Христос Воскресе и на АПРИЛчето здраве донесе!

• 14 745
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честит празник, Янче! Само положителни емоции, много здраве и усмивки!

Днес Мати като разбра, че ще излиза се разплака, започна да вика Мамо ела и аз слязох с тях до колата. Там баща му като го сложи в столчето казах чао и си тръгнах. по пътя плакал като поднал къде отива, в градината също, но не се дърпал и не треперел. Като влязал не се чувало да плаче.

# 196
  • 2 етажа над тавана
Янче, честит рожден ден и тук! Остани все такъв прекрасен човек! Весел празник!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Аги, стискам палци за бързо оздравяване на Тони, за твоето спокойствие и ти пожелавам съвсем скоро да отбележите подобаващо юбилея на Саш!!! Praynig Hug

Видях страхотни снимки, такива прелестни деца и мами си имаме, всички са страхотни! Heart Eyes

Красе, гушкане и за теб, съчувствам ти за кученцето! Hug

Бубка, милия Дани. Hug Аз само като чуя за кърлежи и ми настръхва косата Sick

Аз тия почивни дни хич не ги усетих - ремонта за момента почти приключи, остана само хола, но преди края на лятото не мисля да го почвам Crossing Arms Изтормозих се сама да мажа и лепя тапети, но поне резултата ме радва. Снимала съм, дано довечера успея да кача снимките и да покажа какво се получи. Всъщност най-тормозещото нещо беше, че почти не съм виждала дребната, много ми е мъчно за нея, но днес вечерта ще си  я прибера и ще си я нагушкам едно хубаво.

В работата днес засега е спокойно, но вчера беше същинска лудница. Даже не ми остана време да ям и целия ден изкарах на един геврек, който изядох сутринта. Но като цяло нещата са ок.

Отивам да търся пак мъжа на Вени, да видя дали ще ми иска парите за Пленума, че от сутринта опитите да го намеря се увенчават с неуспех. Mr. Green

Лек и спокоен ден, момичета.

# 197
Янче, Честит Рожден Ден!!!

Желая здраве и много щастие на теб и цялото семейство!!!

Аги, ще се оправи Тонката, ще мине и това през главите ви  Hug Жив и здрав да ти е Саш Grinning

Вени, и Яна е така, усети ли се накъде пътуваме с колата, надава страшен вой. Но пред вратата на яслата спира и влиза смело напред.

Иленка, направили сте си прекрасни дечица, сладури и двамата Heart Eyes

Бубка, давай снимки и разкажи с кърлежа какво стана.

Почивните дни ги изкарахме...поносимо. Бяхме на вилата с още 8 човека, няма да го повторя това никога. Струва ми се, че по цял ден миех, чистех и тичах след Яна Tired Хубавото е, че нейната кашлица намаля.

А така ме мързи да работя  Tired

Ето няколко снимки на Писански от последните седмици http://www.snimka.bg/album.php?album_id=56077&photo=41
Бритонът е мое дело, никак не се гордея с него  Laughing

# 198
  • Варна
Янче, честит рожден ден, само хубави неща ти пожелавам!
Аги, ще се оправи Тони, хората си знаят работата!

Уф, ни е сме болни и двамата. Николай се скъсва да повръща, днес се раздриска. ПОне няма Т Praynig Само не мога разбера откъде я хвана тая гадост?! Много се стресира от повръщането, направо се плаши. Засега е добре, заспа рано-рано. Само не знам как да му натъпча хидратина?! Отказва дори сок, пие само вода и то по малко, схвана че наливането води до драйф и сега пие по глътка. Хапана малко сандвичи със сирене, дано се опазим от обезводняване Praynig
Да се "похваля" на 5ти ми разбиха и колата ooooh! откраднаха ми касетофона. Добре, че не взеха стола на НИки #Cussing out И то центъра на Варна посред бял денако съм се оплакала вече се извинявам, хич не ми е добре Голяма каръщина, ей ooooh!

# 199
Видях снимките на Иленковите хубавци и на Яна. Ами заслужени комплименти, художници са тези татковци. Отивам да търся и другите назад по темите.

Аз да си кажа, като минавали по пътя с бъговете. Бубка при кърлежа на нас ни казаха да следим две седмици температурата.  А за оса, аз мазах със захар , така ми казаха бабите наоколо. Помогна като че ли.

Нуни, разбирам те напълно. При мен беше същото. 8 човека, от които 4 мъже постоянно пиещи бира, една бременна, една гостенка, която помагаше де , не мога да се оплача и Симона, която твърдо отказваше да спи цялата ни отпуска. Постоянно жонглирах между печката, мивката, Симона. Но беше хубаво все пак. Ходихме в Ивайловград при лелите ми, там истински си починах. Наприхме посещения на една римска вила, една църква от началото на 18 век, ферма за щрауси, село с животни и в К-ли обикаляхме трите парка.

# 200
МИЛА ЯНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ОТ ВСЕ СЪРЦЕ - ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

Разкошни дечица  Hug Вени, много сплотено семейство сте, много ви се кефя аз  Blush Наде, страшен купон е бил  Mr. Green Иленка, тез убавите деца де ще ги криете бре от многото гаджета  Mr. Green Нунка, Яна е толкова чаровна  Heart Eyes И като я гледам как стои до брега и се сещам как снощи само виках след Алекс "не в локвата" на всеки 5 метра  Mr. Green

Уф, Аги, и от мен много  Hug Дано бързо се оправя Тонката, то е ясно, че не може ти да не се притесняваш, но мисли само положително и за бебока в теб. Да ти е жив и здрав рожденика   bouquet
Красе, и вие бързо да се оправяте  Hug

Не искам повече 6 почивни дни, не искам да чувам даже за такива, в които само вали, няма ясла и офисът не работи, не не и не  Naughty Детето издивя вкъщи, аз с него също  ooooh! 1 ден да си починеш, 2ри ден също, на 3тия да изчистиш основно къщата и после кво правим като вали  Twisted Evil Close... тц тц тц  Naughty Даже не можах да си оправя цветята от гадния дъжд...Отделно, че в офиса не мог ад аседна даже от клиенти и т.н, та хич не съм доволнаот толкова много почивни дни, поне се радвам, че Алекс отиде със супер желание на ясла, а имах притеснения как ще реагира  Hug

клиент..после пак ще пиша, че имам още  Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 14:53 от СмиНсЧо

# 201
  • София
Честит рожден ден, Янче!
Всичко най-прекрасно за теб и цялото ти семейство!

Честито на всички празнували рождени, именни дни, професионални празници, кръщенета и т.н. в изминалите седмици.

Честито на Аги! Прекрасно и здраво бебче ти пожелавам и бързо оздравяване на бъдещия батко Тони!

Честита нова работа на Красето
!

Забравих какво още имаше за честитене, ама така е като не съм чела от толкова време.  Tired
Ние пък, много време имахме проблеми с интернета. Бяхме решили да си сменяме доставчика, и следващите, които си избрахме се оказаха пълни тъпаци - дойдоха, направиха пълно мазало, изгориха ни мрежовата карта и Пепи ги изгони; толкова бесен не съм го виждала никога, дано да не се повтаря повече. Следващите ни размотаваха, че бяха много празници, та чак до днес. Вече се надявам всичко да е ОК и ще съм на линия!

Празниците ги изкарахме страхотно, ходихме с малкия насам-натам, видяхме се със стари приятели и хлапетата им. Покрай батковците и каките, Валката се разплямпа повече.  Много бързо се научи да си кара колелото, за голяма радост на брат ми, че нали той му го подари за РД-то.

При нас няма изгледи за махане на памперса, все още отказва да седне на гърнето, на тоалетна сяда, ама нищо не върши.  ooooh!

Сега отивам да чета назад и да разглеждам снимки. После и аз ще кача.

# 202
така, продължавам  Mr. Green

Енви, бравос за упоритостта и постиженията за палеца Peace Като знам с каква мъка го отказах аз лично първи клас... Rolling Eyes Laughing
Юлче, пиши как сте, бързо да се оправяте и вие  Praynig
Мum, Алекс е като Кало явно, то няма спиране нито през нощта, нито през деня  Rolling Eyes През нощта ако се събудя сама, без той да е станал се озъртам в тъмното в кой край на леглото е отишъл, но кога ще спре да се буди нощем бе   Confused  Embarassed Това най-много ме скапва  Rolling Eyes
Рени, има ли вече предположения за пола?  Simple Smile Аз бях точно в 16тата като видяха мъжките подробности  Mr. Green

Памперса едва ли скоро ще го махне, не си казва и продължаваме по старому. Лятото обаче... Twisted Evil
В последно време започна да се отпуска да говори (смислено за нас де), стана от раз, сякаш се отпуши направо  Laughing Grinning Ето един диалог:

Аз: Кой е това, мамо? (соча баща му)
Алекс: Ъ-ъ-ъ-ъ (прави се на замислен) - тати!
Аз: Кой е това? (посочвам самия него)
Той: Ъ-ъ-ъ-ъ Саши!
Аз: Коя е тази? (посочвам себе си)
Той ме поглежда супер дяволито и отсича: Цици!
Аз съответно се правя на разсърдена и той : Ейй, мамо!  Blush

Ей, не остана до пленума  Hug, само дано не вали, че ме скапва това време  Rolling Eyes

# 203
Честит рожден ден на милото Янче   bouquet От сърце и пожелавам много здраве в семейството, усмивки по лицата и любов в сърцата  Hug
Аги, честит празник и на Сашо, да ти е жив и здрав и много да си ви обичка и гледа. Дано Тонката се оправи по-бързо и ти да се успокоиш и това да остане само лош спомен  Praynig
Яна е искинска кукла, но и на мен ми направи впечатление как стои сама до реката, но не влиза  Mr. Green Стенли е държан за ръка от баща си и въпреки всичко си протяга крака да наджапа във фонтана  Mr. Green
Краси, ама и на теб не ти върви  ooooh! а що не махаш касетофона  newsm78 това вече си ни е обица на ухото и ми е първата работа  Naughty

Аз: Кой е това, мамо? (соча баща му)
Алекс: Ъ-ъ-ъ-ъ (прави се на замислен) - тати!
Аз: Кой е това? (посочвам самия него)
Той: Ъ-ъ-ъ-ъ Саши!
Аз: Коя е тази? (посочвам себе си)
Той ме поглежда супер дяволито и отсича: Цици!
Аз съответно се правя на разсърдена и той : Ейй, мамо!  Blush

Joy hahaha

# 204
  • 2 етажа над тавана
Такаааааааа....

Разплатих се с Милен за Пленума, така че сме там! Вени, много неоткриваем тоя твоя мъж, ще знаеш!

Красе, не знам в каква точно дупка сте попаднали, но ти пожелавам да приключите вече с неприятните случки и емоции и да се радвате само на хубави!!! Hug

Писанчето е страхотна!

За памперса - не знам кога ще го махаме, надявам се да стане лятото. Маги за голямата работа си казва, но за пишкането - чак след като е свършила или пък въобще и не казва. Rolling Eyes

Смин, развесели ме с определението на Алекс за това коя си ти Joy

Мum, и Маги е такова поврътливо, неспиращо се дете, и нощем и денем няма спирка, а и мен като Смин все още ме тормозят нощните й будения. Докога - не знам. Tired

Искрено и добросърдечно завидях на всички, които са изкарали почивните дни някъде сред природа или въобще далеч от гадните панелки. Надявам се скоро и нас да ни огрее да мръднем анякъде, поне за 1 ден, преди Пленума.

# 205
Янче, честито и от мен, мила! Да си много щастлива и много обичана  bouquet

Дечицата, които видях са страхотни, то едно няма дето да не става за модел. Иленке, твоите са наистина за схрускване, пу-пу!

Красе, много кофти, още ли ги правят тези измекярски работи по колите?
Чудих се на скоро дали не крадат и столчета от тях? Хич няма да ми е приятно да си отворя колата някой ден и да са ми задигнали столчетата.

За памперса и Лекса е до никъде, ама и аз зор не и давам. Миналия месец една току-що пристигнала тук българка при първа среща с нас се учуди " Ааа, ама тя на 2 годинки и още с памперс?" Викам си, че в БГ всички ли са ги махнали вече по това време, бе? Аз явно бая съм го ударила през просото или просто поамериканчила, ама ето на че си е съвсем нормално и за там да се мотат още с пампи.

# 206
Янче, ха честит да ти е празника! Много щастие ти желая!

Я ми кажете, помните ли, като те боли гърло и имаш лека хрема, някакви лекове като за шкембелийки имаше ли? Че аз по тончово време нищо не съм взимала, но все пак да знам ако много го закъсам има ли изход... newsm78 И ми е лошо.... мрън-мрън, драйфа ми се и той то!

Смински, не ти завиждам, ама ти и не искаш да ти завиждаме, 100% ти харесва ситуацията. Аз не можах да издържа и година, а да ви кажа правя някакви съпоставки - моят е кърмен и болнав, а някои на АМ са здрави като камъчета и се чудя аз ли съм сгрешила, че не го захраних по-рано или....щото е недоносен.

# 207
Смински, не ти завиждам, ама ти и не искаш да ти завиждаме, 100% ти харесва ситуацията. Аз не можах да издържа и година, а да ви кажа правя някакви съпоставки - моят е кърмен и болнав, а някои на АМ са здрави като камъчета и се чудя аз ли съм сгрешила, че не го захраних по-рано или....щото е недоносен.

Mr. Green Определено ми харесва, за мен кърменето трябва да е кеф и за двете страни, иначе не става. Моментите на гушкане са незаменини  Hug Да ти кажа убедена съм за себе си, че Алекс не ми е боледувал сериозно точно заради това и досега (да чукна на дърво) от стартирането на яслата има само 2-3 пъти сополи, а всички деца в групата се изредиха с температури и там както му е реда.... Но има и една госпожица, за която сесещам - била е само на АМ и без никакви сериозни болежки, знам ли и аз  newsm78

# 208
Аги, мойте спомени са за лимон и Голия Актив. А от "шкембелийки" ми хрумна че сигурно и шкембе с чесън ще свърши работа Wink
Сминс Joy
Симона е още с памперс, само заради моето офлянкване и лошото време. Иначе С си казва, даже сваля гащи и сяда на гърнето. И стиска вече детето, пишка нечесто и по много. Готова е, но аз съм виновна.

# 209
Аги, забравих - Тантум Верде мисля, че ставаше  Peace

Общи условия

Активация на акаунт