяло и да я налазят мравки, но рядко. Но пък ако и я сипя и я затворя, съвсем няма как да я изяде, нали?

# 13 551
Аз на моята котка и викам мами. И към мама така се обръщам. Последните 6 години не е било проблем, защото живеех с котката, но не и с майката 😊 От скоро, обаче, сме всички заедно. Сещате се... Прибирам се от работа и се провиквам "Мамиииии". Котката търчи, мама и тя 😂😂😂 И това от три месеца всяка вечер 😂😂😂 Не знам кой е мунята, ама не е котката...

# 13 552
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
отново се омуних. все с един и същи трик!!!! Crossing Arms

бях писала, че старата ни кола се беше осмърдяла зверски от загубено в нея френско козе сирене.
следващата кола се умириса от някакъв норвежки рибен специалитет.
в настоящата се разля 1л. мляко, защото не съм затворила добре капачката на шишето.
колите са все на мъжа ми  Whistling

много смърди. отивам да чистя  Sick

# 13 553

бях писала, че старата ни кола се беше осмърдяла зверски от загубено в нея френско козе сирене.
в настоящата се разля 1л. мляко, защото не съм затворила добре капачката на шишето.
колите са все на мъжа ми  Whistling

много смърди. отивам да чистя  Sick

Същата мунщина като при мен, няма такава воня като от прясно мляко, два литра излях в колата...през лятото...
Съвет - мие се с хлорсъдържащ препарат, например доместос, за да утрепе бактериите.
При нас след десетото миене на сухо, с четка, се отказах, излях половин шише доместос, половин кофа топла вода, направих басейн в колата и накрая извиках мъжа ми да пробие дупка в пода, та да изтече (имало там някакви тапи, ама не можахме да ги отлепим, предишния собственик ги минал със силикон).
После още няколко кофи топла вода и се оправи горе-долу, после колата замина на вторични суровини още с лекия дъх на вкиснало мляко...

# 13 554
Е доместосът не направи ли петна? Аз имам 3 съсипани панталона от него.

# 13 555
  • Карлово

колите са все на мъжа ми  Whistling

много смърди. отивам да чистя  Sick
Да ти кажа и да чистиш и да не чистиш, все тая, докато не я продадете миризмата ще си е все с нея.

# 13 556
Е доместосът не направи ли петна? Аз имам 3 съсипани панталона от него.
Не, нищо не се случи на мокет, но и да беше станал на петна, все тая ми беше... Миризмата е убийствена, по-гадна от миризмата на мърша, с извинение. Още ми се изправя косъма като се сетя, и от едно нищо и никакво мляко.

# 13 557
  • до най-прекрасния мъж
Вкиснало мляко в кола не се чисти с нищо. Знам го от стар мивкаджия. С каквото щеш я търкай и заливай, все ще мирише.

# 13 558
Идвам да изтипосам две на брой мунки. Аз и свекито. 😆 Обажда ми се сутринта и започва “ Да знаеш купила съм от Лидл един джогинг за детето, ако ходиш да не вземеш и ти”, а аз отговарям “О, браво! Добре си направила, щях да ходя и аз да и избера някой джогинг, ама съм се хванала да разчиствам и към обяд можеше и да не е останал размер” Джогинга се спомена още няколко пъти в разговора и чак като затворих се запитах защо казвам на джегингса джогинг. 😂😂😂 И двете знаем, че е джегингс, но явно сме били във фаза.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 09:14 от ARIA*

# 13 559
Джегингс е, не джегинкс.

Добри, Све, много се смях с вашите истории!

Общи условия

Активация на акаунт