АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 618
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
  • варненка от София
Здравейте мамчета,

не ви забравям, но нещо ме домързява да пиша. Много нови придобивки, просто ви се радвам от сърце, честити возила на Пепър, Адрианска, ВСТ и не на последно място на Дани, колата ми изглежда убийствена, черна, огромна, всесилна, да ги карате със здраве и най-вече безаварийно Peace. Възхищавам ви се, защото аз не съм за шофьор, имам книжка от 95-та година, но нямам и два часа кормуване след курсовете и изпита, страх ме е, яд ме е на шофьорите. Много съм агресивна към нарушителите, викам, псувам, крещя, показвам средни пръсти #Cussing out, мъж ми чака скоро да го бият, мен да ме е..., а може и обратното  Embarassed

Дани, видях, че се интересуваш от глазури за сладки, мога да те посъветвам да си купиш готови контури от Метро, за да не се мъчиш да бъркаш белтъци с пудра захар и мляко, после да оцветяваш, много е пипкаво, голяма мацаница пада. С готовите контури е песен работа. Ще снимам моите великденски сладки и ще демонстрирам, наистина се работи лесно и чисто.

Относво гинеколога, искам да споделя, че и аз проведох това мероприятие в началото на месеца барабар с Шушел. Тя в първата половина на прегледа, когато аз се чекнех на магарето се забавляваше със сестрата и пишеха, но втората епопея беше на вагиналния ехограф, когато тя се заинати и зарева за мен Tired, та участваше активно, седейки в скута на лекарката, взирайки се в монитора  Shocked Мина всичко и най-добрата новина за мен е резултатът от цитонамазката - чиста като сълза, първа група  Blush Flutter. Те това и като мома не съм го имала, сега явно съм станала отново девствена Rolling Eyes

Иначе ние сме добре, Шушел е адски непослушна, не ме слуша изобщо и единствения начин да ме чуе е да кресна, иначе е пълен пас  Whistling

Уф, срамота е, ного писах, спирам и отивам да си бъркам крема за тортата   chef

Весели празници на всички, утре идва татко от София и съм много щастлива Party

# 16
  • гр.София
 Привет,marulka!
 Марго,обещавам,ще го гледам Peace
 Лека нощ на всички.

# 17
Здравейте  Hug
Блу, Кайли, благодаря   bouquet

Дани, колата наистина е СТРАХОТНА!Честито и да й се наслаждаваш много  Hug
Днешният ден беше прекрасен за мен. Пълен с емоции, усмивки и много любов. Изпълнена съм с щастие  Laughing Дечицата ми са страхотни, станали са ужасно големи, умни и отговорни. Лори беше невероятно щастлива, въпреки че не беше обядвала и беше време за сън - не се сети за тези неща до 16ч. когато се прибрахме. Децата й показваха различни игри, пяха, танцуваха, а моето мишле се забавляваше много. Цял ден разказва и показва на всички как са танцували и пяли децата. Абе беше велико - трябва да я водя по-често. А работата за мен се отлага с още 1 г.  Wink

Благодаря ви за пожеланията за майка ми - Лори и там събра доста впечатления, дано да спинка спокойно тази нощ  Laughing

# 18
Марулка, пак ще твориш някаква красота - да не забравиш да ни я покажеш  Hug

# 19
Пак съм аз  Embarassed, но не успях да се сдържа  Laughing
Тази снимка е прекрасна http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234377&photo=110  Heart Eyes Hug

# 20
ооо,появи се и моя елф,Анди ,много си му е добре косата на човека ,пак ме размекна ,ама той и Насето са ми слабост  Blush
А Найа и Сашко са много сладки и каква грижовност само ...душици  Hug
А Лори изглежда толкова миличка и добричка ,че мога 10 такива като нея да взема в дома си  Hug ,моите хали досега да са видяли сметката и на надуваемия басейн и на много други неща... Whistling
Марулче и аз много се ядосвам,ще ям бой някъде ...
Покажи тортата утре!И много целувки на Шушето  Hug
Лека нощ и от мен!  Heart Eyes

# 21
Добро утро от мен. Моите мъже още спят, а аз вече си пия кафето. Слагам по едно за ранобудните домакини. Wink

Вече сложих яйцата да се варят и пуснах пералнята. След малко ще събуждам сънливците,че Тони трябва да си пие антибиотика и да отидем на пазар по-рано докато не са пълни магазините.
Страхотни снимки има в албумчето. Децата са прекрасни.
Марулка покажи си красотите, които си сътворила за празника. Hug А тези контури как са като количество?
Лек ден на всички. Hug

# 22
  • София
Добро утро!

Дани да ти е честита колата, лека и безаварийна!  bouquet

Кайли мерси за кафенцето  Hug

Ние сме готови, саковете са стегнати, само чакаме татко да дойде да ни закара до Централна гара, макар че Гара Искър ни е на 1 минута от вкъщи. Днес ще е ад по влаковете, та предпочитам с двата сака, количката и Калоян да отидем до Централна гара, за да си седнем на местата мирно и спокойно.
Надявам се, че в Пловдив е хубаво времето, защото като гледам какво слънце има тук - синоптиците май не познаха - пу пу  Laughing

Хайде весели празници!

# 23
  • варненка от София
Нана, тъкмо щях да ти пиша, че Калоян вече е едно голямо момченце, голям симпатяга.

Иначе във Варна не е имало лошо време, тук е хубаво, дори сега пече слънце, така че може и в Пловдив да е приятно.

Кайли, контурите са в две кутии - белите са две големи туби, а цветните са 4 цвята - кафяво, зелено, жълто и червено.

Ето ги и великденските сладки:

Ще снимам и контурите и ще ви ги пусна.

# 24
Добро утро Laughing
 Като гледам кафенцето и сладкотийките,нямаше как да не се наместя да опитам Grinning
  Лек път на всички Heart Eyes
 Да са ви честити и новите возила Peaceи безаварийно каране Naughty
 Като разглеждам снимките и гледам малките ни кукли,май ще се навия за трето  Winkпък дано излезе мома Mr. GreenГолям мерак имам на къдрокоса мадама Laughing
 Мислех днес да врътна някой козунак,но моето дете се е лепнало като ваденка за мен и нищо не мога да свърша #Cussing out е поне яйцата ще се опитам да покажа Wink
  Хайде лек ден,и весел празник  bouquet

# 25
Весел празник от мен момичета и ние тръгваме за нашите  Grinning
Здрави, щастливи, обичани и обичащи да сте!  Hug  bouquet

И нали си знаете довечера в 12 да се чукате....easter   Mr. Green

# 26
  • гр.Добрич
Тук съм бре мацки. Къде да съм? Ходеше ми се и на мен някъде, но как ще оставим бизнеса Sad Нали 2 месеца бяхме все по болници и работата поизостана и съдружниците на татито вместо да му помогнат, го гледат на криво. Както и да е.
Яйцата още в четвъртък боядисах, а козунаци чакам мама да опече. Сестра ми ще си идват за празниците така че сигурно ще сме по маси в майкини.

Марулке, като ги гледам тези сладки ме изкушаваш да дойда до Варна. Хем че видя нареди ли зеленчуците и докъде стигна с Гейшата. Laughing И да попитам пак за това САНО, което си накупи целия форум - има ли различни цветове и какво точно пише на опаковката, че ще си поръчам на една мацка да ми купи.

Ели78, завиждам ти за желанието за трето дете. Аз нямам нерви за второ, пък татито все ме подканя.

Дани777, честита ти кола. С кеф да си я караш.

Мацки докъде стигнахте с гърнетата. Ивчо не казва като му се пиша или ака, а чак след това. Много се караме на тази тема с таткото, защото досега трябвало да го науча по цял ден вкъщи.

И да ви се оплача накрая. Ходих да си оправям 1 зъб вчера и зъболекарката така се престара с чистенето на каналите, че много ме боли. Докато работеше нямаше болка, но сега въобще не мога да ям на нея страна.

Оплаках се, реминавам към друга тема. Laughing

# 27
Спинки, по темата с гърнето можеш да кажеш на мъжа ти, че за да е успешно тоалетното обучение трябва майката и детето да са спокойни и ежедневието им да е рутинно. Не виждам как изобщо би могла да пристъпиш към ползването на гърне при всичките неща, които ви се случиха. Но ако и двамата с Ивчо вече сте се успокоили и ако ти смяташ че е време-може да опитате Grinning От моя опит ти казвам, че винаги, когато детето е болно, уморено, разтревожено, когато аз съм напрегната или пък когато учи нещо ново (прохожда, проговаря, открива нова интересна играчка) детето прави регрес. Т.е. малкия може да не се напишка нито веднъж за 1 месец и след това, като заради пътуване се преумори да се напишка 2 пъти за 1 ден! Или пък като прохождаше-2 седмици имаше по 2-3-4 фала на ден! Затова и такива периоди изобщо не са подходящи за начало.
То отстрани е много лесно да се дават съвети какво е трябвало да направиш!

# 28
  • София
Привет!
До сега гледах снимки   love001 newsm51 - влюбена съм в нашите дечица! А и са толкова пораснали  Hug Hug Hug
Марулка, много са ти хубави сладките!  Peace
Ели, може пък девойка да е сега, а д-ра да не е познал  Wink Hug
Боядисах яйца, прилични са  Laughing , но не са чак за показване. hahaha
За гърнето - никога няма да се научи моят син.  Confused Преди поне като го издържах над тоал., имахме успех, сега - и там не иска.  Crossing Arms Имам чувството че нарочно го прави. Но тъй като нямам нерви - оставям го. Стане ли по-топло, ще му махна памреса и ще се учим/мъчим тогава.

# 29
  • Някъде там...
Елфче и ние май няма да с енаучим скоро на гърнето  Crossing Arms Моя малък хубостник направо ми дига нервичките всеки пъът, значи слагам го на гърнето уж да пика и той мрънка, неиска и става и започва да ми се смее и отива с най-голямото си нахалство на килима и се изпикава и ми се смее  Crazy Crazy Crazy Карам му се , даже го плеснах и по дупето на голо, но не иска и това си е. Този номер ми го прави вече 3 пъти с опикаването на килима и вече се отказах, защото той направо ми се подиграва  Sick Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт