Христос Воскресе и на АПРИЛчето здраве донесе!

• 14 748
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аги, аз изкарах 2 гърлобола откакто съм шкембелийка Mr. Green
Смуча Прополки, пръскам си Тантум верде, правя си гаргара с лайка.
Също помага изцеден лимон с малко вода и мед.
За хремата  - пръсках си капки Олинт, но само вечер, за да мога да спя.

Янче, при нас положението с пампата е същото като при вас. Чакам да се затопли и 10 дена да съм си нон-стоп вкъщи и ще има стягане на редиците.

Смини, пола още не го знаем. В началото на юни съм на 3Д и предполагам тогава ще разберем.

# 211
Янче, честит рожден ден! Бъди все така жизнерадостна и спокойна и нека получаваш много любов от близките си!

Аги, можеш да взимаш парацетамол и съответно фервекс. Някои антибиотици също могат да се взимат, но дано не стигаш дотам. Как е Тони? Не се обвинявай за болестта му, хората се разболяват независимо от начина на хранене. Иво беше здрав като камък, но тоя вирус, дето ни го донесе МЛаден, го тръшна много яко - 4 седмици и направо заприлича на сянка горкото ми дете.

Като говорим за Иво, той днес е цял ден на ясла. Гушкат го, разнасят го, дано да е хапнал нещо на обяд. Иначе сутринта се разрева порядъчно и искаше да си сваля обувките и да ходи да се крие в хола. Пратихме го с Петьо, това е една кукла от строител, той го казва много меко и сладко. Малко ми е мъчно, че го подкарахме още от първия ден за цял ден и то след болест, но от друга страна трябва да свиква, че животът не е само песен и мрънкане на главата на мама.

# 212
Рени, днес специално си разгледах фиша заради твоя казус. На мен са ми превели 20 лв и нещо за 4 дни майчинство. Според мен счетитата ви нещо са объркали. Питай най-добре тях.

# 213
  • София
Янче,

Честит Рожден Ден!

Здраве и късмет ти желая от сърце!

# 214
  • Boston, MA
Мила Янче, честит рожден ден! Бъди все така обичана от близките си! Ще пия довечера едно за твое здраве!

Отидохме на лекар и го извадиха гадното животно, то му беше на главата, в косата, затова не сме го видяли. Не било голяма работа, аз малко се шашнах, но Дани въобще не беше притеснен, снощи го и подстригах, да заприлича на момче... а и в тая четина явно всичко може да завъдиш.

# 215
  • София
Янче, Честит Рожден Ден!   bouquet

Аги, бързо оздравяване на Тони!  Hug

Красе, много кофти!  #Cussing out

Нуни, много сте сладки!  Heart Eyes

Реа сутринта какъв рев му дръпна като я заведох на ясла. Кога ще свикне? С нас и е скучно, там не иска, няма угодия.

Приятна вечер на всички!

# 216
  • Boston, MA
Да не ви шашкам, но Дани рева първите три месеца в градината (яслата). Хем там го взимат, прегръщат, заиграват каките сутрин, като го оставя (а и аз седя 5 мин с него).

Надявам се при всички вас да не е толкова дълго свикването, аз го отдавах и на това, че му говорят на английски, а той не разбираше. Вече разбира де, даже "пее" на два езика.  Laughing

# 217
Тантум верде? Ще взема утре и него!
Да си направя една торбичка с позволени лекове.
Сега ще си запаря маточина и почвам с Осцилокок. после хомеожен за смучене, после мед в устата и накрая топла вода на краката. Нали може топла вода на ходилата?

# 218
Аги, мед и лимон заедно си направи и вечер преди лягане да ти остане на гърлото през нощта  Peace Кажи как е Тони!
Бубка, дай снимка на подстриган Дани  Wink
Рали, как е работата?
Данче, кажи как сте, кво прави Стаси, тръгна липак на ясла?

Момичета, вчера ходих на едно интервю за работа и най-мразя като ми зададат въпроса: "Каква заплата очаквате"  #2gunfire Много подвеждащ въпрос, но аз все се правя на ощипана, че от две години и половина не съм работила и не съм наясно със заплатите сега. Еми наистина не знам какво да им отговора, ако кажа по-малко това и ще ми дадат, а може да са предвидили повече, а ако кажа повече..........

# 219
Наде, казвай повече! Зависи - работила ли си по специалността?
Аз мисля, че за начинаещ под 600 лв не трябва да се иска. Ама аз мисля така иначе колко дават е друг въпрос. И отгоре на това масово се работи със заплати от по 600-700-800 лв, неспециалистите взимат и повече Joy Трябва човек да иска толкова, колкото прецени, че ще му стигат за храна, транспорт и стимул да бачка, иначе ще стане незаинтересован, отегчен и скапан служител, което е лошо, особено пък за млад специалист. Продавачките на обувки с среднна и висока класа магазин са със заплати над 700 лв, ти преценявай с висшето ти колко да искаш! Peace

Тони е весел, играе, вика, яде, спи. Имаше Т 38,2 сега вечерта, и точно мислха да у дават нещо за понижаване  и понижението е започнало само, без намесата на лекарства.
На 24 яаса му слагат Трицит или нещо подобно като наименование. Искали са друг, но за съжаление е дал реакция, а те ги тестват на ръчичката предварително.
Нямаме диагноза, стискайте палци да е някакъв вирус/бацил или каквото там се лекува, да не е нещо по-лошо.

# 220
  • София
Аги, стискам палци!

Мати изглеждаше малко унил тази вечер, постоянно повтаря няма! Свито ми е на сърцето.

За кърменето - незнам дали има връзка с разболяването. Не съм сигурна, че има. Но понякога много ми липсва. Особено като е болен!

Моля ви, пишете ми, който е платил за Пленума. На 14 пътуваме за Прага и Милен моли до тогава да имаме вече плащанията, за да ги преведе на Усоето преди пътуването!

# 221
  • Варна
Момичета, благодаря  Hug
Аги, за фервекса съм сигурна че не може. Когато бях настинала във втория месец пих парацетамол, ядох мед с изцеден един лимон. Голям гърч беше, но за 4-5 дена ми мина. За гърло стават и на др. Тайс - Салвиа.
Мойто звер днес е доста по добре, само едно драйфане. Даже си вечеря доволно. Дано минава вече.
Наде, аз си бях писала в CV-то заплатата от военните+плюс всиките им надбавки, така че това ми беше отговора: за по-малко няма да напусна. Иначе на тоз въпрос лично аз яко съм се дънила. Много мразя интервютата, имам чувството че има даден учебник от където трябва да си назубриш отговорите..За съжеление без връзки сме на "разпит"  Mr. Green
Рени, на мен пък са ми привели всичките 110лв., обадих им се ама жената ми вика да си ги харча. Аз това и направих, да видим сега този месец какво ще стане Whistling Но явно беше плод на недоглеждане.
Мисз, случката стана до Музикалното, смятай съвсем на оживено. Крадат касетофони, столчета, акумулатори, абе квото се сетиш, наркоманска работа.

# 222
  • София
Малко на патеричка -
Честит юбилей мило, Янче!
Пожелавам ти здраве, щастие, много любов сбъднати мечти и много щастливи и незабравими моменти!

Наде, другия път като ти зададат подобен въпрос им кажи, че щом шофьор на градски транспорт с основно образование взема 850 лв основна заплата се надяваш за твоята квалификация да ти предложат повече. То за по-малко в София не си и струва да се работи.
Все пак проучи как са заплатите в твоята област  Peace

Майчинсвото не е ли 220лв? Защо 110лв за 15 дена ви се виждат много?

Вчера на работа се радвах на порасналите ни априлчета - ама дума няма всички са страхотни сладурчета : Heart Eyes

Красе, пожелавам ти да приключи негативния период в живота ти и отсега нататък само с хубави неща да ти се случват.

Аги, да ти е жив и здрав юбиляра и да те обсипва с много внимание и обич!

Аги, през цялата бременност се лекувах по бабешки: чай с мед и лимон, фреш от цитруси, краката във гореща вода с морска сол. По принцип мноооого рядко пия лекарства.

И друго щях да пиша, но дойде време да ходя на тръстиката...
Петък е, но хич не ми е петъчно, заради утрешния работен ден...

# 223
Добро утро  Hug
Аги, радвам се, че Тони е добре, дано скоро да си е при вас  Praynig
Краси, по този повод да ти кажа.........преди две години бяхме във Варна на гости на братовчед на мъжа ми и колата ни е пред блока му, а той е целия населен с полицаи и точно там ни разбиха колата, ама касетофон като не са намерили откраднаха на мъжа ми парфюма  #2gunfire
Мерси за отговорите, аз съм на същото мнение като вас  Mr. Green
Лек ден на всички и дано времето поне е по-приятно днес.

# 224
  • София
Добро утро!

Раче, може шофьорите да взимат 850 лева, на много често са ми предлагали за счетоводител около 600! То не само в тук можеш да намереш парадокси!

Пак ревахме! Вече май съм в стрес, а той незнам! Спя по 5 часа на нощ, снощи изпитвах силно съжаление, че въобще съм го пуснала! Като имате предвид, че другата седмица няма да ходи - направо напразно изхабихме нерви! После пак отначало ще започнем!

Общи условия

Активация на акаунт