Холандска тема - 24

• 20 793
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро, девойки Hug

Ние след слънчевият уикенд сме болни Sad Дано до 2- 3 да е отминало.

Меги, новини има ли вече?

Мопси, пясъкът използвахте ли го по предназначение?

Милика, и септември е топло в БГ, така че пак ще си изкарате добре Hug Цяло лято ли ще си останете в Холандия?

Стерече, дано да случите на свестни нови съседи Hug

Звезди, вие как си прекарвате дните във Варна? Имаш ли други приятелки с малки деца?

Лека и ползотворна седмица от мен Hug

# 226
Привет девойки.
Моя дзвер се излюпи в 5.30  Tired .Чакам да и се доспи та да се опна и аз.
red_girl8602 , до 1 год, основното ядене на детето трябва да е мляко. Ако няма кърма, адаптирано. Разгледай подфорумите, там има много информация (Хранене с АМ и захранване, Кърмаческия)
Вчера бяхме на една изложба в парка и Софи се качила в една каручка за колело, същата като нашата. Само за секунда я изпуснах от поглед.Направо се побърках. После се смях много как бърбореше на бебето вътре. Явно му се караше, че е седнало на нейното място.  Joy
Весела седмица.  Hug

# 227
Миленка, да се оправяте бързо.  Hug
АКо ти трябва пясък свиркай. Както винаги мъжо се е презапасил  Mr. Green  Май наистина ще си направя плажна ивица.   Mr. Green

# 228
Миленка, да се оправяте бързо.  Hug
АКо ти трябва пясък свиркай. Както винаги мъжо се е презапасил  Mr. Green  Май наистина ще си направя плажна ивица.   Mr. Green
Hug

Звучи ми много познато Joy

# 229
Меги, новини има ли вече?

Мопси, пясъкът използвахте ли го по предназначение?

Днес бях на верлоскундиген...и ме изненадаха прижатно  Sick #2gunfire #Cussing out,че бебето е вече 4 кила,а до термин имам още 10 дена ooooh!,и ако пренося седмица,вече не ми се мисли Tired.Пак ще е чудовище като сестра си. #2gunfire
Писна ми  Rolling Eyes....че и в дадени моменти за трето се замислях. hahaha..Мъжо да отива да се стерилизира.... Mr. Green
Моето дете се събуди...край на спокойствието Mr. Green.Поне времето е хубаво и излизаме на площатката ... Wink

# 230
Привет на всички,може ли да ви помоля,ако някой знае сайт с инфо- как да си направиш фирма да ми каже! Ако може сайта да е на Английски или Български,защото Холандски още незнам! Благодаря

# 231
  • София
Момичета, имам един въпрос - октомври ще пътуваме до Амстердам и избитам квартира или хотел за 3 дни. Спряла съм се на няколко, но незная дали е "добър" квартала. Проблемът е че сме само жени и все пак.... newsm78 Става дума за полщад Дам или Ватерло. Има и една хубава квартира , но е при "червените фенери". Това дали е проблем. Предварително благодаря.  bouquet Ако някой иска може да ми пише на лични. 

# 232
Diana_Don, и трите са на центъра и ще бъдете близо до всичко. Всичко около Дам обаче е много шумно и мръсно, а района на 'червените фенери' само за жени...не знам доколко би било добра идея Thinking. Не е опасно, но има много пияни туристи и не само туристи Grinning. Аз бих се спряла на Ватерлоплайн. Да си изкарате добре  bouquet

Red_girl8602, виж дали тук ще намериш нещо.

# 233
  • NL
Привет девойки.
Ех,Миленски що километри навъртя с твоя аватар Laughing.За пътуването до БГ да ти кажа искам сама с детето да пътувам този път ама незнам дали ще ме огрее.Искам пътуването да е само с цел виждане с наште и евентуално с една две приятелки и това е.И то за не повече от седмица.
Мопси това с каручката много ме расмя.Разбраха ли се поне с другото бебе кой в коя каручка пътува Mr. Green.Към пясъка който сте поръчали,върви и басейн.Като дупе гащи са двете Laughing
red_girl8602  за храненето да си най-спокойна се консултирай с педиатъра.Аз не бих се наела такива съвети да давам,че при всяко бебе е различно но поне за всички важи,че ежедневно е препоръчително по около 600 мл мляко да изпива+твърда храна(пюрета).
Меги много кураж и чакаме новини.
Леле аз докато пусна отговора и той мача почна.Ама като ставам по сто пъти така е.

# 234
Привет!

За 10 ти път сядам да пиша и все ме вдигат дано тоя път да довърша.Чаках свекито и два дена преди това падна велико чистене,сега е пълна къща а малкия издивйава.
 ShockedТа да си кажа аз за спането,моето детенце спи до 12 на обяд само да съм до него-мноооого съм щастлива,аз умирам за сън. Crazy
А за проходилките мисля,че е индивидуално за всяко дете,ние почнахме на 6 месеца,на 9 махнахме проходилката , за ръчичка,лека полека и така на 10 месца вече ходише сам. #2gunfire
За хапването,нали ви казах че е злоядо моето диване,оставих го няколко пъти да огладнее и цица не дадох, та да видите   как изяде половин пюре.Е не винаги минава номера.... newsm78
Албенче мерси за линковете.  bouquet

# 235
geri_mami
блазе тиииииииииииииииииииииииииииии... толкова ти завиждам...аз исам моя син само до 7-8 да спи не повече Tired

# 236
Звезди,казват ``луд умора няма``ама май не е така.Моя дивее цял ден и вечер вече е смазан.  Mr. Green

# 237
  • Там,където се събуждам щастлива.
И аз съм била много добричка  Laughing към майка ми, като дете, защото винаги съм се събуждала 1 час, след като тя е ставала ( независимо в колко часа). Тя все казва, че това се научавало от детето, ама дали е така.  newsm78 Поне мога да си мечтая... Wink

# 238
geri_mami
моя син за секунда не стои мирен... наистина... само в количката се случва да е на едно мяста, но си върти главата на всички страни, краката в устата( чорапи и обувки не търпим).. трябва нещо да държим, вече и моята ръка( с другата бутам количката) Mr. Green Mr. Green
така, че не е от дивеенето ooooh!

Kalinka

ако майка ти знае някое рецепта... да аже-съвти приемам всякакви Mr. Green

# 239
така, че не е от дивеенето ooooh!
Не, не е. И ние не сме от кротките, но това със спането не ни се отдава, ама никак даже  Rolling Eyes

Калинка, и аз съм била лесно бебе, ама явно не е наследствено Crazy

Общи условия

Активация на акаунт