Любители на КОТКИ тема 2

• 36 945
  • 480
  •   1
Отговори
# 195
Vqqra , големи сладурчета ! Аз си  бях  харесала кремавкото !  Kissing Heart  Може някъде да си писала , но да съм го пропуснала - момченце или момиченце е ?
Момиченце е.
По голямото черно е мъж,а другото черно,което има малко жълто и бяло е момиче.
Аааа,къде живея не казвам. Naughty
Снощи децата изпаднаха в ужас,като ги пратих да ми ги донесат за да ги нахраня и малкия мъж го нямаше в кашона.Търсихме го половин час и неможахме да го намерим.А,той прескочил от кашона и се скрил зад едно шкафче.Добре ,че мама писана ни показа къде е.

# 196
Добро утро  Mr. Green
Ко прайкате
Аааааааааа щели сме да крадеме бебета ...
Чшшшшшш къде без мене, алооу  Mr. Green
И аз съм изпечена крадла , стъпвам тихо  tiptoe , очи скенер    

После гуши- гуши бебенце   

Яяя Vqqra туа ли е 
Аз кълва на мъже, тъй че туй по-големшкото чернинкото, никой да не го бара -  ПУ си е за мене. Ма и другите нем да ги откажа  Mr. Green

# 197
  • София
Аз  не  съм крадла.Бих  си поискала,но  най-много   искам  моята  хубавелка  рунтавелка  да  роди  бебчета.Харесала  съм  си    бежовото.По  принцип  харесвам   само женски.

# 198
I az онова, рижото. Мн си падам по рижи Wink
Моят вагабонтин вчера се бе размяукал и аз го вкарах да спим заедно. Е, той се чеса, лиза, дръгна, идеше ми да го удуша, пак ми влезе под юргана, после пак излезе и аз не издържах и го пръждосах. Преди ходише по жени, но винка ли го аз - предпочиташе мен, а сега.... Sad

# 199
  • София
Не  се ядосвай.Мъжът ми се   примири,че  писинка  предпочита  мен.

# 200
Ама и той ме предпочиташе... дори по 1 време ми налиташе (говоря сериозно), ама сега нещо е влезнал в котешките норми

# 201
А мен питате ли ме с 4 мъжкаря, а? Нощно време съм като в барикада  Grinning Заобиколена съм от всички страни, за да не падна от леглото сигурно. И като се обърна по-рязко и някой изхвърча  tooth

# 202
Фогата я кажи как е Иванушка ???
Надявам се вече да се по-добре  Praynig

# 203
Иванушка вече е добре. Тази сутрин го оставих на доктора да му бие инжекциите за последно и след работа си го взимам. Тази нощ вече прояде, ура. Снощи обаче ми изкара акъла - дрогирахме го с диазепама. Явно дозата му е дошла по-голяма, защото изведнъж започна да залита, да полягва, да се гуши. Хем смешно, хем страшно. Звъня на доктора спешно и той вика "Мери температурата". Меря - 36.7. После се усетихме, че е от диазепама. Много се уплаших. Поспа си Иванчо и нощес в 3 часа хлопа по паниците на другите да яде. И така, краят е щастлив.

# 204
Браво на Иванчо  Grinning

# 205
Как му мерихте температурата ?  smile3506
Горкият Иванушка, умрял от глад, сега ще омете де що види.  Crazy

# 206
Ойййй милинкият ми той , гладничък  Hug
Много се радвам , че сте по-добре, дано да няма проблеми никакви  вече с него  Peace

Моето зверче днес е много палавко. Търчи като луд от стая в стая и издава някакъв странен звук (не е нещо което да не съм чувала де  Mr. Green)
Нещо средно между ръмжене на куче  и подпалване на кола (дали ме разбрахте не знам  newsm78) Получава се някакво РЪУ РЪУ РЪУ и търчи като бесен    #Crazy  Joy
Взема да го набия накрая с вестника да миряса  Thinking

# 207

в дупето се мери

# 208

в дупето се мери

И аз имах такива предположения.  Whistling
   Малиии моят ако му бодна нещо в дупето, сигур и съседите ще разберат.  ooooh!
   Последен въпрос - ама с тоз човешкия термометър или специален котешки ?  Mr. Green

# 209
Температурата се мери с обикновен термометър в дупето. Милия не гъкна даже, ама той и си беше отпуснат от хапчето де. Тази сутрин само като извадих чантата и той сам влиза вътре, знае си вече. Crazy
Освирепял е от глад, милия. Снощи като си поспа и му мина хапна малко мляко. Нощес яде и тази сутрин тича наравно с другите. Малко му пречи абоката и като тича си тръсна лапата, голяма скица

Общи условия

Активация на акаунт