Христос Воскресе и на АПРИЛчето здраве донесе!

• 14 985
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Boston, MA
Аги, честито! Лека бременност!

Красе, честито за новата работа! Видя ли как се наредиха нещата!

Татяна, лек път и весело!

Като чета за шарката в България, и се радвам, че ваксинирахме Дани. Нямаше ли и миналата година нещо като епидемия? Аз съм я карала де.

Утре отивам в Париж за уикенда, да развея задник като свободна мома, ще пия едно вино за вас! Приятни празници на всички!

# 76
Бубке, весело какво? Криене от дъжда ли?  Mr. Green

Хайде и на теб лек път, zавиждам, но не и zа дългия полет zа толкова кратък престой. НиЩо, Ще пия една ракия zа теб (лъжа, аz ракия не пия)  Wink И да купонясваШ и zа мен  Wink

(И в Германия, в южната 4аст, има епидемия на Шарка и в някои у4илиЩа пускат само имуниzирани деца).

# 77
Аги, честито и лека бременност!

Красе, честито за новата работа!

Ние заминаваме отново за Трявна днес за 10 дни. Дано се отрази добре ходенето на мал4о Praynig

Татянка няма да се видим зна4и с вас Sad

# 78
  • София
Добро! Ние заминавме за вилата за два дни!
Приятна почивка от нас!

# 79
Ха честит ви празник! Мързелувайте, дано е слънчево и да си починем всички!
  bouquet

Вчера бяхме в Окръжна, искаха да вкарат Тони в болницата, има пневмония, снимаха го....отказах да влезнем, сега сме на домашно лечение.

# 80
Аги, много се радвам за вас. Пожелавам ти лека бременност и за Коледа още едно сладко човече във вашия дом   bouquet. А Тони бързо да оздравява  Praynig.

Красе, честита ти нова работа. Само не разбрах кога започваш?!

Татянка, не вярвай много на прогнозите. Пожелавам ти лек път и приятно изкарване.

Вече сме си вкъщи, така че никъде не ми се ходи. Имам много неща да довършвам , най-вече да се изперат всички дрехи от гардероба , че са потънали в прах  ooooh! Днес ще трябва и да сготвя нещо, три месеца при свекитата не съм пипнала и сега ми е едно  Rolling Eyes  Емчето е с тях на вилата и ще се върнат на 8. Ще гледам да се организираме поне на едно кино да мръднем.

Хубави празници на всички.

# 81
Да почерпя,днес имаме годишнина от сватбата ние  Grinning

Красе, честито за новата работа!
Аги,бързо да му минава на Тони.То по принцип в болницата влизаш с едно,а съвсем друго става.Щом не е толкова зле,лекувай си го вкъщи  Peace

Бубка,приятна разходка,добре да си починеш  Hug

# 82
Дея, честито, още много много години здраве, щастие и любов.
Краси, честито за новата работа, лека и доходна.
Аги, дано да се оправи бързо малкия.
Честит празник на всички трудещи се!

# 83
  • София
Аги, защо са искали да останете в болница?

Ние като бяхме, след системите бяхме готови да си ходим вкъщи обаче пуска ли те някой  Confused Тук и друг път съм чела за отказали да останат в болница - как го правите?

Дея,

Здраво и Честито да е семейството ви!

Да сте все такива симпатяги!

# 84
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, ДЕИЧ!
ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ ДЪЛГО ГОДИНИ ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ТРУДЕЩИ СЕ!

Привет и от нас! Ние бяхме от 10 до 15 в морската и сега юнакът си спи яко, заспа по пътя..да видим довечера ко ще правим Mr. Green.
Аги, бързо да оздравява Тони!!  Praynig
Краси, честито!
Оп...има зов за цица  Mr. Green

# 85
Дея, честит празник! Още много години здраво, задружно и обичащо се семейство да бъдете!

Данче, лекарката в Окръжна бе много мила и внимателна. Истината е, че Тони през цялото време седеше във Саш, не говореше и гледаше отнесено, имаше Т и в комбинация с това, че често боледува, пък и снимката показа пневмония, тя каза, че би искала 5 дни в болницата да останем. Обаче аз пък веднага казах, че са почивни дни  - всички сме вкъщи - Саш, аз, баби и дядовци, в крайна сметка защо само да се бутаме да влизаме в болница. А и аз имам стрес от родилното честно казано, не знам как бих реагирала на болница и абокади в ръцете на детето. А и нали се сещаме, че той е болен от едно, другите ще са болни от друго, а сега точно никакви лекарства не мога да пия....само да не ме пипне нещо и мен. Казах, че съм бременна и доста стресирана от родилното и не  бих искала в такъв ранен стадий да ме подлагат на ужасии.  Embarassed Тя жената сигурно си е казала, че съм пишман майка ама какво да правя...

# 86
  • София
Дея, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, весел празник!   bouquet

# 87
Дея честита ви годишнина!Желая ви неувяхваща любов и разбирателство,бурна страст и непресъхващ вулкан от приятни емоции преживяни заедно!

# 88
  • Русе
Привет,
Изтървала съм новините пак...

Аги, честито! Лека бременост и прекрасен резултат(от желания пол  Wink) по Коледа!
Много е хубаво да чакаме още бебчета в отбора! Grinning
И много си ти е основателна причината да не влизате в болница - никой няма право да си мисли що за майка си!  NaughtyPeace

Дея, честита годишнина и още много такива да посрещнете заедно!  bouquet

Красе, честито! Дано си случила на работодател, пък и при наличието на 2 бременни там, ще се ориентираш кое накъде... Wink! Успех и повече парички на новото място!

Рамама, ужас! ooooh! И аз бих се побъркала, да карам шарка на дърти години... и сигурно ще лудна когато някой от дребните я домъкне вкъщи. Sick

Татянка, резюмирай с 2 думи изявите си в пресата, че стигнах до втория абзац, и ми се разбълника главата... и разбрах, че немския ми вече никакъв го няма Crazy

И да не се чудите що пиша по това време - преди малко се прибрахме от кръчма (половинката одъртя) и нещо не ми се спи... Rolling Eyes, ... освен да сложа по едно кафе за добро утро като се наспите  Mr. Green

# 89
  • София
Тая Иленка Mr. Green... лудата моя водолейка  Mr. Green Да ти е жив и здрав мъжа! Да му е весел и лек живота с лудетинка като теб!   bouquet

Аги, бързо да оздравява Тонко!  Praynig Hug Разпитвам така, защото в инфекциозното на Окръжна б-ца не ми дадоха и да кажа Т-то от "тръгваме си" при положение, че Станимир искаше да търчи из цялото отделение, а циганките стояха като плъхове на вратите на стаите си.
Пий си коктейла от фолиева и разните му там витамини и всичко ще е ок!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт