Христос Воскресе и на АПРИЛчето здраве донесе!

• 14 749
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Чаена, дано всичко се оправи бързо при вас Praynig Hug. Ти карай по-спокойно, знам че не е лесно, но всичко ще отмине.
Честито ти и рожденник, да ти бъде голяма упора и много да те слуша Mr. Green  bouquet

# 181
Аги, при нас беше същото,накрая не можаха да дадат никаква диагноза и заявиха "скрита пневмония",която и на снимка не се вижда  Tired

# 182
  • София
Аги, недей да плачеш - мисли за бебето! Ще се оправи Тони, ако с нещо мога да помогна - казвай! И внимавай с тия чайове!

# 183
Аги, каквото и да е, дано да минава бързо  Praynig
Честит рожденик, мила!

# 184
Аги, едно голямо палцестискане и от мен! Praynig

Честит ти юбиляр!   bouquet Много да те обича, да те радва и цени!

А защо с татковци да не приемат по болниците!? Това ме изумява! Shocked

# 185
  • софия
Аги  Hug Hug и от нас...всичко ще се оправи! търпение /спокойствие няма как..../, но поне 5 дена дечко ще е там...

а татковци не пускат...или поне мнооого рядко, защото в болниците има и доста бебета-кърмачета...а и всички придружители са я майки или баби...и е неудобно някак си...

# 186
Добро утро!
Саш отива към болницата преди работа, за да им занесе това-онова. Сложих и четката за зъби на Тонката, защото е вероятно като види баба си ще поиска да си мие муцуната и той.
Сега се чух с тях, весел е, играе, нямал Т. А! Лекарката ни направи забележка, че му мерим Т в д-то, и каза, че вече е голям, трябвало под ръкатаааааа. Ама ние не сме го научили и сега имаме малко зор, особено с живачен термометър, който трябва да се изчаква не знам колко там минути. Thinking Важното е, че ще се научим на нещо ново.
Вчера го заварих вечерта с абокад и "ръкавичка" на ръката и такъв рев му ударих, а свеки ми се кара, защото съм го стресирала като рева и самата аз съм се тормозела. Но пък всички деца са така там, и той няма да остане по-назад, да свиква , че живота понякога ни води неприятности.

По един чай от маточина не мога ли да пия? Питах аптекарката, тя каза, че според нея можело  newsm78

И ви благодаря за подкрепата! Добре, че ви има, вие най-добре разбирате какво ми е. Hug

# 187
МИЛА ЯНЧЕ, Heart Eyes
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!
ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, СПОКОЙСТВИЕ И БЕЗГРАНИЧНО ЩАСТИЕ С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!
ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ ДНЕС!

Hug Heart Eyes Hug

# 188
  • Русе
Честит Юбилей, Черепахче!

Бъди все така позитивна, интересна, чаровна, умна, прекрасна мама и съфорумка!

Аги, ще мине и този ужас, трябва да устискаш! Мисли за бебчо, и той/тя има нужда от спокойна майка сега! Peace И честит ти юбиляр - напразнувайте се хубаво като си приберете Тони здрав от болницата! Кураж и вяра! Peace
И при нас не пускат придружители от мъжки пол, но може с баби, лели, вуйни, стринки и пр.

Чакам снимки от пътешествалите и особено от Париж! Wink

Енви, как само ти порастнаха децата за няколо дена, а? Sunglasses Добре завърнали се (с нови интереси и забравени стари навици)!
Ние разглобихме леглото на Диди (тя от доста време не спи там, че й отесня) и някак разбрах, че нямам вече бебе вкъщи  Rolling Eyes... като изчезне и пакета с памперси, сигурно съвсем странно ще се почувствам (колкото и да ми се щеше да порастнат по-бързо децата)...  Confused

Да не забравим да благодарим за комплиментите  Flutter!
Рамама, отсега ти го пращам "пуйчо"..., хич не го мисля..., ама заслужила ли е красавицата Реа  Heart Eyes, такъв лудьо, не знам...  newsm78 Wink
Юлче, чакаме ви с нетърпение  Hug. Мома "Лянкан"  Joy Joy Joy ще бъде повторно презентирана на Иво  Flutter, пък дано тоз път намерят "общи интереси", да не ги гоним в различни посоки пак  hahaha.

Лек ден, момичета! И бързо оздравяванев на болните и пострадалите!  bouquet

# 189
Иленко,
размисли ме ... Явно децата си растат, но в стресовото ежедневие трудно го забелязваме, а по ваканции е по-явно. Тъжно! Rolling Eyes
За Пленума пак премълчаваш! Crossing Arms

# 190
Добро утро момичета.
Знам си аз, че ще ми направите деня по-хубав Heart Eyes

Почерпка:

Аги, честито на набора и да си направите скоро един подобаващ празник със здраво детенце, и пулсиращата точица. Стискам палци.

Прегръдки на другите болнички и скорошно оздравяване Hug
Красе и на теб едно гуш Hug

Още не съм разгледала снимките, че чакам френските и варненските Embarassed

# 191
Нещо прецаках почепката

Отново:

# 192
  • София
Янче, честит рожден ден!
С пожелание всичко най-хубаво при теб да идва и от щастие и положителни емоции да не се отървеш!

Аги, стискам палци всичко да мине по-бързо и адаша де си е при теб здрав и игрив.

Иленка - децата ти наистина се като кукли, толкова изразителни очи!

Ние изкарахме празниците в пътуване, ходихме на едно село, три пъти до Т-н, ходихме на гости на майка, абе въобще не скучахме. Само на милия му се разгони фамилията - постоянно работеше от тъмни зори до късен мрак, толкова май не е работил през жевота си  Joy
Тони е добре, дивее все повече и повече, незнам дали има други деца, които седят на едно място само като спят, много е уморителен, но да е жшив и здрав. Правих опити да премахна памперса, уви работата никак не е лесна. Най-подробно му обясних какво трябва да прави като му се пишка, сложих гърнето по средата на стаята и махнах памперса. Първия път се напика без никаква реакция, даже като че ли не му и мокреше.... newsm78 втория път каза че има пиш, сложих го на гърнето, поседя малко и стана и се изпика пред вратата и така с опитите дотук, при следваща възможност повече. Дано за абитуриентския бал да премахнем памперса.....
По празниците го ожили една оса, жилото остана вътре, но нямаше други реакции, въпреки че аз доста се панирах и нямах адекватна реакция в първия момент, заведох го вкъщи и го намазах със сол (такива спомени имам от баба ми???). Една котка го одра по ръката, скочи на кучето във водата за пиене и се намокри до коляно..... Запозна се с всички видове животни и така.
Лек ден на всички и много целувки от нас!

# 193
  • София
ЯНЧЕ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!!! БЪДИ ЗДРАВА, УСМИХНАТА И КЪСМЕТЛИЙКА!  bouquet

Аги, стискам палци всичко да мине много бързо. А ти внимавай с тревигите. Аз съм лежала 10 дена с пневмония в Пирогов и още помня как ми бяха надупчили дупето. Но бях по-голяма и странното е че имам много хубави спомени от престоя си. Правеха най-вкусната мусака, която съм яла. Mr. Green

Добре де, за майчинството - като са ми привели 110 лв. после ще трябва да връщам от парите ли?

Днес яко съм яхнала метлата - и мъжа ми ме е ядосал и Соня днес рева 20 мин. в колата до яслата. Направо ми разлюля нервите. Почвам да работя, че да ми мине.

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЧЕРЕПАХЧЕ! Желая ти само положителни емоции,усмивки и много любов!

Скарлет, напълно те разбирам, защото Кало даже и като спи се мести и обикаля леглото,а докато е буден да не говорим.Махането на памперса и за мен се оказа трудна задача.Още през зимата се опитах да го хвърля,като логиката ми беше,че по цял ден малчо си е в къщи и температурата ни е еднаква във всички помещения,но за съжаление той не беше съгласен с мен и сега все още си е с памперс.
Вени,днес Калоян също тръгна разплакан за ясла и обясняваше,че не искал да ходи там,а да си стои в къщи и мама да го гуши.Досега поне сутрин тръгваше със желание,а едва там пред яслата се разплаквал,но от днес явно започва периода на неискане.Надявам се това да е свързано с факта,че не си беше в къщи по празниците и се е затъжил за стаята и играчките си,но не знам.
Аги,дано бързо да се оправи Тони,а ти наистина се опитвай да не се тормозиш и да не плачеш толкова,че бебчо иска спокойствие.Опитай се да помислиш как ще организираш весел празник за юбиляра Саш след изписването на Тони от болницата и изобщо насочи мислите си към нещо положително.Стискам палци за бързо оздравяване. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт