Номинации за най-голяма муня

• 3 570 220
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 18 195
Хибискус, време ти е да откажеш бонбоните. Много скъпо удоволствие. Wink

# 18 196
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бившото евентуално свеки просто подмени моите китки с нейни.
Това ме подсети как миналата година съседката беше изскубала годжи берито на ММ и си беше посадила някакви нейни китки. ММ беше съкрушен.  Laughing Вкъщи той е цветарят и много обича да се занимава, сади си най-различни неща, но саксиите са повечко и има няколко изнесени на площадката към стълбището. Съседката също има и явно е объркала нещо саксиите.  Laughing

# 18 197
  • FRANCE
Сложих флашката в ориз и чакам. Поне и се размина сушилнята

# 18 198
Тази сутрин, тръгвайки за работа, бях се натоварила - в едната ръка торбата с обяда, в другата - чадър. Трябваше да изхвърля старата си дамска чанта, която се прокъса и вече не става за носене. Заради заетите ръце, я метнах през рамо заедно с другата, новата. Минах половината квартал, закичена с две дамски чанти, докато се сетя да сваля и изхвърля старата. Можеше спокойно и до работа да стигна така.

# 18 199
Като една съседка.
Излизаме да разхождаме кучето й, тя с торбичката с боклука и друга, в която са й салфетки, пари, телефон.
Пием кафе, обикаляме парка, прибираме се след час- тя още носи двете торбички. Усети се, де, на прибиране си метна боклука.

# 18 200
  • На края на вселената!
Прала съм флашка, със сушене пак работи, но пластмасовата джаджа, която я държи извадена/прибрана в кутията й се счупи. Затова я отворих / счупих кутийката и остана само платката, и така си работи, но не я разнасям в чанта. Най-добре се суши платката на парно/радиатор, върху кърпа. Оставяш минимум 2-3 дни, колкото може по отворена от кутийката.

# 18 201
Като една съседка.
Излизаме да разхождаме кучето й, тя с торбичката с боклука и друга, в която са й салфетки, пари, телефон.
Пием кафе, обикаляме парка, прибираме се след час- тя още носи двете торбички. Усети се, де, на прибиране си метна боклука.

Това всъщност е безброй пъти по-предпочитаният вариант в сравнение с това да отиде до контейнера и да метне...грешната чанта/торбичка 😁. И с този номер имаме заслужили муни тук.

# 18 202
  • софия
Сложих флашката в ориз и чакам. Поне и се размина сушилнята
Дръж я там поне 24 ч.

# 18 203
  • DE
Нищо и няма на флашката. Оставете я да изсъхне. Два пъти съм прала без никакви поражения ooooh! Grinning

# 18 204
  • Street of Dreams
Как влияе прането на флашките? 🤔

Провежда се hard reset и връща фабрични те настройки. Ако си сложила омекотител, може да засвири Вивалди.

Като извадиш флашката с ориз, да кажеш дали е било вкусно, че колежката е изхвърлила пилешката супа по нова рецепта, без дори да я опита.

# 18 205
  • до най-прекрасния мъж
Купих 2 сладоледа на клечка. Прибрах ги в дамската чанта с идеята да ги прехвърля във фризера, като се прибера. Сетих се къде са след час. Замразих ги, изядоха се. След седмица повторих - купих, сложих в чантата, прибрах се. Сетих се на сутринта....

# 18 206
  • София
Влизаме с ММ в местно магазинче - цигари, безалкохолно, кафе и т.н. Решавам да си взема ядки. Зяпам витрината и се чудя какво да си взема. Собственичката преминава зад витрината... Брех, някакъв клекнал долу. Виждам му само лицето иззад витрината. "Ами сигурно зарежда ядките човека". И тъкмо да му махна и да му кажа "добър ден" се усещам, че е реклама (картон). Казвам на собственичката и се смеем. "Ами той преди беше малко по-висок и много стресираше клиентите" Joy

# 18 207
  • София
Флашка с ориз и пилешка супа с Тубофло? Офф топик сте, дами! Модераторите да се намесят! Темата за изпитаните рецепти е в друг подфорум. Да не забравите да сложите и снимки!
 Laughing Laughing Laughing

# 18 208
Купих 2 сладоледа на клечка. Прибрах ги в дамската чанта с идеята да ги прехвърля във фризера, като се прибера. Сетих се къде са след час. Замразих ги, изядоха се. След седмица повторих - купих, сложих в чантата, прибрах се. Сетих се на сутринта....
Това е реклама за опаковката на сладоледа направо, щом не е пострадала чантата. Joy

# 18 209
Днес отново се проявих.
На малкия син лекуваме зъб, вече няколко месеца. Вървим с 2 снимки, закопчани на едно талонче.Миналата седмица лекарката даде ново -  пак за същия зъб, прибрано пролежно в чантата, днес преди часа да снимаме.В сряда след извънредни събития се снима друг зъб.Та младежа върви в чантичката с две талончета с 3 бр снимки. и аз с едно. Днес снимаме зъбчето, отиваме за минути  до банката и се връщаме за часа при зъболекарката и новата снимка я няма... Толкова тъпо не съм се чувствала, стои той с отворена уста и чака майка му да се сети къде я е скрила в рамките на 10 минути , не дни ... Открих я, ама извадих цялото сдържание на чантата в кабинета.Това ми се случва втори път тя жената вече май ми свикна.

Общи условия

Активация на акаунт