Отговори
# 75
Zdrawejte milichki!

Izwinqwam se za latinicata-no pi[a leko doputtopen komp sorry!Molq za snijhojdenie modi! Praynig
Chestit rojden den na Melis-Mnogo da radwash mama i tati i samo usmiwki da ima na nevnoto ti detsko lichice!Snejana[/color] mnogo sajelewqm za sluchiloto se! Praynig Praynig :pray:Dano da ti pomogne towa che sme s was misleno.Nadqwam se wsichko da zawarshi s blagopoluchen krai!
Momicheta spiram za sega.Kompa mi se pobarka i chakam now-taka che pone oshte den-dva shte si po`inite ot men! Flutter
Celuwki na malkite mishleta !

# 76
Бау, стреснах ли ви  Laughing

Здравей Цветенце, добре дошла в клуба, аз също съм от Пловдив.

Елена, браво, радвам се че много ви е харесало в Истанбул. Много емоции, супер.

Снежана, пази се, грижи се за себе си. Това, което се случва е изпитание, дано всичко да е наред много бързо. Нормално е такава ситуация да е тежка за всеки човек. И това, което Мистик казва е ужасно, толкова млади хора. Аз също бях на погребение миналата седмица, майката на моята кръсница, много близки наши роднини, тя всъщност е кръсница на брат ми. Много неприятна история, но ЛЕКА Й ПРЪСТ.

БЗ, как е съпруга ти?

# 77
Здравейте отново.Намерих един нормален комп и бързам да ви пиша Laughing
mistik и за теб не са били леки миналите дни Hug.Дано след лошото следва само добро Praynig
Явно е лош период-майка и татко на връщане от почвка пък се поднесли и  блъснали в няколко дървета SadКолата е до половина сгъната и смачкана,но слава богу на тях им няма нищо-само малко уплаха.Дано с това приключва мрачния период Praynig
drize как изкарахте щастливия ден?А вие kaigi?Аз съм малко назад с инфото мое и да сте разказали вече.
Говорих с benmary по телефона,а малкият  Ати искал да си играе с аркадаши Joyголям сладур е !Ако имам късмет ще се видя с тях в петък,но може и да ги изтърва и да са си тръгнали вече.

# 78
  bouquet newsm59 newsm38честит рожден ден на малката Селин и малката Мелис Tada (на патерица  Embarassed)

Да сте живи и здрави и много много щастливи! Какво може да се пожелае на едно малко съкровище освен едно безгрижно детство изпълнено с много вълнуващи моменти.

Честит имен ден и на Джорди.

snejana01 това наистина е ужасно, което се е случило със свекара ти.Дано по-скоро да се стабилизира.Господ сили да му дава на него и на вашето семейство да преодолеете това изпитание. Praynig
Добре дошла на цветенце.

Аз тъкмо се брибрах от истанбул след 4 страхотни дни изпълнени с трескаво обикаляне по магазините за новия апартамент... кухнята е вече поръчана, паркета също , че и боята избрахме... а сега се налага бързо да се преорганизирам за започването на новата работна седмица в университета  #Cussing out #2gunfire
а в неделя видях и що е туй турски футболен фанатизъм  #Crazy  Joy

# 79
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug Всъщност утре е най-важната операция на белите дробове. Ако мине успешно ще може да диша самостоятелно. В най-добрия случай ще остане парализиран, но и на това сме доволни, само да е жив, тъй като лекарите в началото ни казваха да се подготвим за най-лошото  Sad Незнам дали ще може да се оправи от парализата, защото някакъв нерв бил напълно разкъсан, но това по- нататъка ще мислим, нека утре да мине добре  Praynig и да се помолим заедно  Praynig Praynig Praynig

# 80
Merhaba на най-лъчезарните мами от форума  Hug Hug Hug
Настроението ми определено е приповдигнато след прекараните почивни дни в Истанбул и Адапазаръ. Така като гледам май доста от момичетата които са в БГ са прекарали многото почивни дни в Турция, прекарахме много добре и хубавата шопинг терапия ми се отрази много добре. Ходихме да видим и Миниатюрк, много ми хареса, браво на тези които са го измислили и сътворили
 smile3501 smile3501
Честит рожден ден на патерица на рожденничките.
 newsm38 newsm67
Снежана01, това което сте преживяли е много ужасно, дано всичко се нареди и човека да се възстанови.  С този трафик в Истанбул май доста хора всеки ден стават жертви на катастрофи.
Честно казано за няколко дни и само на гости или почивка в Истанбул е хубаво, но не бих живяла там, прекалено стресиращ е живота в този мегаполис, докато отидеш от едно място до друго минава много време и колите се движат едва едва, шофьорите им за това сигурно са толкова нервни.
Лека нощ на всички  smile3524

# 81
Добро утро момичета  Heart Eyes

Първо ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН Simple Smile на патерици на всички празнуващи   bouquet

Мистик, Цвете, Sneje01, Гхосн - МНОГО СЪЖАЛЯВАМ!!! Много прегръдки ви пращам макар и виртуално .... Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Елена/Miramila  - добре дошлU Simple Smile Значи Bи хареса а  Mr. Green Но наистина не си е работа всеки ден в трафик ....идва ми понякога да литна , а не да карам кола .... Много е опасно ...само в4ера пред мен щяха да се блъснaт 2 коли Ha E5...преди това един др.  ненормален ...няма сигнали,значи, мигачи, а пък за ограничение на скоростта да не говорим  #Crazy ...седиш на червено те бипкат зад теб . Shocked... опиташ се да минеsh когато ти е редът, някои те засече и ПОЧВА ДА ТЕ РУГАЕ , щото си му накривил кефа Mr. Green newsm78  ....Такова чудо съм виждала само в Манхатън и то само от ТАКСи шофьорите ..... Но аз винаги си казвам ,че разликата между каране бързо и бавно (ако няма трафик) е 15 мин , тъй че ...15 по-късно не са ми по-скъпи от живота ...Лошото е,че не можеш да предвидиш винаги реакциите на др. по пътищата .... ЧОК ГЕШМИШ ОЛСУН на всички !!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Дризе - кака не успаъх да ти звънна снощи ...кусура бакма Simple Smile шА та почета днес  Mr. Green  hahaha Статията е страхотна (извадката от книгата де:) ---- сега търсим козе мляко  bowuu

Адаш - хайде беее, ти се забрави  Mr. Green у тъй Габрово /// ео и детето иска аркадаш Laughing

Отивам да оcтавя едното дете на шофьора za baby school, а др. да му помогна да ce оправи са работа Simple Smile Така е Simple Smile (Ghosn - това отговаря ли на ? за съпружието Mr. Green

Лек ден момичета , без злопоуки , много позотивно мислене и спокойствие !!!! Кой беше казал , че липсата на новини е добра новина, дано и при нас е да е така и всичко лошо да е зад гараба ни  Hug Praynig Peace

http://www.ibbp.com/db/images/upload/2583/cassa.gif

# 82
Bz страхотна си!!!Както винаги много позитивно настроена и оптимистична,заредена с енергия PeaceКак е голямото ти дете? LaughingСега му емного готино сигурно-да ти се глезе и умилква-те мъжете били като коте и бебе заедно-2 в 1.Дано само да няма повече такива инциденти и травми Praynig
snejanao1 Praynig Praynig :pray:Bog pred was i wie sled nego-така казва маминка в трудни моменти!Стискам палци и се моля всичко да мине успешно и благополучно!
Снеж  bouquet Peaceти поне си весела и щастлива.Много се радвам ,че сте изкарали страхотно!
Аз пък в петък заминавам за Търново -малко работа в университета да свърша ,да пия кафенце с Benmary и да понапазарувам дрешки и обувки за домочадието.Хората от Турция пазаруват ,а аз За Турция и почивката ще пазурувам Joy
Да ви се похваля приключих с писането на магистърската си теза.Днес ми оства да я дам за подвързване и съм готоваааа bowuuНай-накрая!
Чао милички и весел и позитивен ден ви желя!

# 83
Здравейте на всички,  smile3534

За някои от нас днес е първия ден от работната седмица...  ooooh! даааа....  smile3516

Снежана, стискам палци днес всичко да е наред   newsm10

БЗ, хм.... да, отговаря на въпроса, а ти как си в цялата тази ситуация? Всъщност той коя ръка си е счупил - лявата или дясната, като ми отговориш ще знам и ти как си  Embarassed, търпение и НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ТЕБ

Дризе, сега видях снимките от рождения ден, много са хубави.

До скоро  newsm47

# 84
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Ох, милички, като чета все такива лоши неща са ви се случили и не ми се пише, и се подтискам! Дано лошите новини намерят своя край вече! На всички ви изпращам по една позитивна прегръдка и се моля всички да сте живи и здрави!  Hug

Рождения ден мина превъзходно! Първо с децата, после с роднините и неделя релакс за мене! ТУК има снимки от рождения ден, а в нашият албум има снимки на малкото бебче в моя албум!  Party Беше много весело, подаръците страхотни, Селин щастлива, а аз два пъти повече, защото на всички им хареса софрата!   chef Нямам търпение да дойде и на другото бебе първия РД, да го направя още по-хубаво!  Joy  Аз съм добре, не ми е лошо, бебе си расте аз хубавея, но казаха момиче за сега, но то все гърба си е дало, че да видим! Каиги вика да не са две! А дано, ама надали!  Party baby_neutral  baby_neutral  Party За сега толкова, довечера изпращам баба ми и ми е малко криво, че така свикнах с нея, а утре ще сме си само двете със Селин! Но ще мине, кака ще дойде другата седмица, така че не се оплаквам! А аз кога ще тръгна за някъде  newsm78
Бенмари, верно се забравихте! Ей, хубаво е в този град, курорт гиби!
БЗ, а аз се чудя телефона ли не съм чула  Joy Селин като работи играчката и си прави сушоар и се смее!
На всички пътешественици из Турция пак елате! А на новото Цветенце добре дошла!   bouquet
На всички напред и нагоре и само хубаво неща вече!  Peace

# 85
  • до вятърните мелници
Благодаря за честитките на всички! Трогнахте ме! Simple Smile аз почти бях забравила че имам имен ден, но като почнаха да валят СМСите и се присетих Simple Smile)

Хайде дано Май месец само хубави новини да ни носи! стига с тея неприятности!

Из албума гледам много готини снимки сте накачили! Пу-пу!

Днес пък имаме годишнина от сватбата, обаче моичкия май е позабравил та се чудя дали ще се сети сам или ще се караме Sad

Най-готиното е че останаха още само около 10тина учебни дни и се отървавам от лудите тийнове на работа!!! Дано да мога да се включвам по-често през деня тогава...

Дризе, щом на вас са ви казали че е мома, може би и на нас ще ни кажат като отидем на лекар на 18ти. Айде дано! Много се вълнувам Simple Smile но най-вече искам да усетя бебо, обаче май е още много рано...

Между другото ходих на пазар вчера на бързи обороти и си взех две туники, че с другите блузета много взе да си личи тумбата. Да ви кажа добре че сега модата е подходяща иначе влязох в един магазин за бременни и се уплаших - същите въздългички блузки - цената х2! но за гащи няма как, от там ще се пазари....

# 86
Колко е хубаво че има много бебета на път из нашия форум, надявам се и аз в най скоро време да се впиша в тази графа и да се притеснявам за дрешките като Джорди  stork-boy stork-girl

А къде се намира това албумче и как ще вляза там да кача и аз снимки, някой по желание ако може да ми прати инфо на лични  Simple Smile

# 87
  • Измир
ЧестИто на порасналИте МелИс И СелИн!

ЧестИто И на вчерашнИте ИненИцИ!

Съжалявам за нещастИята, коИто са вИ сполетялИ  Sad

НИе сИ донесохме подарък от ТурцИя Grinning!

# 88
Здравейте, момичета! Много ви благодаря за пожеланията и поздравите! Ние сме добре общо взето, малко сме настинали, но се надявам да се оправим скоро! При нас купона беше семеен - мама, тати и баба. С торта и много балони, беше много весело.

Cok gecmis olsun! Надявам се свекървата на Снежана да се оправи скоро!  Praynig Praynig Какво стана с операцията, мила?

Джорди, не се сърди на половинката! Аз също забравям годишнини и рождени дни, а мъжа ми никога.  Blush Дано да успеете да видите пола, но доколкото знам стават грешки толкова рано. Една приятелка се надяваха на момче уж 80%, а сега си имат дъщеричка.

drize , трудно е да си сам. И аз чакам мама след една, две седмици. Просто нямам търпение вече!

olgarita, Честито! Чудесна новина!  Hug

Пожелавам спорна седмица или остатъка и само хубави новини!

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 00:34 от kaigi

# 89
  • до вятърните мелници
Оlgarita, честито  и от мен Simple Smile!

Леко бременеене!

Общи условия

Активация на акаунт