75ДЕ - Великден и при нас дойде, сега 1 май ни зове

• 15 223
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Добър ден мадами.

Хич нямам с какво да се похваля, затова само ще спамна малко.

Имаше ли среща с кафе в Мюнхен?

Вечке, благодаря за труда, който направи за мен. Легендарният диск ме достигна и съм много доволна. Някои от "естествените" снимки са меко казнао стряскащи, така наистина ще има да си спомням за този прекрасен, незабравим ден. Или ще извадя една от тях и ще я дам на козметичния салон, ще им предложа да си я сложат като реклама на витрината. Мерзавци!

Спря ми вдъхновението след снимките, хайде хубав ден от мен.

# 241
Привет и от мен,

не знам от какво беше вчера това, ама днес съм добре. Като изключим, че съм спала само 3ч нощес де  Whistling Първо умрях от киселини на празния ми стомах, после дребната реши, че в 4.30 трябва да пие мляко, а не да спи Tired

Вече се вижда края на работата тук ..и една колежка ми виси на главата да предавам моите неща, та голям зор тия 2 седмици дето ми остават ще е

# 242
мдам, сърфи. ама ела му обясни на моя специалист. ще си скубем след малко косите. аз му викам, на чико е по добра, по-евтина и по лека.
басси, мразя да ходя по магазини за да доказвам правотата си. викам аре бе, ще питаме мамите, те имат опит. развика се. аман от този форум Mr. Greenтой нали 5 деца е отгледал, та знае кое кво. много си го обичам, ама като почнем да спорим ми иде да го правя да умирга.
трябвало за много години напред да имаме количка hahahaинтересно ми е, до кога смята да вози детето в нея. предполагам, докато стане на 18.
ще му се Twisted Evil

# 243
Мате, пробване му е майката, на снимка не става.

# 244
  • в сърцето на един мъж...
Мато, отивайте в Тойзарас и гледайте, пробвайте и тогава решавайте. Щото той хубу я мисли тая с 9те кила, ама не е удобна, да не говорим, че тва чудо се не мъкне даже и като е сгънато. Количка се пробва на място, не по картинка. За да си сигурна как върви, колко тежи, как ще е удобна. Нашата я купихме след като нацедихме Алекс вътре, той си я избра и хареса.

# 245
имам чувството, че имаш някакви представи за моя живот, които са много далеч от истината  newsm78 особено като чета подобни въпроси...
няма нищо...все пак е моят живот Wink

Това за бременността е не защото искам да ви гледам под чаршафа, а защото не разбираш някои от постингите.  
А за другият въпрос се извинявам - останала съм с грешно впечатление. Ми аз съм си по принцип заблудена.

Мате,
и аз подкрепям Гея - количка се избира в магазин, пък после ако искаш търси я в нета по-евтино. Не само, че там има голям избор и можеш да сравняваш отделни модели, но и да пробваш маневрена ли е, лесно ли се сгъва и разгъва. А и Алекс е вече голяма - може и тя да има претенции  Wink.

# 246
Сердито пльоснала Томас на аватар, а тоя чиляк ми е толкова грозен, че и с всеки път става все по-грозен... Sick  Какво му намирате бе жени?
Сърфата ще ме разпъне сега  Laughing

# 247
Какво му намирате бе жени?
Въпрос на вкус, нали знаеш Wink. И аз не го намирам за красавец и супер привлекателен, но пък и грозен не ми е- средна хубост....
Като споменахте "суперзвездите", видяхте ли това (от БГ музик айдъла)?
Направо да му се догади на човек да ги гледа и слуша тези "звезди" и "журналисти" ooooh! То бива бива кухи лейки, ама чак пък толкова. Нито "звездата" звезда, нито "журналистката" журналистка, но и двамата си мислят, че са голяма работа Crazy Към края се чува и "журналистката" какви ги каканиже- един речник, едни аргументи, мале, мале.

# 248
Томас изглежда грозен заради проблема с едното си око. Вероятно е имал възпаление на фациалис в по-ранни години и сега има голяма разлика в очите. Това според мен го прави грозен. Ама как пее иначе... Другият ми идва много бонбонен.

# 249
Забравих да 4еститя Лалето zа рожбите  Embarassed Живи и zдрави   bouquet

Милена е пуШка, от сноШти няма Т  Grinning и днес не вали  Grinning и сега пак иzлиzаме  Sunglasses Само 4е е студени4ко, но от мен да мине.

Риено, големи тарикати в Делфинариума. На ценораzписа, 20лв. и zа б/лгари, и zа други, приготвих аz там колкото трябваШе, каzвам 2ма в/zрастни, 1 дете и искаме и да снимаме и ми искаха 27 лв  Shocked  Гледам касовата бележка, "синдикално намаление"  ooooh! Няма оправия, нямаааа.....
Мола е Пфохе Мол среШту Пикадили Младост. Другият, на автогарата, оШте не е готов (а трябваШе на 1.5. да отвори).

# 250
На мене Томас не ми харесва като мъж, но пък пее хубаво. Много повече ми харесва от мъжката му конкуренция. Фади наистина е много "напудрен", с оскубани вежди и червило  Laughing. А и в пеенето все едно и също - само балади  ooooh!.
Вие гласувате ли?

# 251
aз пък това мероприятие не го гледам. и даже не знам кой е томас Mr. Green
само мисълта, че ще видя някъде болен ме кара да се потрисам.

# 252
Томас има, според мен, един проблем  -косата му е адски смотано зализана и рехава, но пък е харизматичен - Мисти, знаеш, че аз имам леко странен вкус за мъже. Прилича ми на хобит Томас Тобринс Mr. Green .

Мата, 9 кила кола+дете 12-15 кила + торбите по летищата + якета, шапки, шалове, шишета, кльопачка, някой и друг плюшко, документи, фотоапарати и т.н., ако се случи да пътувате зимата и трябва да си 100ръкия Шива, че да се справиш Whistling. Лятото неса шпроблем килограмите, ама зимата си е баси мъката.

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 15:35 от surfline

# 253
Никога. Никой не ми е легнал чак толкова на сърце, че да похарча 50 цента за него Mr. Green С мен или без мен все ще изберат някой, така че няма нужда да се намесвам Wink Аз всъщност досега едно мото шоу не съм изгледала от край до край, така че в края така или иначе не знам кой как е пял....

# 254
Прилича ми на хобит Томас Тобринс Mr. Green .

Вярно, има някаква прилика, да.
Абе, аз незнам точно какво не ми харесва в него. Физиономията му е смачкана просто. Излъчването не ме привлича и погледът му е тъп. Но е несъмнено много добър певец. Дори най-добрият.
Иначе за Фади, който е още келеш, има мегдан да стане хубав мъж. Чертите на лицето му са правилни и хармонични.

Таня, аз си падам по мъже с изскубани вежди и червило. В случая обаче не говоря за Фади  Grinning

Оф, как ми се пътува. И пак нищо не ударих от лотото.

Общи условия

Активация на акаунт