ЛАПАРОСКОПИЯ - тема 3

• 105 599
  • 617
  •   1
Отговори
# 525
Не грешиш, точно това е лапаротомия.
syni , а  за какво ще ти правят лапаротомия?
И аз  съм против махането на тръбите - вече има доста случаи с забременели, след като тръбите УЖ не ставали.

# 526
При мен единствения вариант е ИКСИ поради много лоша спермограма на мъжо, но предполагам че ако може да се спасят тръбите доки едва ли ще ги махне.
За syni newsm10 успех.

# 527
Независимо от всичко, аз ти пожелавам да си ти останат тръбите.
Късмет!

# 528
  • БУРГАС
Привет и от мен, момичета! .Повече не мога да споделя за МЦ, защото сега чакам нов такъв след хормонална терапия за Ендометриоза 

Здравей Галилео! Simple Smile

МОже ли повече да ми разкажеш за тази хормонална терапия за Ендометриоза, защо ти се налага да я правиш , след като си минала лапаро,  newsm78или искаш нещо по бързо да заченеш отроче ли? baby_neutral

# 529
  • София
Пепелянката, след операция заради ендометриоза се прибага или хормонално лечение, с които се спира МЦ, или се преминава към инвитро или естествено забременяване /последното, ако ендометриозата е била в първа или най-много в лека втора степен/.

# 530
здравейте момичета,да това е коремна операция,ще ми махат миома.не е много голяма 2,5 см. но доки така реши Sad.надявам се, е преценил добре.имало и още нещо.което не се виждало от ехографа.това е ,стискайте ми палци. Hug

# 531
syni, вярвям че всичко ще бъде наред!!! Ти трябва да си спокойна!!! Пожелавам ти много късмет и успех! Стискам палци!  smile3525 smile3525 smile3525

# 532
здравейте момичета,да това е коремна операция,ще ми махат миома.не е много голяма 2,5 см. но доки така реши Sad.надявам се, е преценил добре.имало и още нещо.което не се виждало от ехографа.това е ,стискайте ми палци. Hug

Здравей syni!
Стискам палци! Аз лежах  с едно момиче, което преживя същата операция, но май само страха й остана, иначе се възстанови доста бързо. Най-важното е да се раздвижваш след операцията,за да няма сраствания, а и съм сигурна, че движението е най-добрия лек и много скоро ще се възстановиш!
Успех и не се страхувай! Hug

# 533
благодаря ви ,милички.
 успех ви желая в борбата,дано скоро всички сме щастливи мамчета Praynig Praynig Praynig

# 534
  • БУРГАС
Стискам ти палци миличка Съни  Peace,
всичко ще мине наред, newsm10 доктора си знае работата   Hug

# 535
  • Варненско мишле
Момичета,някой правил ли е скоро лапароскопия в АГ Варна при д-р Александров ?Как минава и каква е цената ?

# 536
аз не съм правила при него, но за цената ми казаха, че е 1000лв. имаш ли уговорка с док за дата?

# 537
Момичета,някой правил ли е скоро лапароскопия в АГ Варна при д-р Александров ?Как минава и каква е цената ?

Ти целиш ли забременяване или не?

Или лапароскопията е за гинекологичен проблем?

# 538
  • Варненско мишле
Аз правих ин витро- неуспешно.Д-р Александров ме посъветва за лапаро,но дата не ми е определил,трябва да ида към края на месеца да уточним и най-вероятно ще се насрочи за януари.Но продължавам да се колебая дали да правя лапаро или второ ин витро,защото времето тече и това ме притеснява- на 36 години съм все пак SadИмам тубарен проблем,но дават надежда и за естествено забременяване.А мнението на лекаря е почти 50 на 50 за лапаро или ин витро,така че моя е крайната дума.Затова бих искала да чуя и вашите мнения.

# 539
щях да ти кажа да се довериш на александров, но той е казал 50/50. ти преценяваш финансовите си възможности. но ако наистина имаш тубарен проблем и дават надежда за естествено, както пишеш, защо не са те насочили по-рано към лапаро, а направо ин-витро?

Общи условия

Активация на акаунт