Любители на КОТКИ тема 2

• 36 882
  • 480
  •   1
Отговори
# 150
Фогата, какво стана с Иванчо ??
Добре ли е мацето, че го мился това детенце  Heart Eyes

# 151
  • София
И ние си даваме хапчето на  гладно.Когато купувах последното (взимам винаги от  същата марка)МИ казаха,че имало повишение.Сумата беше почти десет лева.Клко струват при вас?До януари беше на много по ниска цена.
Давам й го на три  месеца.Има цупене,опит  да  повърне,плюене.Но  надделявам.Не обиа,когато  е  гладна,но  няма как.

# 152
  • София
Тази сутрин пак заварих мъж ми и Харо в любовна прегръдка, не точно де - мъж ми по гръб, разтворил крака, цялото легло негово, Харо в същата поза, м/у краката на мъж ми.

Намачках го порядъчно, Харо де Simple Smile И гледам предните му лапи, възглавничките, някакви бели. Първо си помислих, че му се бели кожата, после реших, че има гъбички. И го вкарах в банята да му измия лапите. Кошмар. Мятане, дърпане, гъзене. Няма нищо навъпреки да го намушкам целия под душа, трае, но едни лапи не дава. И му няма нищо. Явно е минал някъде и се е улепил с нещо.
И има "гъбел" на задните лапи Simple Smile

# 153
  • София
Фогата, как е твоето съкровище?

# 154
    Здравейте, аз бях няколко дн извън града, и днес най-после ще сложа снимки и на моето съкровище в албума !  Hug
    Като се прибрахме след 3 дни отсъствие, обикаляше след нас където идем с едно настойчиво мяукане, все едно ни се кара защо сме го оставили сам толкоз време.  Crazy И един лигав, лигав, само дебне да седна и хоп - на краката ми.  Heart Eyes
    Днес ходихме на доктор. Последния път като го къпахме, мъжът ми забеляза, че има едни тлъстинки на корема между задните крака. Аз му казва, че е щото си е дебелшък, той вика абе заведи го при доктора да не е херния.  newsm78 И така - днес го гушнах и айде в колата. По принцип си има една чанта, дето я ползваме като транспортна, ама последно когато го кастрирахме, и сега след година и повече не можа да се пъхне вътре. Аз държа чантата отворена и напъвам навътре, той като порастнал - мисия невъзможна.  Joy И откакто усети, че е извън апартамента, като ме прегърна с 2 лапи през врата и стиска силно и мяука все едно го колят.  Laughing През целия път така, ужас !  #Crazy Та оказа се, че съм права - като е качил кг и оттам са се появили тез тлъстинки. Сега минаваме на специална диета, и Роял Канин за затлъстели дългокосмести котки. Докторът каза да му давам точно по колкото грама си пише, ама той като е свикнал винаги да има в купичката, ще настане ад вкъщи.  ooooh! Каза, че не е проблем, че е дебеличък (5.4 кг), но да не качва повече. Стискайте палци да свикне да яде по по-малко, че ще ми дойде нанагорно всяка сутрин да ме буди в 5.  Sick

# 155
Здравейте и от мен днес! Операция "Иванчо" продължава. Доктора каза, че ако не беше го видял лично, според изследванията би казал, че това е напълно здраво коте. Кръвните изследвания са без никакви отклонения. Ама Иван не яде. Биха му антибиотик и витамини, изписаха лекарства. Днес го заведох пак за инжекции и стояхме на система, че сутринта повърна пак парченца телчета.  Close Няколко дни ще е на инжекции и дано прояде вече. Уж за да прояде му давам Диазепам и Алмагел, ама да видим.
Милия беше толкова кротък. Като свършиха с манипулациите и тръгнах да плащам с периферното зрение виждам Иван се пъха в чантата, с която го нося, легна и чака да си ходим  Crazy И доктора се смее с нас. После ходихме на гости на една приятелка набързо, той си кротува в чантата. Извадихме го да се разтъпче у тях, ама той не та не. В чантата.  Joy И така си се разхождаме в автобуса, в маршрутката, не гъква. Това е засега. Благодаря за подкрепата1 newsm51 newsm51

# 156
  • София
Днес съм  много  лоша.Не  стига,че  разболях   децата.Ядохме   сладолед   вкъщи по  празника,а  те  бяха   леко настинали.Ами   и  котинка пострада,заради  мен.Изпуснах   върху  нея   една  тава(добре ,че  беше  празна).Най-голямата  от  фурната.Само,я  видях,че    измяука и  се   скри.Ще  се   оправи,но  е   много  изплашена.И  аз  нещо  съм  настинала и ще   се  лекуваме  с  децата.
Приятен ден.

# 157
Боже, Фогата, моят и твоят са пъъъълни противоположности !  hahaha
Стискам палци да се оправи по-бързо Иванчо, ако не - води го при моя барем го разядем с нашия апетит !   bouquet

# 158
По повод на спането по гръб...Ето...пред печката

Фогата , и моята писана е злояда. Стискам палци да се оправи котьо!

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 15:02 от Lebeduna

# 159
 Mirena80 когато го кастрирахте не минахте ли веднага на гранулите на Роял Канин за кастрирани котки?Нас ни посъветваха веднага да ги сменим след операцията.Даваме му два вида Royal Canin YOUNG MALE и Royal Canin Light 40.В началото му давах препоръчаната доза , обаче и той е свикнал все да има храна в купичката и започнах да му я пълня както преди.Вече 8 месеца откакто е кастриран , но с тези храни не е надебелял.Горкия твой котанчо , направо не искам да съм на негово място с тази диета!Като знам аз как озверявам и се изнервям като съм гладна...... Simple Smile Дано да свикне бързо , те и насищат тези храни.  Peace
Фогата дано Иванчо прояде по-скоро!  Peace Но пък може и при тях да е като при хората - като са болни да нямат апетит.И аз имах такъв случай - беше болно и не ядеше и го водехме да го слагат на системи.За съжаление при нас нещата свършиха зле. Cry Стискам палци на Иванчо !  Peace

# 160
Stiskam палци на Иван, дано да оправи скоро бедната душица.
Аз днес дадох 1/4 хапче на Рижо, ама хитър нашия - не иска да гълта, плюнчи се. И какво се оказа, че съм дала хапче за кучета, сега го чакаме да заджавка

# 161
Диди, минахме го веднага на РК за кастрирани, но тъй като той не си промени поведението, остана си същият щурчо като преди,  Crazy и взех да му я сменям с други пак на РК. Основно май indoor е ял, като се замисля.
   И на мен ще ми е много жал да го подлагам на диета, ама щом трябва. Пък ми е такъв хубав топчо, само за гушкане.  Heart Eyes Много ли са тия кг за котарак на 2 години, вашите колко тежат ?  Thinking

# 162
Рет май е още в нормата!  newsm78 Тежи към 5 кг. не повече , но и е на 1 година и 3 месеца.Надявам се да не надебелее с тази храна , а и той хаби много енергия в игри.Колкото може да се изхаби в 3-те часа будуване , които му се събират на денонощие.  Joy

# 163
Моята е около 3 кг, храни се с РК за кастрирани и понякога смесвам пак с РК, но за козина, индор или нещо такова.
Слабичка ми е, но не и личи, защото е космата много. На 1 година е.
След кастрацията не се промени изобщо  Crazy Даже по-щура стана  Heart Eyes

# 164
Моята е на 2г. и тежи 3.8 кг. Вижда ми се нормално за женска newsm78

Общи условия

Активация на акаунт