Любители на КОТКИ тема 2

• 36 970
  • 480
  •   1
Отговори
# 210
Ейййй Фогата браво, след 2-3 дни ще е забравил за случката.  Hug
Аз след малко излизам да му купувам храна за диетата на моя дебелак, че тук до нас има само 5-6 вида и то насипна. Веднъж ходих и до борсата в Хаджи Димитър, но останах разочарована - верно има голям избор, но цените са почти същите като по магазините, не си заслужава разкарването.  Crossing Arms

# 211
  • DE
Дубрутру,

споделям възторга от малките бебенца, особено кремавкото е голяма сладуранка, само за гушкане!  Heart Eyes

За Иванчо се радвам много, милия, бил е гладничък, ама го е боляло коремчето, сега ще наддаде бързо, ще ни го снимаш като се пооправи Simple Smile

С Диазепама си е гадно, клатят се, падат настрани, оплитат крачета, но бързо им минава!

# 212
Абе доста сте стреснах, защото си спомних за едно котенце на село. Така се клатеше преди да умре, легна и се изпишка. Явно се беше натровило нещо. Давахме мляко и уж се оправи за момента, но след няколко дни свекъра ни каза, че го намерил умряло. Само това ми беше в главата снощи. Спирам да спамя вече. Важното е, че Иван вече е добре. Благодаря, че ми търпяхте мрънкането няколко дни   bouquet, вкъщи им писна вече от мен. Embarassed

# 213
Фогата, радвам се, че Иван вече е добре, много го мислех това котаче Hug
А моят щурчо сега е решил, че опашката на кучето е много подвижна и от половин час я тормози, но най-много още 10мин да издържи и ще се просне някъде да спи Laughing

# 214
А кучо как издържа на тоя тормоз с опашката му? ooooh!

# 215
Примирява се. Котаракът е шефа, както се досещате Simple Smile

# 216
Примирява се. Котаракът е шефа, както се досещате Simple Smile

Joy Те май кученцата са по-добричките милите, сравнени с котанковците  Mr. Green Като го гледам и моето какво е лошотийче и все на неговото трябва да е ... направо горкото ми кутре (ще си вземем кученце, мъж ми уж обеща  Thinking)

# 217
А мен питате ли ме с 4 мъжкаря, а? Нощно време съм като в барикада  Grinning Заобиколена съм от всички страни, за да не падна от леглото сигурно. И като се обърна по-рязко и някой изхвърча  tooth
Ние с писана и нейните бебета изравнихме половете в къщи.Аз ,дъщеря ми,мама писа и две бебета момичета,общо-5жени и
Мъжо ,двама сина,бебе коте-момче,и една костенурка за която децата твърдят че е Франклин-значи мъж-общо 5мъже Grinning
Изобщо голямо семейство.
И аз май си падам повече по женския пол.Някак си съм пристрастена.Дори съм съгласна да имам още едно, две деца,но искам момичета. Thinking

# 218
  • София
Женските    водим в  нашето  семейство.Аз,дъщеря  ми  и  Пухи мацката   срещу мъжа   ми  сина  ми   .Три  на     две  за   нас.

# 219
Аз обичам да съм обградена от мъже   Crazy Crazy Crazy
Ето ги двамата ми любими мъже  Heart Eyes Heart Eyes:

Ноември месец , живот и здраве Praynig се надявам да станат трима  Mr. Green  Heart Eyes

Тук при нас заби як дъжд с град по едно време, а това косматичкото ми диваненце много го е страх от дъжд и гръмотевици. Когато е такова времето си спинка при нас, че нали ми е детенце милото , веднага скача в завивките и кротува . Инак си спи в неговата си спалня( нали е принц, има си своя стая и голяма спалня само за него  Crazy)
Та днес застанал на стъклото и гледа навън един плах плах, аз отворих вратата на терасата и го побутнах за дупето да излезе на тераската, а той милия така се уплаши  Joy чак подскочи от ужас и дим да го няма в другата стая   hahaha Вчера цял ден рева за терасата, днес нещо се дърпа и не иска  Mr. Green

# 220
  • София
В София   е  слънчево  и  топличко.До преди  половин    час  бяхме   на   Витоша,и то още  от  осем  ситринта.Пекохме  се,смяхме се.Имах  и    предложение   да   вземем  Пухи мацката,но  мъжа ми    каза  следващия  път.Ще  има   и  снимки,но  има   време.
И  понеже  сме  много  умни,си бяхме  забравили  ключа от  входната  врата  вкъщи ,та  съседи   ни  отвориха.

# 221
Важното е, че сте си прекарали добре.
А аз утре идвам в Софияяя Simple Smile
Иначе при нас нищо за отчитане, Рижо е като глистек, Шели си е дебела и стегната. Джеси се оправи

# 222
  • DE
У нас пък бяхме 4 женски същества на горкия ми татко,  добре че доведох зет, та да се наклонят малко везните, сега и внук ако му родя, ще сме почти равни Simple Smile

Аз ви пожелавам приятен уикенд, отивам на японо-немска сватба, дано да е интересно....

Hug

# 223
Сиамка, къде живееш, ако не е тайна? Америка? Приятно изкарване.
Сега се сетих, че кумците на майка и татко имаха сиамец, приселил се от някъде, мн беше ЗЪЛ. А като умря, дядото го беше одрал и имаха сиамска кожа, постелена на пода

# 224
  • София
Вчера бяхме в Копривщица.
Ето малко снимки

Харо даже не разбра, че сме му липсвали. Посрещна ни сънен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт