Холандска тема - 24

• 21 337
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
момичета,
 вече 2 пъти пиша и все не дописвам, да видим дали този път ще стигне до публикация Crazy

ние преди два дена се украсихме а ла хари потър Sad, но поне е повръхностно (Мопси това не го чети, че не искам пак да стане някое съвпадание Hug )

ние ядем през 2-3 дена за по ден... Mr. Green на послдък имаме нов звук, освен баба и блябля хърррр  Mr. Green, при което обяснявам на една приятелка , живяла в Нл, че упражняваме амстердамския диалект Joy Joy Joy

къв 9 часа бленувате, ние ако се събудим след 7 сутринта, се имам спечелила джак пот-а Mr. Green Mr. Green Mr. Green... тук в 7.30 Ерик вече е количката за разходка Tired Tired Tired

и аз много си се радвам на Мутсито...ама сърцето ме боли, че вече почна да поскърцва...ама аз не карам количка, а упражнявам натиск с ръцете  на задните гуми в 90 % от времето ooooh!... пък таксиметраджии като ме видят със столчето за кола и са #Crazy... newsm78 не знам защо... а днес един дядка обра точките, като ме похвали как добре се сгъвала количката и нямало нужда да се ползва багажника( само че аз бях само със столчето Joy Mr. Green Mr. Green )

red_girl8602 най добре се консултирай с консултацията, ама не питай директно( че нали всичко се записва по досиета) , а питай да речем : от кога започват  да сядат децата и н

megan79

ама вярно Елисе си прилича на холандка и много малко на теб... да видим как ще е с втората мома Hug

geri_mami

за говоренето не се притеснявай... а ние ядем предимно ботърхамчета и плодове....ама няма да го тъпча на сила де Whistling

# 211
Мопси, Hug голям зор е бил докато приберете тоя пясък ooooh! Добре, че съседките са ти ударили по едно рамо (иначе докато те четох  Joy Joy Joy, ама на теб едва ли ти е било до смях).

Меги, голяма хубавица Елисе Heart Eyes Вие как сте с бебка?

Илче,как е Виктор? Тръгна ли на спеелзаал?

Звезди, при вас е весело Hug А Ерик не го ли мори жегата или точно заради нея се буди толкова рано Thinking

geri_mami, за говоренето- не се безпокой, особено ако расте в двуезична среда е нормално да закъсняват с езиковото развиете. Има доста теми изписани във форума за това.

red_girl8602, във форума може да задаваш въпроси към доктор(и)- във под- форума Доктор NIVEA BABY. Ако нещо те притеснява, питай там.

Слънчев уикенд Hug

# 212

Звезди, при вас е весело Hug А Ерик не го ли мори жегата или точно заради нея се буди толкова рано Thinking

хахах, каква жега тук... аз сериозна се замислям да праюам мтжО да рови в кашоните на детето за есенни дрехи, че аз му вземах само 2 панталона с дълъг крачол и 2 якенца Rolling Eyes... много си е студено даже за сезона Rolling Eyes
а иначе той от рождението си е раднобуден и непоспалив.. за огромно наше съжаление Tired

# 213
  • Eemnes, NL
Добро утро момичета   bouquet
Хаххаха - чета тука за ранно будни дечица, не искам да ви отчайвам, но забравете за деца, който си променят навика на ставане, може би чак като станат на над 10...
Ванко от бебе, не е спал по късно от 9 часът, нормалното му събуждане е между седем и седем и половина Crossing Arms, ако ще и в 11 да е заспал. Naughty
Мопси - радвам се да видя, че си се завърнала и си се включила в 90 дневната.  bouquet Аз почти я привършвам - до 22, и на 27 летим за България! Flutter Heart Eyes Надявам се времето да пооправи до тогава. Peace
Нашите съседи през една къща си продадоха къщата и ще се местят, което хич не ме радва, Ванко си играеше много добре с децата им... Дано да дойде семейство с деца на неговата възраст. Praynig
Меги - много ти е хубава щерката - пу, пу. Още малко остава и за другата бебка. Hug Praynig
За двуезичието - мойто дете не използва все още български(много рядко), аз му говоря на бг, той ми отговаря на холандски Thinking, но значи го разбира, а и като сме си в Бг, на втората седмица, само почва да се опитва да говори без да го насилвам. Party
Лек викенд момичета. Heart Eyes

# 214
Здравейте всички,благодаря за съветите!                                                       

Илче,когато я сложа да седне седи известно време после се изхлузва надолу и не може да се изправи и започва да плаче,а когато сам я подпряла отвсякъде и немойе да легне-седи, но не повее от 10 мин. и пак започва да плаче!

Milika давам и пюрета още от 3мес. тя яде всичко! Сутрин-кисело мляко,обед-месно пюре,следобед-плодово и вечер-каша! Добре ли е или трябва да променя нещо в храненето?

# 215
Milika давам и пюрета още от 3мес. тя яде всичко! Сутрин-кисело мляко,обед-месно пюре,следобед-плодово и вечер-каша! Добре ли е или трябва да променя нещо в храненето?

Мале,и всичко ли си изяжда Shocked..браво на детето.Ние с Елисе колко се борехме да хапне нещо #2gunfire,е не и не,по 1 лъжичка ooooh!.Направо незнам как преживяваше...до годинката е карахме предимно на кърма и бисквити май #Crazy.А после изведнъж мина на месо..,ей месоядно като баща си бе Laughing.
Звезди,то във Варна или студено или извъднъж жегите почват ooooh!.Сигурно ние като дойдем ,ще са вече страхотни топлици. Crazy

# 216
Всиччко та и малко отгоре,като чета във форума май повечето деца са злояди а мойта Анна ко ще я пражя незнам,ще ми изяде и ушите Grinning ама незнам хубаво ли е !

# 217
  • NL
red_girl8602  Моята дъщеря също не може да седи,така като гледам разликата им е няколко седмици с твоята Анна.
А за храненето най-добре с педито да се посъветваш.Много от рано си я захранила.Вие още малко и на пържоли ще минете Laughing.Освен всичката храна която си споменала ,че изяжда и допълнитено 800 мл мляко ли изпива?
sterretje
Цитат
Хаххаха - чета тука за ранно будни дечица, не искам да ви отчайвам, но забравете за деца, който си променят навика на ставане, може би чак като станат на над 10...
пу пу дано не си промени навика ,че сега спи много добре.

# 218
  • Там,където се събуждам щастлива.
Това със сядането на децата, май е относително кой кога. Майка ми много се е шашкала, защото до 8 месеца и половина не съм сядала въобще. По препоръка на една леля е почнала да ми прави гимнастика и след 2 седмици великото чудо със сядането е започнало.
Бебето на една моя тукашна позната е на 3 месеца и вече страшно обича да седи в някого в седнала позиция. Дори в скута изправен, държейки се не му е проблем. Роди се 5 кг и 500 и явно доста рано ще почне да прави всичко.

# 219
Гери,това е за теб-сайтoвете  за застраховките.

www.verzerkeruzelf.nl

www.independer.nl

# 220
Роди се 5 кг и 500 и явно доста рано ще почне да прави всичко.

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Наистина и това си има значение май Thinking.Елисе проходи на 9 мес и половина...ама и тя голжамо бебе-4 650 гр 57 см... ooooh!
Уф то от една страна хубаво голямо,ама от друга Sick.....уж ми казаха,че тоя път нямало да бъде толкова голямо  newsm78..,ама аз хич не им вярвам Naughty.Като си гледам корема #Crazy... не е тлъст,просто е пълен корем с голям човек вътре #Cussing out #Cussing out

# 221
Привет девойки!
Милена, и на мен ми беше смешно. Първо се похилих, след това се запретнах за работа.
Софи също седна много късно, май към 9 месечна, но тя мързел-проходи на 1.3 месеца. На нея силата  и е в бърборенето. Кво ще ги правя 2 латерни вкъщи.  Thinking
Звезди, Софи се буди в 6-6.30   Tired
Стерче, включих се и аз в звездната диета, че много ме впечатлихте  с резутатите вие двете звездички.
Милика, ние първо бяхме с Куини, но го продадохме и купихме Мътцито, че  по лесно за самолетите. Но и едната и другата имат недостатъци, тъй че идеалната количка май ще трябва да си я сглобя сама.  Joy
Мегън, голям сладур е Елиса пу-пу и много е пораснала. Радва ли се за сестричката? Представяш ли си ако излезне братче.  Wink

# 222
Здравейте момичета, предстои ни да изкараме 5 дни в Амстердам през август, бихте ли помогнали със съвет извън тур. справочниците, какво да се види на всяка цена, кои джаз и блус клубове бихте препоръчали, изобщо всичко, за което се сещате. Благодаря.  bouquet

# 223
Noia, има много неща за гледане- музей, диамантени борси, разходка с лодка по каналите, шопинг. Ето ти два саитове като за начало на английски: цък и цък. Ако не успееш да намериш нещо, което те интересува- пиши. Виж и в подписът ми има малко инфо. Дано да случите на хубаво време и си изкарате страхотно Hug

Момичета, грее слънце- чудеса! Изчезваме след малко, но довечера пак ще се включа, че не успях да изчета всичко, което сте писали Crazy

Весело изкарване на неделята Hug

# 224
Здравей,Milika!
  Значи мляко яде само сутрин както сам написала повече ли трябва да яде?
 А за захранването - рано защото имах кърма само до 20-тия ден и после и капка не пуснах!Направо пресъхна кравата! А на пържолите не отказва,само и дай мръвки и и гледай сеира Laughing

Общи условия

Активация на акаунт