Защо избрахте това име за децата си.

• 17 132
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
Като разбрах,че чакам момиче,започнах да се ослушвам за име с буквичката "Н"-на свеки! Когато чух "НОЕЛА" почувствах,че това е името,което търся - нежно и кратичко!  Peace

Наистина е много нежно Hug

Сега чакам момченце и се ослушвам за име с "Д"-на татко ми... Wink

Какво ще кажеш за Денислав или Денис?... Wink
Благодаря ти,Bulechka,много си мила,но не ми се ще да превръщаме темата в "Дайде идеи за мъжко име с "Д"!"  Wink Няма да е нито едно предложенията ти...всъщност почти съм сигурна ,че вече съм си го избрала!  Hug

# 226
Благодаря ти,Bulechka,много си мила,но не ми се ще да превръщаме темата в "Дайде идеи за мъжко име с "Д"!"  Wink Няма да е нито едно предложенията ти...всъщност почти съм сигурна ,че вече съм си го избрала!  Hug

Така е, права си , Мимина!!!  bouquet
Радвам се, че имаш фаворит за име и живот и здраве ще чакам да го споделиш!!! Hug

# 227
  • UK
 Бая умувахме дали да го кръстим на някого или да си харесаме именце и както ние си решим. Питах свекър ми дали има претенции и той ми викаше да съм го кръстила на баща ми а аз не се съгласих защото не го питах на кого да го кръстя а дали има той претенции за името. Мъжа ми сънува, че баба му (лека и пръст ) казва да кръстим бебето Валентин и че това е неговото име. На мен много ми хареса. Така и го кръстих въпреки и нападките от страна на свекър ми от желанието му което му е дошло 5 дена преди да родя. Е сърди се ама сега го обича ужасно много и всичко е ОК  Peace

# 228
просто като го чуx и знаеx, че ще е това ще го почувстваш със сърцето си моят син се казва АЛЕКСАНДЪРhttp://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/45120.gifhttp://www.mamaibebe.com/text/

# 229
  • София
Мой цитат от друга тема:
Искам само да ти споделя какво беше водещо при моят избор на име (за сега за малкото ми момиче, а да се надяваме в бъдеще и за нейно братче:) ). Първо исках името да се връзва с презимето и фамилията на детето. Второ да е кратко, ясно и не завъртяно и натруфено. Трето, да има подходящо/и  (разбирай, завучащи нормално умалителни варианти).  Пето, не искахме да е на никой, за да не си правят илюзии роднините, нито да има обидени. Шесто: по възможност да звучи добре не само на български (да е международно) и да е лесно за произнасяне. Седмо, но не на последно по важност, даже бих казала- определящо беше да има някой голям светия за закрилник, тоест имен ден на някой от големите християнски празници. В този ред на мисли, решихме да я кръстим Анна, а един ден, дай Боже, момченцето ми би се казвало Боян Peace

П.П. Забравих да отбележа, че е хубаво да има повече гласни, тоест да е отворено, защото някой смятат, че това е вид енергиен щит срещу лоши влияния (мисля, че е свързано с вибрациите и звука)

# 230
На свекър ми Иван, защото го заслужава.

# 231
Като разбрах,че чакам момиче,започнах да се ослушвам за име с буквичката "Н"-на свеки! Когато чух "НОЕЛА" почувствах,че това е името,което търся - нежно и кратичко!  Peace

Сега чакам момченце и се ослушвам за име с "Д"-на татко ми...

Давид

# 232

Сега чакам момченце и се ослушвам за име с "Д"-на татко ми...

Давид
no  Wink

# 233
  • София
Като разбрах,че чакам момиче,започнах да се ослушвам за име с буквичката "Н"-на свеки! Когато чух "НОЕЛА" почувствах,че това е името,което търся - нежно и кратичко!  Peace
Ноела звучи прекрасно наистина Simple Smile

# 234
Като разбрах,че чакам момиче,започнах да се ослушвам за име с буквичката "Н"-на свеки! Когато чух "НОЕЛА" почувствах,че това е името,което търся - нежно и кратичко!  Peace
Ноела звучи прекрасно наистина Simple Smile
Blush Hug

# 235
  • Някъде на път....
Имам чувството, че вече не се пише по темата, а се дават предложения за име на бебето на мимина...........  Thinking

# 236
  • София
 Защото за сина исках да зарадвам баща му ,който харесваше името Павел,а за дъщерята майка ми-Олга.

# 237
  • София/Севлиево
Синът ми е Станислав-за да стане славен, но ако имаше съчетание със думата силен щях него да избера, т.к. се роди с много проблеми, но успя да ги пребори.Пък и трябваше да е със С и само това име ми хареса, въпреки че се роди на р.д. на вуйчо ми, който е Светослав Simple Smile

# 238
Имам чувството, че вече не се пише по темата, а се дават предложения за име на бебето на мимина...........  Thinking
Надявам се,че това не е упрек към мен и си прочела любезното ми приканване да не превръщаме темата в някаква друга!  Peace
...Благодаря ти,Bulechka,много си мила,но не ми се ще да превръщаме темата в "Дайде идеи за мъжко име с "Д"!"  Wink Няма да е нито едно предложенията ти...всъщност почти съм сигурна ,че вече съм си го избрала!  Hug
Ето,в случай,че си го пропуснала! Съвсем не смятам,че моето бебе е център на Вселената.

# 239
  • Някъде на път....
мимина, да прочетох! Просто реших пак да го напомня!
С най-добри чувства!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт