Номинации за най-голяма муня

• 3 569 931
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 255
На мен историята на Вервам ми припомни как моят свекър беше си направил чай с мокра кърпичка, но вече съм го споделяла.
Ох, бе😂 Въображение не ми достига съвсем да си го представя...

# 18 256
  • София
Предполагам не е бил много доволен.
Нищо не казал. Историята съм чувала от баща си - явно майка му е била още млада снаха, дошъл човекът с дървата и тя му сипала от шишето, което стояло на бюфета.
Вечерта свеки: "Кой ми е пипал светената вода?" - селският поп ежегодно организирал посещение на жените в някакъв манастир и оттам си носели.
Скрит текст:
Разбира се, случката се е разказвала подигравателно години наред, прабаба ми (свеки) е била доста проклета. Но според майка ми, и снахата не е падала по-долу, когато е дошъл неин ред да е свеки. Майка ми изкарала в съжителство 1 година и беж с брат ми към София.

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 13:48 от Cuckoo

# 18 257
  • София
Аз пък се сетих как купих спинър - бонбон на детето. А бабата взела, че го сложила в чаша с вода и той се разтворил за нула време. Малкия се разревал от яд, а бабата - а, аз нищо не съм направила!

# 18 258
Какво е спинър бонбон?

# 18 259
Не помня в тази тема ли съм разказвала или в друга. Преди доста години, тръгвайки за уч- ще, дъщерята на наши близки познати грабва вместо шишето с вода шише със сода каустик- и двете били едно до друго на външната чешма. Тогава няма гсм, намират кола и тръгват да догонят автобуса / учи в съседен град детето/. Не е пито, но майката тогава отключва диабет.

# 18 260
  • Street of Dreams
Ужас...

# 18 261
Да, наистина ужасни последствия от разсеяност.

# 18 262
О, това изобщо не е мунско, страшно е!

# 18 263
Не мога да се сдържа да не разкажа нещо, което се случи преди години: аз в мн. напреднала бременност, мъжът ми има почивен ден и ще ме кара на консултация. От сутринта сме в страхотно настроение, смях, закачки... Слиза до колата, връща се след 5 мин. и с малко крива усмивка ми казва: Djaky, не се ядосвай, ама някой е разбил колата. Не се притеснявай. Аз избухвам в луд смях: Е... и това ли успя да измислиш!? Той пак: Наистина е така, ама не се ядосвай. Докато в един момент вдявам, че не е поредната шега, наистина са разбили прозорец и са окрали всичко от колата, имаше и купени разни дребни резервни части. После се сетих, че и на сестра ми едно късо кожено палто беше там, че щяхме да го носим на химическо.
Обаче, хванаха ги! Цяла нощ разбивали автомобили, сутринта решили да си откраднат някоя и друга бутилка алкохол, изпуснали една в един супермаркет, и така...

# 18 264
Не помня в тази тема ли съм разказвала или в друга. Преди доста години, тръгвайки за уч- ще, дъщерята на наши близки познати грабва вместо шишето с вода шише със сода каустик- и двете били едно до друго на външната чешма. Тогава няма гсм, намират кола и тръгват да догонят автобуса / учи в съседен град детето/. Не е пито, но майката тогава отключва диабет.

Един познат нямаше този късмет, беше си пийнал. Друг пък белина беше пил, при него леко се размина, но момчето със сода каустик беше много зле.

# 18 265
  • Северозапада
Колко пъти съм се смяла тук на истории, в които героинята си търси телефона, докато говори. Е, днес разбрах какво е 😂

# 18 266
Колко пъти съм се смяла тук на истории, в които героинята си търси телефона, докато говори. Е, днес разбрах какво е 😂

Вчера ми се случи.Прибирам се от работа,говоря по телефона,пипам си чантата и О!Ужас! няма ми телефона.Отварям ципа,бъркам,вече почва студена пот да ми избива,чак забравих какво говорех с човека насреща.И в този момент ми просветва Grinning Сама се смях на себе си.

# 18 267
  • Sofia
И аз го издирвах преди дни в кофата за боклук...беше на ремонт,мм ми го донесе,прегледах фб и др съобщения и после ми се губи къде го оставих...а подреждах шкафове и хвърлях доста неща...по едно време се сещам за него и започва яко ровене навсякъде,няма го...прерових и кофата в къщи...няма го и там...вече притеснена се сетих да звънна от домашния,не се чува,з-то съм намалила звукът...след много чудене къде може да е ,го виждам,че мм го сложил да се зарежда...по-лошото е,че го питах и него къде ми е и ме изгледа странно,каза ,че ми бил казал ,че ще го зарежда,но аз този момент не си го спомням...бяло петно ми е

# 18 268
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това със содата каустик е страшно, преди години колежка на ММ си беше изгори така гърлото и хранопровода, много дълго време и трудно се възстановява.  Confused

Ох, бе😂 Въображение не ми достига съвсем да си го представя...
От този тип
Скрит текст:
Явно е била с някакъв плод на опаковката и я е объркал с плодов чай от пакетче. Добре че свекървата се прибрала навреме от работа.  Laughing

# 18 269
  • Sofia
Преди 40-45год ,когато нямаше нищо чуждоземско,както и такива цветни и шарени опаковки...на майка ми колежка чиито мъж пътувал в чужбина и дала няколко пакетчета шампоан с плодове на картинката,но не и казала какво е и тя си помислила,че са някакви плодови сокчета...вечерта ми ги носи да ме зарадва,преди да отвори едното ,за да си го пийна ,баща ми видял надписа shower

Общи условия

Активация на акаунт