Номинации за най-голяма муня

• 3 558 137
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 840
           Сетих се за една случка на една приятелка за майка й. Продаваше тя дрехи в един павилион. Тръгва си от работа, а една закачалка й се е закачила на колана на палтато и така си ходи по улиците. Среща я някаква позната и се провиква бързайки отдалеч, че има закачалка, но тя си мисли, че нещо не е разбрала. Едва, когато се прибрала в къщи и видяла отзад на колана закачена закачалка. Laughing Simple Smile Grinning,

Една позната ми разказваше за времето, когато се носеха ученически престилки. Облича се тя в къщи, но страшно много закъснява за училище. Излиза на улицата и тича към училището. Забелязва, че много хора я зяпат, но си мисли, че е сигурно заради бързането. Каква й е изненадата като по едно време разбира, че тя в бързината е загащила в чорапогащника си и задната част от престилката и така излязла навън. Laughing Joy Grinning Simple Smile

# 841
Сутринта в Метро: Клеча и  упорито намествам стек минерална вода в долната част на количката, въртя го, суча го, мърморя, накрая казвам на мъжа ми - "айде помогни бе, кво висиш само" - поглеждам нагоре и гледам мъжа се хили, ама не беше моя мъж.
 Бутам си и намествам в чуждата количка аз..

# 842
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Сутринта в Метро: Клеча и  упорито намествам стек минерална вода в долната част на количката, въртя го, суча го, мърморя, накрая казвам на мъжа ми - "айде помогни бе, кво висиш само" - поглеждам нагоре и гледам мъжа се хили, ама не беше моя мъж.
 Бутам си и намествам в чуждата количка аз..

smile3532 smile3532 Орииииииии, напоила си човечеца  smile3532 smile3532

снощи към 10 съседа решава, че точно сега е времето да събори стената към балкона и се почна ....
при първата пауза аз се провикнах през балкона: "има ли още нещо да ви се изчука, че да пратя мъжа да свърши работата?"
май е излишно да казвам, че отговор нямаше, но и шум повече нямаше  Blush

# 843
Сватбата ми,едни танци,хора...Та, играя си аз там някакво хоро,ама пусти неудобни булчински рокли!Тока ми промушва воала,аз оплитам краката и хоп- клякам на земята Embarassed,ама хорото продължава,аз се изправям и с един крак промушен през воала продължавам да махам крака в такт..обаче племенницата ми(на 4г.)  кво беше клекнала насред хорото,минавайки покрай нея воала се закача за перлите на едната и обувка.Та дърпам аз роклята,дърпам..племенницата пада на земята и почва рев, а аз продължавам в такта,обаче от роклята виси едно дълго парче воал и свекърва ми върви към мен с една голяма ножица(къде я намери незнам newsm78 ) да го отреже тоя воал,та да не виси...
няма да споменавам роклята в края на деня на какво приличаше и как изглеждаше преклякането ми после като гледахме диска Grinning

# 844
Големи сте скици! Голям смях с вас... направо ме заболя корема....  smile3532

# 845

Едно приятелче, от Варна, ми разказа навремето подобна случка.
Обучава някаква девойка и й казва "клИкни" и тя.... става от стола и кляка  Shocked

hahaha hahaha аз като си купих компютър звъня на сестра ми по телефона за бързо обучение.Та обеснява тя нещо и казва: стъпи на..еди какво си(вероятно някоя икона,папка или нещо такова,не помня вече) и аз се пуля,глееедам и се чудя къде да стъпя  newsm78 и тя пак наново почва да обеснява: стъпи на...и после... #Crazy бреййй,станах аз от стола и взех внимателно да се оглеждам, глееедам си в краката,гледам компа и се чудя къде да стъпя Thinking накрая вече отчаяна и казвам: ми моя компютър няма такова нещо ooooh! не виждам къде трябва да стъпя!  Blush

# 846

hahaha аз като си купих компютър звъня на сестра ми по телефона за бързо обучение.Та обеснява тя нещо и казва: стъпи на..еди какво си(вероятно някоя икона,папка или нещо такова,не помня вече) и аз се пуля,глееедам и се чудя къде да стъпя  newsm78 и тя пак наново почва да обеснява: стъпи на...и после... #Crazy бреййй,станах аз от стола и взех внимателно да се оглеждам, глееедам си в краката,гледам компа и се чудя къде да стъпя Thinking накрая вече отчаяна и казвам: ми моя компютър няма такова нещо ooooh! не виждам къде трябва да стъпя!  Blush

hahaha hahaha hahaha

# 847
   Преди доста години, работех в една шивашка фирма, 30-40 женуря, простотията е в разцвета си CrazyАз тогава си бях младо и зелено, не бях навикнала с такъв език, но те просто нямаха мяра.И  като се разприказвали нещо за щъркел, че като взеха да му обсъждат клюна.Ама нали схващате за какъв щъркел и за какъв клюн иде реч EmbarassedСлед 15-ина минути влетява шефката.Тя по принцип  жената си беше дива купонджийка и не си поплюваше, но...Влиза тя с ей такива Shocked ококорени очи и дежурната тънка цигара в ръка, та от изгледа й всички  се умълчаха чак. А тя: "Какво беше това?Вие наясно ли сте , че в офиса ми се чува всичко?Клиента ми щеше да се пръсне от изчервяване, докато  му мерихте на тоя щъркел клюна..." JoyОттогава проверяваха дали има клиенти в офиса, преди да  дрънкат глупости.

# 848
  • В царството на мечтите
здравейте аз съм от Пловдив един ден с мои приятел си вървим покрай новотела там спря ни все хубави коли и един мерцедес ама лъснат от всяка де и една лелка така го за жули 4е ... И ние си вървим ама българското се обажда в нас не може сега да изтървем какво стана и гледайки на зад. В един момент само забелязах как приятеля ми е вдигнал 2 си ръце и се е трясвал в един знак. Точно като анимационните фюлмчета както героите се удрят

# 849
  • Sofia
Вчера купуваме в магазина 2 сока Капи, видяхме и Капи Джуниър и решихме да вземем да го пробваме. На касата ни казват, че има някаква игра, като купиш 2 сока Капи, ти дават картонче, което да изтъркаш и вътре има евентуално награда. Търкаме с мъжа ми и печелим Капи Джуниър. И тогава решавам да помогна на касиерката и казвам: "А, ние тъкмо сме взели и Капи Джуниър, няма да го маркирате" и тръгвам да го поставям при вече маркираните продукти, като го минавам през апарата за маркиране. ooooh! След пиукането се усетих каква глупост съм направила и набързо го връщам обратно, пак през апарата.  Banghead В крайна сметка си тръгнахме с 3 Капи Джуниър вместо с 1.  Laughing

# 850
  • София; Дружбето
Майка ми си търсеше кой да и насече дървата миналата зима. Та разказала на приятели и познати, че и трябва някое момче да дойде и ще му плати. Идва след 2-3 дена някакъв циганин, звъни на вратата, майка ми отваря и оня нахилен и съобщава - Аз идвам за дървата, една твоя добра приятелка ме праща. Ама днес не мога, че детето е болно Mr. Green дай ми 20 лв и утре ще дойда да си насека. Е, нали се сещате какво следва. Жената дала парите и повече ни го чу ни го водя. А хем ми звъня да ме пита да му даде ли и аз изрично и казах, че я мята на джанката Crazy Та в града я бъзикат - Ако ти трябват 20 лв иди при Любовта (Любов се казва Laughing)
И пак за нея от младежките и години. Ще ходи на дискотека, наконтена, накипрена по модата, късата пола, високия ток, абе всичко как си трябва. Качва се  в автобуса и по едно време забелязва, че всички я гледат втренчено. Тя разбира се си вика на акъла - Глей каква съм мадама, всички ме забелязаха Mr. Green Като се срещнали с нейната приятелка оная изпада в истеричен смях. А мама си нагримирала само едното око, а другото го забравила Joy Важно е самочувствието  обаче Mr. Green Mr. Green
Като се сетя за мен пак ще пиша Blush

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 22:40 от tsveta

# 851
здравейте аз съм от Пловдив един ден с мои приятел си вървим покрай новотела там спря ни все хубави коли и един мерцедес ама лъснат от всяка де и една лелка така го за жули 4е ... И ние си вървим ама българското се обажда в нас не може сега да изтървем какво стана и гледайки на зад. В един момент само забелязах как приятеля ми е вдигнал 2 си ръце и се е трясвал в един знак. Точно като анимационните фюлмчета както героите се удрят

Бравос, номинирам те.

# 852

Бравос, номинирам те.

Не видях къде е мунята тук и честно казано и разказа не ми хареса  Tired

# 853
Имаме черна котка, живее в двора, съседите също имат и тяхната често прескача при нашата.
Прибираме се с мъжа ми от кръчма онази вечер, той приятно почерпен. Котките и двете в двора, спира се мъжо пред тях и казва: "Е..ти, колко съм се напил виждам котката двойна".

Обират апартамента на съседите, крадат им ДВД-то и телевизора.
На входната врата потърпевшата съседка вижда двамата  младежи, които й носят покъщнината и се обръща към тях:"Ей, и нашите /Тв и ДВД/ са същата марка, няма да съжалявате".
Ми, честно казано не са съжалили, била са нейните!

# 854
                       Втора седмица чакам пари по една поръчка, дала съм си сметката - няма пари и няма... И аз, и клиента се изнервихме яко, не беше един ден, не бяха два дни... Щото аз без да видя парите работа няма да свърша  Whistling. Едва днес се светнах, като видях вече документа за изпращането, че съм дала друга моя сметка, която проверявам веднъж годишно. Много съм смотана  Blush.

Общи условия

Активация на акаунт