не ви забравям, но нещо ме домързява да пиша. Много нови придобивки, просто ви се радвам от сърце, честити возила на Пепър, Адрианска, ВСТ и не на последно място на Дани, колата ми изглежда убийствена, черна, огромна, всесилна, да ги карате със здраве и най-вече безаварийно
. Възхищавам ви се, защото аз не съм за шофьор, имам книжка от 95-та година, но нямам и два часа кормуване след курсовете и изпита, страх ме е, яд ме е на шофьорите. Много съм агресивна към нарушителите, викам, псувам, крещя, показвам средни пръсти
, мъж ми чака скоро да го бият, мен да ме е..., а може и обратното Дани, видях, че се интересуваш от глазури за сладки, мога да те посъветвам да си купиш готови контури от Метро, за да не се мъчиш да бъркаш белтъци с пудра захар и мляко, после да оцветяваш, много е пипкаво, голяма мацаница пада. С готовите контури е песен работа. Ще снимам моите великденски сладки и ще демонстрирам, наистина се работи лесно и чисто.
Относво гинеколога, искам да споделя, че и аз проведох това мероприятие в началото на месеца барабар с Шушел. Тя в първата половина на прегледа, когато аз се чекнех на магарето се забавляваше със сестрата и пишеха, но втората епопея беше на вагиналния ехограф, когато тя се заинати и зарева за мен
, та участваше активно, седейки в скута на лекарката, взирайки се в монитора
. Те това и като мома не съм го имала, сега явно съм станала отново девствена Иначе ние сме добре, Шушел е адски непослушна, не ме слуша изобщо и единствения начин да ме чуе е да кресна, иначе е пълен пас

Уф, срамота е, ного писах, спирам и отивам да си бъркам крема за тортата

Весели празници на всички, утре идва татко от София и съм много щастлива

Нали 2 месеца бяхме все по болници и работата поизостана и съдружниците на татито вместо да му помогнат, го гледат на криво. Както и да е.
- влюбена съм в нашите дечица! А и са толкова пораснали 
Имам чувството че нарочно го прави. Но тъй като нямам нерви - оставям го. Стане ли по-топло, ще му махна памреса и ще се учим/мъчим тогава.