НОЕМВРИйски мами сладки носят в коремчетата изненадки!!!

• 13 190
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  • на странно място ......
Гери честито бебче, много да помага кака Софи!!
Dr.Jend - Пламен Мими
Дени4ка - Пламен Теодор
ТАЛИ - Соня Андрей
mariya86 - Мария и Николай
Peti_n - Светослав и Петя
eli_mama -  Елина Димо  Димана
elito-3-Елена и Иван
ВечеПетя - Петя Деян
Фъстъчка - Миглена и Георги
Мина - Мина, Павлин и Мартин
клюкарката-Милена Николай и Ивайло
gadamer - Марияна, Виктор и Емка семка
бебка и бебко - Румяна, Петко и Александър
Дари М - Божидара, Георги и Борис
kreo - Кремена, Димитър и Никола
злати-Злати,Любо,Илина и Теди
Sbruny- Силвия, Николай и Диляна

Крео, Мони страхотни снимки, завидях ви неблагородно  Embarassed

# 196
Честита беба на Гери ! Да сте живи и здрави, много щастие и радост !

Завиждам за Априлци Wink, у наше село  в Гръцко беше като в декор на филм - само ние... Laughing
http://picasaweb.google.co.uk/sheherazaza/Greece052008
така е извън сезона Sunglasses
Другия път дано дойдем Grinning

За протокола@
Dr.Jend - Пламен Мими
Дени4ка - Пламен Теодор
ТАЛИ - Соня Андрей
elito-3-Елена и Иван
ВечеПетя - Петя Деян
aheherazada - Марияна, Александър и Вилхелмина Wink

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 23:46 от sheherazada

# 197
  • Бургас
Момичета гледах снимките от Турция и от Априлци и също завидях НЕблагородно  Embarassed Crazy Така имам нужда и аз от една малка почивчица, дано поне лятото успеем да се уредим.
Някой чувал ли се е с Гери да каже как са с бебка?

За казването - Велизар казва "ако" като напълни памперса.Не знам как да го науча да казва преди това...

# 198
Здравейте мацки!!!Снимките от Турция са мноооооооооооого хубави!Последните от Априлци нещо не мога да ги видя-паролата нали е като на другите албуми newsm78
Аз не мисля скоро да ги отучвам от памперсите.На Марти му го махнах на 2год. и 8мес.-само първите 3 дни си вършеше нуждите в гащите,а след това свикна и през нощта не го слагах,защото докато му го махна сутрин той вече се е изпишкал в него и така явно се объркваше-кога е с памперс и кога не е.За тези 5 мес. се е напикал само около 10 пъти след сън,а и преди това не говореше и нямаше как да разбера дали има пиш или....Не са ли още малки,не трябва ли да изчакате още малко newsm78 Все пак Вие си преценявате Hug

# 199
Снимките са супер, голямо браво  Hug И аз се замислям да бръмнем някъде, но ... кога незнам, все няма време с пустата работа.

Алекс не си казва ни за "пиш", ни за "ако"  ooooh! И друт път съм писала, че преди да почна работа за 2-3 месеца се е нааквал сигурно 5 пъти в памперса, а ето вече 6 месеца ако е акал в гърнето 10 пъти е постижение  Cry Какво се случи, че престана да го ползва по предназначение ...  newsm78 Незнам как ще се учим, сигурно отпуската ми, която обаче планирам да е чак септември ...

Хайде оставям ви, да попрочета форума  Mr. Green
 Heart Eyes

# 200
  • София
Алекс не си казва ни за "пиш", ни за "ако"  ooooh! И друт път съм писала, че преди да почна работа за 2-3 месеца се е нааквал сигурно 5 пъти в памперса, а ето вече 6 месеца ако е акал в гърнето 10 пъти е постижение  Cry Какво се случи, че престана да го ползва по предназначение ...  newsm78 Незнам как ще се учим, сигурно отпуската ми, която обаче планирам да е чак септември ...

Ами да ти кажа как е според мен... ти си успявала да го хванеш навреме, защото си го познаваш преди да почне да ака... (поне при нас беше така), но бавачката сигурно не е наясно какво прави детето преди действието...

Плюс това майките сме по ангажирани с това да научим децата да ходят в гърне...

Колкото до това дали са малки не мисля, че са толкова малки. Просъто трябва време и търпение, а на нас ни е определено по-лесно с Памперси.

Навремето като е нямало памперси а само пелени, доста бързо са ги приучавли на гърнето. А иначе аз съм си го решила просто защото си мисля че ако може за едното ще може да си казва и за другото... знам ли.  Не че ще ми е цел в живота, просто ще се пробвам, ако стане, стане. То детето ще си покаже.

Освен това Йоана много се дразни на памперсите си отксоро, щом остане по папеерс го сваля за секунди и после реве и пищи докато го слагам обратно... Пробвах с по-голям номер, пак така, смених марката, пак същото...
И това ме амбицира след месец да почвам с опитите, защото просто нямам нерви да я гоня из апртамента за да слгамае "Пама"-та, а тя да пищи все едно я колят...

# 201
  • София
Шехи къде точно в Гърция сте били.Гледам няма хора доста е спокойно, но пък хубавоооо. А Мина е невероятна кукла с тези букли пу-пу! Hug

Гледам обсъждате гърнето - Митко не е слаган. Дадох го сега докато бяхме в Турция на баба му да го учи, но нищо не е направила. Според мен са още малки, но това е мое мнение. Той си казва много често след като се наака, но не и преди това. Лятото мисля направо с гащички да пробвам!
Новини от Гери някой има ли?

# 202

Здравейте,

Ние сме отскоро без памперс - няма и месец. Аз съм доволен от резултата, но не съм си поставил кой знае какви цели. Понякога минават няколко дни без да се напишка въобще, но за целта гледам поне на всеки час да я сложа я на гърне, я над някоя тревичка. Това, за мое огромно съжаление въобще не и харесва. Дърпа се сякаш ще я коля...  Sad Мислих си, че детето протестира, защото иска да ми кажа, че няма нищо, ама не е така. Често си има предостатъчно. Така, че вече не и се връзвам и протестира или не, аз си действам.

Иначе казва, че има пиш, но когато вече е свършила работата.  Mr. Green 

Вечер спи с памперс, но аз го третирам, като и гащичките -  обяснявам и, че там не трябва да пишка. Много често той е напълно сух.

Абе, мъка си е, ама си струва, поне за мен. 

# 203
  • София
Мони, защо не можеш да качиш снимките там?

Пусни още когато имаш време. Определено сме хванали доста различни моменти.

Аз ще пусна втората серия като ми остане време. Надявам се да е скоро.

Ники беше посвикнал с гърнето, но напоследък се отказа. Сега съм го спряла за около месец и мисля лятото направо на гащи, да видим.

# 204
  • София
Снимките са страхотни  smile3501 !
За гърнето:преди си казваше за акото,но сега не.Чакам лятото,тогава ще пробвам...

# 205
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ГЕРИ!!! ДА Е  ЖИВА И ЗДРАВА!!!
[/size][/color]
Не съм се вясвала тука от много отдавна. Време нямам за нищо вече, незнам как се справяте.  ooooh!
Иначе Дани е добре. С всеки изминал ден става все по непослушен.  CrazyТакава беля като него няма. Новото при нас е че ни спряха всички лекарства за "астмата" и от половин месец е на "чисто" Praynig. Много се радвам че сте си изкарали страхотно на Априлци. И завиждам на всички които са си починали по празниците. Ще гледам да се включвам по често че то е срамота Embarassed
За протокола@
Dr.Jend - Пламен Мими
Дени4ка - Пламен Теодор
ТАЛИ - Соня Андрей
elito-3-Елена и Иван
ВечеПетя - Петя Деян
aheherazada - Марияна, Александър и Вилхелмина
ragtime - Хриси, Ники и Дани

# 206
  • София
Ето ни и нас!!! Hug

ЧЕСТИТА МОМА НА ГЕРИ!!! Да й е жива и здрава, и да стане на мама отмяна!!! Wink

Всички снимки, които разгледах са страхотни Peace Съжалявам, че не успяхме да дойдем в Априлци  Tired

Хайде и ние в кюпа:
Dr.Jend - Пламен Мими
Дени4ка - Пламен Теодор
ТАЛИ - Соня Андрей
elito-3-Елена и Иван
ВечеПетя - Петя Деян
aheherazada - Марияна, Александър и Вилхелмина
ragtime - Хриси, Ники и Дани
bubalina - Вера, Мариян, Алекс

# 207
Гадамерец,  Joy от няколко дни Виктор не яде много, и вчера се бях сетила за пламъка в очите на милото ми детенце като види Ема-Гадамерска  #Crazy
Та по този повод му казвам : "Айде папкай, ако не след малко ще го дам на Ема" Веднага включи за коя Ема си говорим и отвори широко уста. Е, вярно че само 2 лъжички влязоха така ама ми стана много смешно.
Аз принципно не давам да ми го плашат с неща от сорта "яж, че кучето /баба меца, баба яга, бау-бау, турбалан.../ще дойде" Но като се сетих за Ема не се възпрях и се пошегувах с детето  Hug
За гърнето - определено Вики знае как да ми каже, че се е наакал или напишкал, но се дразни на гърнето. Като го види и маха с ръце и ми се ядосва... Със сигурност това лято ще бъдем по слипчета. Вече купих няколко бройки, но сигурно ще ми трябват много повече отколкото си мисля аз. Не се притеснявам, знам че ще се научи, ако позволи по-рано по-добре, поне няма да му запарват памперсите.
Верче как беше в Пловдив?
Мо и хубав ден  Heart Eyes

Ние защо имаме ДВЕ пароли за албума, аз лично съм влизала с две пароли  newsm78

# 208
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, Тали, много ме разсмя....хахаха....

Снимките от Инстамбул са страхотни, нямам търпение юни месец и аз да го видя най-накрая....

Аз не съм слагала парола на моите снимки в албума, тоест паролата си е обща за целия албум. Паролата на албума е различна обаче от общата парола на регистрацията. Ако се влезе през регистрацията и обичайната парола, то албума може да се разгледа мисля и без неговата парола. Ако се влиза от линк директно за албума, тогава трябва да си е с неговата си парола.

# 209
Гери, честита дъщеричка!   Hug

Да ви е жива и здрава, да расте умна и красива, добра и работлива и ви роди внучета!

Момичета, отивам да гледам снимки, нашите тепърва ще свалям.

Срещата в Априлци ме зареди максимално и наистина и този път времето не стигна. Момичета, много ви обичам всичките. Радвам се че се запознах с Цвети, Злати, с татковците, и видях всички ви отново. Нашите дечица ги имам и като свои..толкова са ми краси всичките!!!  Дано отраснат в нашата секта  Joy добри хора и станат приятели Simple Smile

Отивам да гледам снимки....

а,,за протокола:
Dr.Jend - Пламен Мими
Дени4ка - Пламен Теодор
ТАЛИ - Соня Андрей
elito-3-Елена и Иван
ВечеПетя - Петя Деян