Весел, слънчев, шарен ден, ще е БУРГАСкият Великден - 55

• 13 429
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Честита рожба, Маги! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

# 226
  • Бургас
Честито на Елито и на Маги. Да растат здравички децата и много да ви радват.
И Стоян по празниците се ошари. Целия зор беше 4 дни - температура и много пъпки. Вече завехнаха, коричките започнаха да падат. Аз и баща му сме я карали Варицелата, дано друг да не се зарази. Притеснявам се за бебетата на сестра ми, че са много мънички, ама май до 6-тия месец имат имунитет от майката. Още съм в болнични, но утре пак на тръстиката, че имаме много работа и ми е виновно пред колегите, но какво да направя.

# 227
И Стоян по празниците се ошари. ...

А ти как си?  Confused

# 228
То сега направо си е цяла епидемия с тази варицела. Моя още не го взимат в яслата, цял месец стана ме мотат. Казаха, че удължили карантината до 20-ти май Crazy Само се нагласям, че ще тръгва ... пък пак сме си двамата вкъщи  Simple Smile. То май свикнах така вече, че да видим как ще отвиквам.

# 229
Здравейте!
Някой знае ли къде в Бургас е магазина на Сваровски?

# 230
От часовника като тръгнеш по Богориди, пресичаш първата улица мисля Лермонтов беше, и веднага от дясната страна на Богориди има една жълта сграда в нея продават Сваровски, там имаше магазин и за маркови очила, не знам дали още го има

# 231
Точно в магазина за очила продават Сваровски!

# 232
...много се притеснявам, че ще получа поредното неодобрение, но съм сама с идеята си!
Иска ми се(незная как) но на 1-ви юни да се съберем всички майки в България(всеки по отделните си градове пред общините) и  да протестираме масово!Та главната идея е да се подобри здравеопазването над децата ни и да се приеме закон с който да се покриват всички детски трансплантации, операции и пр. от държавата...с една единствена идея : семейството изпаднало в такава ситуация да мисли само за живота на детето си, а не как да събере пари за операцията примерно..Снощи написах припев на песен и може би ако я допишем, чрез тема/анкета из форумите ще успее идейката...през последниия месец минахме с малката през какво ли не .... и чесно да кажа "Възмутена" е твърде малка дума за да я използвам... :S но трябва и да се излезе, да се чуе и да се види за какво става въпрос и мисля, че датата е точно тази :01.06.08....

това получих на скайпа си снощи. не съм организирала никога протест или подписка и незнам как става,но съм твурдо съгласна с идеята и бих участвала,ако някой се заеме с реализацията й.  писах тук, понеже доста бургазлийки не влизат в отчетните....  така повече хора ще прочетат за идеята.

# 233
 Peace Аз бих участвала в протеста! Вярно е , че за една малка част от децата всъщност здравеопазването се оказва високо платено от родителите им. И само заради това, че не са толкова много си затварят очите и си правят оглушки, срамно е това, да не лекуват детето по кл. пътека за лекарства или трансплантация , и да разчитат на благотворителни кампании, ако нямат средствата!
Кажи малко повече за това кой организира и как смятат да го организират протеста?

# 234
Здравейте!
Някой знае ли къде в Бургас е магазина на Сваровски?
Не ти препоръчвам да си купуваш от Бургас. Не са оригинални, а и качеството им едно. Даже гаранция не ти дават, затова обиците ми се скапаха на втората седмица, а оригиналните са с две години гаранция и сертификат за качество и нямат мърдане.

# 235
  • Бургас

За мен казаха, че не е опасно, ако не се разболея. Нали съм я карала, ако се разболея вече не знам. Личната ми докторка каза, че щом съм я карала голяма имам траен имунитет и няма да се разболея. Ходих и до ХЕИ-то да питам и от там ме успокоиха, че не е опасно.

# 236
За мен казаха, че не е опасно, ако не се разболея. Нали съм я карала, ако се разболея вече не знам. Личната ми докторка каза, че щом съм я карала голяма имам траен имунитет и няма да се разболея. Ходих и до ХЕИ-то да питам и от там ме успокоиха, че не е опасно.

Много се радвам  Hug

Добре де, хайде кажете ми как след като 10 дена паса марули, домати и краставици, тази сутрин съм  с 1кг ОТГОРЕ  Shocked М? Май аз ще си ходя гладна и дебела  Confused /мрън/

# 237
Иве, остави тия диети, хайде да ходим да ядем Laughing

# 238
Аз пък като никога от 1 месец съм точно на едни кг и не мърдам,само 200 грама нагоре или надолу.  Crazy

# 239
Дълго време не съм влизала тук!

Общи условия

Активация на акаунт