ВРАЦА - 15

• 11 671
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Red_Sonya събирай сили за зъбките  #Crazy Аз имам чувството, че и на мен ми растат за първи път  hahaha
Докато бяха коликите, ми казваха: "Това не е нищо, ще видиш със зъбите какво е. Още не е почнало"  ooooh! И бяха прави  Rolling Eyes
А тази сутрин, след като писах, взех че легнах да приспивам детето и се приспах мене си  Joy Преди половин час съм станала  Blush

# 226
Ред Соня, не знам какво ще ме прави Махинова newsm78 Тя ме преглежда в Новия мед. център, а не в отделението...може би ще ме изпрати там- не знам... айде да не го мисля сега. След няколко дни ще разбера.  Thinking Аз сигурно също като теб няма да искам да вляза в отделението защото имам непоносимост към болници Sick Не знам ама много подтискащо ми действат...а това че не знам какво точно ще ми се случва.... абе страх си ме е  Embarassed
Бубе, тоя сайт е много забавен Joy

# 227
слаи днеска мисля че те видях в Т-маркета с малкия, ти беше нали някъде към 10-11 или се бъркам, бързах иначе щях да се обадя

# 228
момичета да пускам ли новата тема или да чакам още newsm78 вече е готова като за първи път може да се каже че не е ужасно  hahaha

# 229
не знам,ако искаш изчакай да стигнем до 14 стр и тогава.

# 230
момичета да пускам ли новата тема или да чакам още newsm78 вече е готова като за първи път може да се каже че не е ужасно  hahaha
Да стане 15 страници и ще я пуснеш. То може и сега, но по-добре да си ги изпишем. Това си е мое мнение, но ако си толкова мераклийка, пускай я  Wink

# 231
Най-накрая си имам пъзел, подарък от мойто мъж  Hug Ако на някой му е интересно има снимка в албумчето и сега докато го наредя ще седя по-малко на компа вечер.

# 232
  • Бургас
Тука пък като са се раздумкалиии, сватба ли има, що ли..хихи..да не идва чак от Медковец воя, не знам..ама е супер силно..някой знае ли..Simple Smile

# 233
_baby честита ти придобивка, ама аз не разбрах каква е картинката (като на кутията ли е?)
Муциту, аз нищо не чувам бе душа  Grinning, хвани му удари едно хоро и тва е  dance
afroditka1783 и аз мисля, че е добре да се изчака до 15 стр.

# 234
Да, като на картинката е със мъглите. Аз много си падам по сгради и замъци Simple Smile
Аз съм при болницата и единствения звук който чувам е този на наденичката как цвърчи в парти грила  Crazy

# 235
  • Бургас
Бейби, аз щи кажа една наденичка, сега ще пращам мажо да купува:)))))))хихи
Бубе, ми е на, още думкат...тва ритаа..гъзът ме боли,еее..това живот ли е:))))))))

# 236
Сори, но докато седнем да ядем ще си намокря пеньоара със слюнка  hahaha

# 237
оо аз одеве ходих до магазина за наденица Laughing  доволно преядох Embarassed и мен ме рита дори и сега,понякога е малко болезнено,но какво да се прави.мислех да гледам Горещо,но на гости ще е Тони Стораро,а  той не ми е мн интересен.

# 238
И да ви подразня още малко, наденицата беше от тази за скара и ммммммм много Фкусно  Wink
Аз Горещо не го гледам много от давна, нищо че ми харесват въпросите на Венета.
Сега гледам Лас Вегас.

# 239
къде го гледаш по тв-то или на компютъра?аз ви казвам лека нощ и сладки сънища  sleepuu утре е на племенницата кръщането и трябва да ставам рано.

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 22:39 от little angel

Общи условия

Активация на акаунт