Изгоден online-магазин за дрехи

• 568 504
  • 796
  •   1
Отговори
# 345
Az v4era se registrirah v tozi sait i iskam da popitam nqkoi moje li da mi preporu4a online magazin ili sait za 4orapoga6tnici. Blagodarq predvaritelno.

# 346
  • Пловдив
Днес разглеждах козметика и се чудех дали да си поръчам от www.beautycosmetic.biz.Видях,че предлагат и чорапогащници.

# 347
  • в града на вечния купон
Днес разглеждах козметика и се чудех дали да си поръчам от www.beautycosmetic.biz.Видях,че предлагат и чорапогащници.
гледах маските за коса,  с бая надценка са.........

# 348
  • Пловдив
За първи път се престраших в понеделник надвечер да поръчам от интернет./от сайта www.bebelandia.bg/ Във вторник сутрин ми се обадиха,че от нещата,които поръчах-памперси,мокри кърпички,протектор за матрак,гумена книжка и меко кубче , нямат в момента препарат за съдове и ме попитаха дали да изпратят поръчката или да изчакам.Пожелах да изчакам.Следобеда същия ден ми се обадиха,че са получили препарата и че поръчката ще е при мен в четвъртък.Вчера от Спиди първо ми пратиха СМС,да очаквам пратка,после ми се обадиха по телефона.Честно казано не съм очаквала такова добро отношение и внимание.Определено ме спечелиха за клиент.

# 349
  • Стара Загора
За първи път се престраших в понеделник надвечер да поръчам от интернет./от сайта www.bebelandia.bg/ Във вторник сутрин ми се обадиха,че от нещата,които поръчах-памперси,мокри кърпички,протектор за матрак,гумена книжка и меко кубче , нямат в момента препарат за съдове и ме попитаха дали да изпратят поръчката или да изчакам.Пожелах да изчакам.Следобеда същия ден ми се обадиха,че са получили препарата и че поръчката ще е при мен в четвъртък.Вчера от Спиди първо ми пратиха СМС,да очаквам пратка,после ми се обадиха по телефона.Честно казано не съм очаквала такова добро отношение и внимание.Определено ме спечелиха за клиент.
Такава е практиката на повечето онлайн магазини Hug Радвам се, че си доволна.

# 350
Да можете да ми препоръчате магазин за дамски якета? Ама да има и размери за по-пухкави дами   bouquet

# 351

Поръчвала съм много отдавна и може да се е променило, но доставката им е много скъпа.

# 352
  • Варна
Нещо не смея да пазаря онлайн, иска ми се да премеря за да съм сигурна, че ще ми стане.
От години пазаря от един магазин до нас зареден с български стоки и цените им са сравнително добри.
Скоро разбрах, че имат и сайт. Може някой да го хареса.

http://www.maddara.com/

# 353
Аз съм го разглеждала. Някои неща ми харесват.
Питах веднъж за размер на дрехи. Много бързо ми отговориха.
Сега съм си харесала едни боти, но не мога да преценя дали ще ми свършат работа за разходки в гора и планина  newsm78

# 354

Поръчвала съм много отдавна и може да се е променило, но доставката им е много скъпа.
Миналата седмица ми дойде поредната поръчка, цената за доставката ми беше 4 лева не мисля че това е скъпо  Peace

# 355
Да можете да ми препоръчате магазин за дамски якета? Ама да има и размери за по-пухкави дами   bouquet

Защо не разгледаш в http://www.asos.com/Women/Coats-Jackets/Cat/pgecategory.aspx?cid … ze=20&sort=-1. Имаш филтър по цена и размери. Аз съм си купувала роклички от там и е ок. Идват за седмица някъде.

# 356
Здравейте на всички!Нова съм във пазаруването в интернет преди месец бяхме канени на сватба с приятеля ми и реших да се поразровя за дрешки спрях се на този сайт www.stil-bg.com  харесах си рокля и риза за него тъй като не знаех точно кой размер да поръчам се обадих и една любезна дама ми помогна доста измери ми роклята и ризите в сантиметри за да мога да размера кой ще ни паснат много съм доволна..Дрехите пристигнаха на следващият ден всичко беше наред и по мярка  Simple Smile какво ще кажете вие поръчвали ли сте си от там Simple Smile

# 357
# 358
попаднах на сайт,който ми допада
ето го: http://www.abubu.bg/index.php

# 359

Общи условия

Активация на акаунт