Номинации за най-голяма муня

• 3 560 322
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 965
  • София
ММ сега ми припомни плувните стилове според малкия ми син (трябва да е бил някъде на 6, тъкмо се научи да плува): кучешката, жабешката и като делфин.

# 13 966
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Имаш предвид да покажа с тиган в ръка?  Mr. Green

и това  Trollface

# 13 967
  • София
Ааа, ще ме извините, но ми се струва, че за повечето хора или по-скоро мъже  Mr. Green комбинацията полугол мъж +краставица ще е далеч по-стресираща дори от най-дебелия тиган

# 13 968
  • София
Ааа, ще ме извините, но ми се струва, че за повечето хора или по-скоро мъже  Mr. Green комбинацията полугол мъж +краставица ще е далеч по-стресираща дори от най-дебелия тиган

JoyJoy Съгласна.

П.П. Уиш, фенката ти е опасна Laughing

# 13 969
Адаш, според мен автоключарят ме е разконспирирал и специално се е регистрирал днес, за да ме столква.  Mr. Green

# 13 970
  • София
Хм, може още от първия път да ти е набрал Grin

# 13 971
Нека тогава да трепери при всяко позвъняване на телефона дали не съм пак аз.  Mr. Green

# 13 972
  • София
С някоя краставица...

# 13 973
И тиган. Може, специално за него, краставици на тиган.

# 13 974
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оребрен за по-голямо удоволствие: trollface:TrollfaceTrollface
Скрит текст:

вие за това ли си помислихте?
Скрит текст:
Хиени лукави ..... Trollface

# 13 975
Пия хранителни добавки. Тези, които са само за мен са скрити зад пердето в кухнята, а тази, която взимат и моите деца се намира на кухненския плот. Днес си сложих в ръката една таблетка само от моите и отидох да си взема и една от общите. Oбаче в ръката ми изсипах вода от едно шише, вместо кутийката с хапчетата.

# 13 976
Добри, даваш ми идея за оребрени краставици.  Mr. Green

МарияТ, тъкмо си се събудила.

# 13 977
  • На брега на реката
Влизам с мощна номинация за голямата ми дъщеря! Стигнахме тази сутрин до средата на пътя за училище и познайте! Пак без раница!? Кара си колелото безгрижно, все едно излязла на разходка, а на гърба раница няма Joy
Чудя се вече дали да не им ги пришия към якетата, за не знам кой път ни се случва тази учебна година Stuck Out Tongue Winking Eye

# 13 978
  • о`майна лунна нощ е
Виждам се на багажника на колелото, с което баща ми ме караше на училище в 3-ти клас. Точно стигаме до даскалото, на спирката пред нас спира автобус, от него слиза една съученичка. Размахва раницата си и в този миг аз осъзнавам, че моята е вкъщи. Баща ми ме заряза да се оправям сама.

# 13 979
Върнахте ме във втори клас Laughing Майка ми ми беше купила много хубаво костюмче от туид и аз съм се пременила...Излизаме за първо междучасие, аз навирила нос, но все пак усещам нещо, че не е съвсем наред.
Ми, тъй де, сако и панталон си вървят перфектно с домашните пантофи.

Общи условия

Активация на акаунт