Номинации за най-голяма муня

• 3 560 126
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 875
Аз си мислех, че сега са модерни дългите коси и бради при мъжете, ама явно толкоз бързо ги сменят тенденциите, че пак не съм в час. Wink
А преди няколко дена и мен кварталната фризьорка, така хубаво ме офъка, че сега мязам на душевноболна. Ама не я виня жената, при положение, че се бях помъкнала с Тайфуна, направи каквото и беше по силите под съпровода на рев и бойни викове. Wink

# 13 876
  • о`майна лунна нощ е
И тъй като днес ми е ден да се излагам, а и по въпроса със стригането на близки и роднини съм се проявила, ето ме по темата "връзката между жена с машинка в ръка и бедстваща мъжка глава"

Скрит текст:
Благоверен ТуиГ поверява в ръцете ми режещо-бръснещ инструмент - машинка за подстригване. Главата му е мечтата на фризьора, респ. един лаик като мен се е справял нееднократно с подстригването му втори/трети номер в домашни условия.

Та вчера идва ред отново да го приведем в добър вид и той сяда кротко, овързан с пелерината. Нагласям аз машинката на обичайната степен, заоравам я в "буйната" му 3-4 сантиметрова коса и ... О, небеса! Забравила съм да сложа приставката, при което това, което правя в момента, не се оказва подстригване, а чисто бръснене на глава! Не стига, че връщане назад нямаше, ами и цялата гимнастика с подстригването се случваше час преди да отидем на концерт с приятели.

В момента е с прическа на пионерче преди летен лагер, но за мое учудване, той хареса резултата. Или ме обича твърде много, или без да искам, изпълних негово отдавнашно желание да скъси до минимум косата си.

# 13 877
Някой каза писма? Кой?
Вие с мейлите се кахърите, обаче аз каква муньовщина съм натворила с обикновено  писъмце, изпратено с бг-пощи, но до държавна институция. Хора, преглеждайте съдържанието на пликовете преди да ги изпратите. Като ги отворят по деловодствата после, настава тиха паника и се изписват тонове мастило с докладни.
И така ли ще ни оставиш сега? Разкажи де...

# 13 878
  • Countryside
Аз затова още в зародиш прекъснах мераците на ММ "да ми купи за машинка за подстригване". Сега само му записвам час при фризьор  и му казвам кога да отиде.

# 13 879
  • о`майна лунна нощ е
Наред с документите между листовете се е навряла банкнотата, която бях предвидила, за да платя таксата на писмото. В пощата обаче извадих други пари, запечатах плика и пуснах писмото така. Гафът е ужасен на фона на всички скандали с държавните органи и разследвани служители. Сумата е смехотворна, но сега всички наред трябва да се обясняваме, че нямаме сестра.

# 13 880
Наред с документите между листовете се е навряла банкнотата, която бях предвидила, за да платя таксата на писмото. В пощата обаче извадих други пари, запечатах плика и пуснах писмото така. Гафът е ужасен на фона на всички скандали с държавните органи и разследвани служители. Сумата е смехотворна, но сега всички наред трябва да се обясняваме, че нямаме сестра.

hahaha hahaha hahaha

Опит за корупция!!!

Ще викаме специализираната прокуратура!!! Банкнотата беше ли маркирана?!? Да не светне някой като коледна елха..... Joy

# 13 881
  • в кукувиче гнездо
Ти просто печелиш приза  smile3508

# 13 882
Явно не. Както става ясно от темата, заради жените им, играещи си на фризьорки, е.  Laughing
Затова най-безопасно за брачните отношения е да подарим на мъжа си ей такъв вид машинка. После няма кого да обвинява освен собствената си несръчност.

# 13 883
  • о`майна лунна нощ е

Ти просто печелиш приза  smile3508

Печеля оребрен тиган между очите. Голяма съм бяла птица.

# 13 884
  • София
...
Затова най-безопасно за брачните отношения е да подарим на мъжа си ей такъв вид машинка. После няма кого да обвинява освен собствената си несръчност.
...
Сега вече знам защо имам щастлив брак: ММ има такава машинка и се "оправя сам". Мен ме вика на финала за качествен контрол.

# 13 885
  • I want it all and I want it now.
На около три годишна възраст на сина  😅  реших аз да го подстрижа. Фризьорката , беше заета. Моя милост , го офъка 😂с ножицата. От тогава имам забрана да се правя на фризьорка 😆 дори и на кучето не ми даваха да се упражнявам.

# 13 886
Живи да сте, аз дори не знаех, че има такава машинка. Ще купя на ММ, че вечно ми поява и се оплаква от фризьорките.
За да не е спам:
Преди две седмици сме в Истанбул и детето иска да види Топкапъ. Проучвам аз и се оказва, че ако си купим карта за музеите ще можем да влизаме в определени музеи без да се редим на опашки. Купуваме си въпросните карти, струват 125 лири. В Топкапъ има обособена част, Харем, за която се доплаща, но аз съм прочела, че с нашите карти влизаме без да плащаме и се засилвам към сканиращото устройство.
Веднъж опитвам -не чете, втори, трети път. Накрая служителят ме подканя да си платя. Леко повишавам глас:Ама как ще плащам? Аз нали затова съм си купила карта за музеите?!? От къде на къде? Е, тогава служителят ми обърна внимание, че в ръката си държа не карта за музеите, а карта за градски транспорт. В моя защита ще кажа, че много си приличат, бях изморена, а децата мрънкаха за сок.

# 13 887
Аз от как родих постоянно мунствам. 😆 В неделя решавам, че за понеделник ще готвя ризото, купувам всичко необходимо, но на другия ден се оказва, че съм пропуснала най-важната съставка-ориз. В понеделник отивам за ориз обаче вкъщи откривам, че отново съм взела всякакви неща, но не и ориз. Във вторник вечер успешно хапнахме ризото, а вчера открих, че съм имала ориз и в шкафа. 😒 Днес щях да правя руска салата, ама пропуснах да купя кисели краставички, да видим колко дни подред ще ги забравям и тях.

# 13 888
Провери в шкафа.  Grinning

# 13 889
  • София
И аз съсипах на щерката хубавата главица преди почти две години. Тя тогава още нямаше 3г. Заведох я в уж детски фризьорски салон, но там момичетата не се справиха с това да я предразположат и така и не я подстригаха, защото тя се въртеше и не позволяваше да й докоснат косата. Обаче идваше лято, а на нея й се поти много главата и нямаше как да я оставя с толкова дълга коса. Реших, че аз ще действам. Пуснах й да гледа някакво филмче и тя стоя мирна, но аз съм вързана в ръцете и я окепазих. После по спешност я водих при моята фризьорка, която се нави да ми помогне. В крайна сметка моята фризьорка, която не е детски фризьор, успя да предразположи детето много повече от детските фризьорки. Замаскира щетите, които бях нанесла, но едни твърде скъсени от моя милост кичури ги чакахме да пораснат до преди 2 седмици когато успешно се изравниха с последната фризура. Впрочем все още я водя при моята фризьорка. Аз само бретончето кръцкам понякога.

Общи условия

Активация на акаунт