Любители на КОТКИ тема 2

• 36 941
  • 480
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Имам подобен проблем - ултра блеенизъм се казва, след като дадох човешко хапче за успокояване /взима се преди изпит/, вместо котешко такова. Слава Богу, таблетките им се видяха големи и от плюене и повторно даване от тях почти нищо не остана. После се чудих след колко време трябва да им дам котешките, тъй като ни чакаше 12 часа път от Центъра на Европа до тук, беше нощ и не можех да се обадя на никого, а имах срок да се върна в България. Моите са в прединфаркно състояние по време на цялото пътуване, ако не им помогна с хапчета. Ох, горките, още ме боли сърцето, като си помисля колко много се мъчиха и плакаха последният път. И едни разширени от страх зеници, изплезени езици и убийствено жално мяукане.

Шушулче, казват, че от мен ще излезе добра майка. Никога не им се сърдя на котараците, ако направят някоя беля. Забавлявам се.

# 181
  • София
Харитон започна на се скубе. Сутринта го натиснах с четката, но не може да се обере всичко. Все още не ръси косми обилно, но все пак.
Я казвайте как се справяте.
Като почне да се скубе го заплашвам с депилатоар Simple Smile

# 182
# 183
Аууууу какви са сладури !   love001

# 184
Vqqra направоооо ти завидях да знаеш. 
Малките са една малка приказака, разкошни саааааааааааа  Hug
Мишки садинки и хубавки шушки  Heart Eyes
Да са здравички и да папкат,  да пораснат големички котачета  Heart Eyes

Иииииииииииих кога и моят гугумунги беше таковка бебче и го мачках мачках ...

# 185
Вяра, много са сладки бебоците  Hug

# 186
Чудни. играчици малки сладки, пухкавки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 187
  • София

Ауууууу, искам и аз! Защо растат така бързо? Моите бяха едни кльощави като ги намерих, бяха на по един месец. Не смеех да ги пипна, камо ли да ги стисна. Бяха се излегнали на асфалта и едвам се различаваха от него - бяха толкова плоски. Едното ми шушулче смучеше цицката на брат си, горкото. Много трудно го отучихме после.

А тези са пухкавиииииии. Кажи къде живееш, ще дойдем да ги откраднем. Laughing

# 188
Кажи къде живееш, ще дойдем да ги откраднем. Laughing

Ахххх, Емел, и  аз си го помислих, като ги видях тез топчици.  Crazy Като разбереш адреса, идвай да ме взимаш и има да ги мааачкаме после !  Wink  Laughing

# 189
 Vqqra , големи сладурчета ! Аз си  бях  харесала кремавкото !  Kissing Heart  Може някъде да си писала , но да съм го пропуснала - момченце или момиченце е ?

# 190
  • София
Ами то това е като пиленце. Как прилича на моето жълтурче, за което разказах по-горе. Оооооох, ох, колко ми е мъчно за него!  Cry

Mirena80, разбрано. Не съм забравила къде живееш. Laughing

# 191
  • София
Изобщо няма да ги показвам на Дияна, защото веднага ще ревне, че иска. Като виси малко коте, иска, и веднага почва да се двоуми м/у малко коте и Харо Simple Smile

# 192
  • София
 Joy

Разделям се за седмица от моите.  Sad Стискайте палци да не се разболеем от мъка.

# 193
  • София
Бебоците са  прекрасни!Невероятни са!Душички.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт