Христос Воскресе и на АПРИЛчето здраве донесе!

• 14 734
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Янче, мила, много ми стана мъчно  Cry, прегръщам те  Hug

Данче, не знам как върви заплащането, но аз точно в jobs.bg кандидатствах и получих работа за добри пари. Може пък да съм имала късмет, знам ли?! Ще почна лсе-като ме пуснат военните, т.е. след 1 месец в началото на юни. Ако напусна по-рано почвам веднага. Ще се похваля или ще рева светкавично Mr. Green
Аги, няма ли някаква печка да пуснеш. Аз като знам как ме тресе тия дни, климатика увеличен постоянно. Радвам, че Тони е добре!
Ники пак драйфа, 2 пъти през нощта и сега 1 пък. Какво да му дам да хапва??? Повръша от кисело мляко.

# 241
Краси, каквото и да даваш, даваш по 1 лъжичка през няколко минути. Иначе нищо не задържа. Аз Иво го третирах с Хумана HN като се оповръща в неделята - направих рецептата за мляко и давах по 1-2 супени лъжици на 5 минути. След като не повръща няколко часа, посгъстих като за каша. Много е важно да поема течности, за да не се обезводни. Иво караше само повръщане, без разстройство.

Янче, аз сега прочетох... Направо се просълзих, милата ти майчица... Прегръщам те  Hug

# 242
но аз точно в jobs.bg кандидатствах и получих работа за добри пари

Май Данчето е права - доколкото помня имаше ударено рамо за тази работа Mr. Green но важното е пари да има  Peace
Аз съм една от късметлийките май - без връзки с прилично заплащане, но пък шефовете са софиянци - винаги съм казвала, че те са други хора просто, наистина хора!  Hug
А на Ники му давай течности - както е казала Юлчето по лъжичка само, да не се налива, а за хапване - солети, обикновени бисквити, препечен хляб, сварен картоф (без сол), изкиснато сиренце...това се сещам, бързо да се оправя  Praynig

Наде, с каква специалност си?  newsm78 Имам нещо предвид, заради това питам, но определено има глад за специалисти де  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 15:56 от СмиНсЧо

# 243

Наде, с каква специалност си?  newsm78 Имам нещо предвид, заради това питам, но определено има глад за специалисти де  Rolling Eyes[/color]

Икономист. Бакалавър по стопанско управление.

# 244
Привет и от нас,

Ян4е, със zакъснение, 4естит рожден ден и вси4ко най най най  Hug 4удесен подарък си полу4ила  Hug  Силно те прегръщаме  Hug

Аги, дано скоро се оправяте  Hug

Мале, Краси, ние в4ера също паркирахме там, малко по на долу по Караджа, съвсем до булеварда. Добре 4е не ни вzеха стол4ето  ooooh!

Всеки ден иzпадам в ужас покрай трафика тук. Много стресиращо ежедневие  Tired

Варненки, в магаzин Роди Кидс на Марко Балабанов (на ъгъла, преди имаше сладкарница там) има тотална раzпродажба zащото на 30.5. zакриват магаин4ето, има хубави парцалки на добри цени  Peace  А на 18.5. е откриването на магаzин zа игра4ки по 27ми йули (посока Мария Луиzа)  Peace

Лека ве4ер на вси4ки  Hug

# 245
Ооооо, момичета! Нашата шушулка има сърдечен ритъм, а дано да се развива добре! Терминът от 25,12 падна на 20,12, но в началото все ще се сменя, ясно ми е.
 Левкоцитите на Тони падат, но това не пречеше днес в 11 да вдигне 38,2 и са му дали нурофен. Малкият ми бонбон дано да се оправи и всичко да остане лош спомен! Praynig
Данче, и аз нали гледах обяви за работа. От някои заплати бях потресена, а нормалните пари ги дават за хора с толкова квалификации, че те просто няма да са в БГ ако са толкова учени. Не казвам, че тук сме само тъпаци, ама с висше, английски, още един език, всякакви програми на компа и още купища изисквания, и накрая 350-400 лв заплата. А за по-високите заплати търсят само зам.директори едва ли не. Ако искаш да се отчаяш, то отвори Job Tiger, там само IT и не знам какво извънземни търсят Joy

# 246
  • София
Аги, всичко ще се оправи, обаче /мамка му/ си трябва време  Hug Поздрави за малката шушулка! Ще питам нещо /да не ми се смеете, аз се радвам, че вече забравям такива неща  Mr. Green/ сърчицето чу ли го, чува ли се толкова рано?

Вени, изкачат обяви за надомно водене на счетоводство в jobs.bg Иначе и аз незнам вече... отказах се да се надявам за надомна работа, търся почасова, но пък Ст е от 8 до 17ч на работа и ...

Янче, много ми стана мъчно... майчето ти е невероятен човек!  spoko

Стаско не говори, броени думите са му около 20, а нивото с въпроси още не сме го достигнали  Mr. Green Бавно и славно пак наложих комунизъм и грешно разбраната демокрация т.е. свалянето на решетката вече влиза в релси. Няма целонощни разходки, видя, че е по-удобно в неговия си креват отколкото между нас Grinning

Бубка, разказвай как е при вас. Мажете ли с нещо мястото от кърлежа /гаден/?

# 247
Данче, за тонове ли питаш? Неее, не се чуват! Сега шушулката е като бобово зърно, на някой по-добър УЗ може да се видят разни израстъци, но все пак си е много малко това нещо, нека се разива качествено, пък ще се хвая като започна да го чувам и усещам Peace
Майките в декемврийската тема са толкова развълнувани, че чак ми става някак криво, че не съм такава и аз. Не че не се вълнувам, но като знам колко притеснения и кошмарни нощи ме чакат до края и някак гледам да не се вълнувам. Имам корем от кльопачката, но вече не мога да го гълтам и ходя разкопчана Whistling
Като чета как бубаните задавали въпроси и се изприщвам - или мъжете са си бавноразвиващи се по природа, или аз не се занимавам с Тони достатъчно Grinning

# 248
  • София
Привет! Днес нямахме ток заради някаква профилактикаи от сутринта, чак сега пиша!

Аги, кажи какви а изследванията!
Данче, ако ти попадне такава обява свиркай!

Янче, страхотно - как ли си се почувствала/ представям си/!

Моя човек уж е кротък в градината, ама май дълбоко преживява нещата! Притеснявам се, честно казано. Непомня дали с Лора бях така? newsm78

За въпроси - ами май не, още не сми стигнали такива нива. Иначе много бърбри, но още трябва преводач за непросветените.

# 249
А Деси къде се изгуби? защо не пише?
Рени, ей тук съм, ама нещо напоследък вечер заспивам рано-рано и докато се наканя да пиша и съм отнесла плувката ....

Незнам пролетна умора ли ме е хванала ...

Аз да споделя, че според мен говоренето не е до момче или момиче, а си е до дете ... Калоян не спира и вече доста сложни изречения прави, както и заключения вече ... което ме изумява, но според мен влияние си оказва и яслата ...
Иначе зациклянето го има и при Кало, но често той сам си задава въпроси и си отговаря и после пак същия въпрос и пак си отговаря hahaha

Честито на всички имали и имащи поводи да празнуват. Да знаете, че чета всичко и мислено преживявам всички радости и мъки с вас.

Да се отчета и с малко снимки от Варна

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 22:44 от десито

# 250
  • Boston, MA
Данче, с нищо не мажем, само го наблюдаваме. Абе оказа се излишно шашкане май.

Янче, прегръщам те!

# 251
  • Варна
Смини, точно пък тук никой не ми е помогнал. Видях обява и кандидатствах на майтап Naughty Точно това ми е кеф, че сама съм го постигнала, а ти сега рамо ми ударили...

Ники, нищо не хапна днес. Дано утре е по-добре откъм апетит. Иначе пийва водичка...

# 252
Вени, на Тони вчера левкоцитите са започнали да се понижават. За сметка на това от вчера повишава Т, вечерта бе с 39,4 и са му дали нурофен, след като панадола не е помогнал. Той не му и действа, но не са ме питали и не съм казала. Тази сутрин пак е с Т, слушат го на слушалка се чувало грубо дишане от дясно, за тях е по-затегната пневмония. Дали са му нурофен, той е пил вода, закашлял се е както в началото на заболяването /майка каза, че се е върнал на начален стадий явно/ и е повърнал. Май и малка храчка е изкарал. Днесщели да обсъждат какво го правят и каква е диагнозата. Аз съм много притеснена, мисля, че няма какво да ви обяснявам какво ми е . Лежа болна, а детето ми е там, макар и с баба си , на мен ми е свито. Страх ме е да не направят някоя беля лекарите, защото едва ли ще си признаят, че грешат или че им е трудно....

# 253
  • София
Аги, много неприятно! Как така немогат да определят какво му е? Той в коя болница беше?

Моя син ще ме подлуди тая нощ - първо незаспа, докато не го сложих на спалнята - непрекъснато повтаряше " на мама нани", демек на мама леглото. Пред ноща се въртя, въртя и не сме спали 2 часа поне, а сутринта си се събуди навреме. Кашля, последния зъб е избил от едната страна, въобще пълна картинка! Снощи по едно време ми идеше да се напердаша, че толкова настоявах да ходи тия дни на ясла. Как ще пътуваме другата седмица спокойно като е толкова обезпокоен от ходенето там? Като капак като му смунях памперса снощи и намепир една опаковка от бонбон на дупето му! ShockedТова как да го тълкувам?! В пълен шаш съм!

# 254
Вени, у вас имали такива бонбони? Може да я е мушнл в бодито и оттам да е отишла в памперса. Може и да я е глътнал, което не е много добре. Ако мислиш, че е глътната и изключва да е вкъщи, то най-тактично им кажи я вслата, че ще ги убиеш ако намериш още една в акото на детето!

Тази сутрин са решили, че може освен пневмонията да избива ангина #Crazy Полудяла съм!
Той е в Окръжна болница, отделението е след ремонт и чисто, лекарите искам да вярвам, че са добри! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт