Христос Воскресе и на АПРИЛчето здраве донесе!

• 14 987
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте и от нас!

Бързам да честитя хубавата новина на Аги! радвам се, че ще си имам компания. моят коктейл е същия като твоя  Wink
Бързо оздравяване на Тони.

Честита работа на Красето!
Честита годишнина на Дея и половинката й / на патерица/.  bouquet

Рали, съчуваствам ти за шарката. Дано не останат никакви белези.

Ние на Априлци изкарахме чудесно, само дето валя дъжд през почти цялото време. В резултат на това Соня е яко хремава и едвам спи нощем. Но взе да се оправя.
сега я изпратих с баща й при свекитата на вилата, а аз смятам да измия един прозорец. После ще поизляза малко на разходка за някой бременски панталон, че пупата започва да расте. Simple Smile

# 91
  • 2 етажа над тавана
Бърз разпис преди да хвана баданарката и нарязаните тапети Mr. Green

Дея, дълги години още да се обичате и уважавате!   bouquet Heart Eyes

Красе, чесито за новата работа, дано е лека, доходна и безаварийна Mr. Green

Иленке, да ти е жив и здрав мъжа, да се слушкате взаимно!   bouquet  bouquet  bouquet

Всички заминахте нанякъде, само ние с Данчето ли ще си висим тук като чавки Confused

Мойто дете добре, че тия дни е със свекитата през деня, че тук в блока едни ремонти вървят - ще падне блока Close Но пък вчера са успели да я изпуснат и лицето й е изгоряло от слънцето в комбинация с вятъра. Дала съм им крема за слънце, ама дали са я мазали newsm78

Отлитам да почвам тапетите в коридора, стискайте палци, че за пръв път ще лепя сама.

# 92
  • Русе
Данче, ще се съглася с определнието "лудетинка", ако визираш някой, с изгледи да вземе жълта книжка  Crazy, а не... палав примерно(щот не съм). Wink По-скоро съм проклетичка  Twisted Evil
Изкарахме си готино снощи (с приятелите), но пък "виновникът" не получи нито поздрав, нито подарък от мен (целия ден)..., няма и да получи  Crossing Arms Close

Бабълче, и аз ще си вися като чавка с вас, може и на работа да отида (че ми се е струпала ужасно много), а децата са при свеки... И без това не ми се отработват двете съботи после, и естествено не ми се чисти вкъщи - поне да свърша нещо полезно, като няма кой да ме заведе някъде да си почина... Tired
Голям герой си ти, да се захващаш с тапети сама..., аз даже за помощник не бис се цанила.  Crazy

# 93
  • София
Иленка, да ти е жив и здрав мъжа!   bouquet  Защо не си сложиш ваксина? Аз ако знаех по-рано, че има. Ужасно е! Температура, отпаднал си и тези пъпки излизат навсякъде, гърло, уши, интимни органи. Аз тези дни не мога да си помисля да сложа сутиен, около гърдите ми има 20 болезнени пъпки.

Бабълче, успех! Дай снимки да видим резултата.

Рени, благодаря за пожеланието! Аз все пак ще си взема нещо козметично за заличаване на белези.

Ние 2 дни подред си правим пикник, единия ден в Плана планина, а другия - в Люлин планина. Опъваме си палатка, носим си столчета, масика и барбекю и така далеч от хората си почиваме сред природата. Вчера случайно пред Практикер в Люлин видях Нуни и Яна. Нуни каза, че ме е познала по Реа, защото бях маскирана със шапка. Поговирихме си от разстояние, и двете са много сладки!

Аз се заемам с крем супа, защото гърлото така ме боли, че почти нищо не мога да ям. Тъй като шоколада е мъчение, минах на кондензирано подсладено мляко, че без сладко не се издържа.

Весел ден на всички!

# 94
Смин, и аз карам с Локоида, дано помогне. Ама ми изглежда също като при вас ситуацията. Доктора каза на алергична основа, ама не било от яденето. И в комбинация с по принцип сухата му кожа това се получи.

Деич, честита ви годишнина! Дълги години любов и разбирателство  bouquet

Иленке, честито ти голям рожденник! Много да слуша Mr. Green

Аги, дано Тони се оправи скоро и да не се налага това влизане в болницата Praynig

Бубс, бравос на теб, и аз искам ама за повечко. Ние плануваме здраво ваканции сега на изпроводяк. Едната я оправихме остават още 2-3 Mr. Green. До септември трябва да сме изпълнили график-плана.

Таня, лек път и въпреки всичко хубаво изкарване във Варна.

# 95
  • София
Ау,пусто,пусто! Rolling Eyes
Нищо,де,разходете се малко Wink, че не е ясно колко време ще е хубаво времето!

# 96
Тук съм бре! Laughing

# 97
Аууу, каква пустош е пак тук!

Красе, забравих те по-рано. Ха честито и от мен. Дано много ти хареса. А каква работа е, че нещо съм изтървала?

# 98
  • 2 етажа над тавана
Пусто не, ами пусто Laughing

Аз още се потя с тапетите, ама другия народ къде е newsm78 То вярно, че повечето заминаха нанякъде, ама толкова ли пък малко останахме тук и наминаваме само да побутваме темата Rolling Eyes

Не че има нещо лошо, просто ми е странно, скоро не е било такова затишие при нас Sunglasses

А резултата от лепенето не знам дали ще го покажа, ако не ме хване срам от двете ми леви ръце може и да се престраша и да погледате грозната гледка в коридора Whistling

# 99
  • София
Привет!
Ние се завънахми от милата. Беше много приятно, времето хубаво, днес ветровито, Мати много игра и щуря, помни много ясно какво е правил миналата госина там/ например настояваше да му извадим басеина и да се къпе/ за учудване на майка ми, която мислеше, че не помни мястото. Още с отиването искаше да сложим люлката и да ходим при кокошките. Много са интересни на всички деца тия кокошни, незнам защо.

Чета за стреса на Аги от родилното та ми хрумна/ то е доста рано, де/ Аги тоя път пак ли в Тина Киркова?

# 100
  • Варна
Днес ми е адски тъжно, не искам да ви товаря, ама направо ми е ужасно!
 Момичета, не си вземайте кучета, знам че някои имате... Моичкия кокер трябваше да го приспим днес сутринта  Cry, горкото животинче се стопи за дни, просто нямахме избор. Толкова е ужасно, че още ми се реве. Не ми се пише, съжелявам, ако съм ви развалила настроението или пък ако мъката ми ви се вижда незначителна и аз знам че има и много по-тежки неща в живота, уви Sad

# 101
Набързо прелитам, че днес беше свръх емоционален ден.
Красе, съжалявам  Cry, днес и ние изтръпнахме с котарака, водихме го по обяд в клиниката, биха ми аутропин и сега е малко по-добре  Praynig

...ама другия народ къде е newsm78 То вярно, че повечето заминаха нанякъде, ама толкова ли пък малко останахме тук и наминаваме само да побутваме темата Rolling Eyes

Whistling Whistling Whistling
на срещички разни сме  Laughing Laughing Laughing Варна - София - Германия  Mr. Green даже и дъждът не ни уплаши  Party Party Party

Енви ми се губи нещо  newsm78

# 102
  • София
Красе,  Hug

Смин, Танчето пристигна ли?

# 103
Добро утро!
Да, Вени, тук е  Hug

# 104
  • Русе
Красе, съжалаявам! Sad ...И това е една от причините да не искам животни вкъщи, макар че много ги обичам. Rolling Eyes
На мен ми е толкоз тъпо, че се изкушавам пак да отида на работа  Crazy, но пък днес пристига едната ми леля, та ще изляза да се поразсея с нея и децата.

Ще чакаме варненски снимки! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт