Фаталната 13-та Хасковска, пролетно-лятна

• 18 659
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • под шипковия храст

От сигурен източник знам, че Банев иска да строи МОЛ и даже проекта е готов. Но защо се бави не знам... и източника не знае. Laughing
Знам също, че зад Техомаркет искат да строят МОЛ и на мястото на Бизнес центъра също. Който изпревари, той ще обере паричките на гърчолята, дето пълнят града събота и неделя.
мда, и аз така чух... този на Банев щял да е с четири кина! Shocked ха дано!!!
а онзи на мястото на Бизнесцентъра щял да помете целия парк отпред и да се получи топла връзка със старата баня. тук съм с малко смесени чувства, като стане въпрос за парк... Rolling Eyes
дано тоя път да ги направят като използват главите си и за друго освен заравновесие! че още не мога да проумея как в Ташкент сложиха ескалатор само нагоре и налепиха възможно най-пързалящата се подова настилка!!! Twisted Evil там за достъпна среда явно не бяха чували! Sick
а по скромното ми мнение гърците основно създават движение на въздуха, откъм пазаруване са оле-мале...

# 106
mit*bul, ще прощаваш, ама ще пусна една честитка! Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, mit*bul !
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

# 107
# 108
  • под шипковия храст
mit*bul, ще прощаваш, ама ще пусна една честитка! Wink
ей, как ме изказа! мерси!  Blush
само да сте посмели другите! Laughing

# 109

Хей, Mit*bul, кликни тук  Wink

# 110
Здравейте на всички. Hug За да не се чудите коя пък е тая,ще ви припомня-Аз съм Веси/Лорън  Mr. Green Ако не се сетите така,няма и да се сетите.  Crazy
С месеци не съм влизала в родната темичка. Whistling
Имам обаче повод за черпене и нужда от помощ и ето ме тук. bowuu

Първо искам да честитам на mit*bul с пожелание за крепко здраве,дълъг живот и много много семейно щастие,късмет и успехи в личен и професионален план. newsm59  bigdance2

Аз пък имам да почерпя,защото на 24 май бях абитуриентка. Embarassed

Също така имам петица на предварителния изпит на който ходих,за което също черпя.
Ето тук и линк към снимките от бала  Mr. Green
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=32252&AlbumId=117412

А това,за което имах нужда от помощ или по-скоро да попитам,защото знам,че с питане до Цариград се стига  Mr. Green та...да знаете някъде работа като за 19 годишно момиче,което живот и здраве ще стане студентка(задочно)?Т.е. търся си някаква работа,където ще мога да уча.Ако стана сервитьорка или барманка няма да мога да уча,а и не ми се иска да работя пак такова.Намерих си в един магазин за дрехи работа,но....шефовете взели тяхна позната...та пак съм в задънена улица,та ако някой знае нещо,ще му бъда благодарна. Peace

Е,радвам се,че се отбих и попрочетох от почти всяка по нещо.Да се почерпите за мое здраве и за днешната рожденичка.  bowuu

# 111
  • Хасково
http://www.aquafreshkids.bg/

Веси честито завършване!

# 112
Тони много полезна информация си дала мисля да се възползвам да заведа нашия батко но като се върне изпратих го при баба му малко на гости аз да си почина .Свършиха учебната година  направихме им изпращане -поръчахме торта книга от "Наслада "(супер вкусна беше) сокче и поиграха на парка.Отидоха на екскурзия  в София на зоопарка и на Патиланци  побъркаха госпожите за един ден и така  #Crazy.
Честито завършване Лорън и от мен .Много успехи ти пожелавам занапред в живота  Peace.
Ако чуя нещо за работа ще свиркам  Whistling   hahaha
Аиде лека нощ от мен   sleepuu .

# 113
  • под шипковия храст
DKNY`  или по-добре Веси, че с тоя фешън съвсем се обърквам... готини снимки, и добре сте си изкарали както личи от фотото! Crazy
бившата Лакада ще я правят детски център и търсят персонал за детския кът, да гледа децата сиреч... с раб.време на смени от 9 до 15ч и втора - от 15 до 21ч.
така че, ако искаш мога да ти дам тел. и да се обадиш.
по принцип искат педагог или мед.сестра, но може да пробваш, ако ти се занимава със ситните! Thinking

избрах си даже стоматолог - Блага Божинова  Simple Smile
татко и вече гледа миналата година Йоан и тогава го питах за флуорните таблетки, на което ми каза, че не бива да давам. после четох и тук и им имам доверие. то не че за профилактика  на тази възраст трябва кой знае какъв спец, но да се създават навици, а щом има и подарък ходенето и занапред на зъболекар ще се асоциира с положителна емоция. няма да пропуснем!

hahaha и между другото, говоря за зъболекари, не за лекари!

# 114
А къде е бившата Лакада? Thinking

ВЕСИ, ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ!  bouquet

# 115
  • Някъде там на юг...
Веси,

Честито   bouquet  А защо не пробваш да работиш там където учиш ?

Енвия,

Лакада се намира в една от пресечките до бизнесцентъра. Кака само го обясних  Crazy , но друг ориентир не мога да ти дам  Rolling Eyes

Тони_нм,

има ли ограничение във възрастта за малчуганите?

# 116
mit*bul  звучи добре,защото обичам деца и обичам да се занимавам с тях,но....май така няма да мога да уча за изпити  Rolling Eyes

Mopsy уча у дома за матури и изпити,които са юли.Дай предложение какво да работя докато уча.Това би било най-добрия вариант,но аз поне не се сещам.

# 117
  • Някъде там на юг...
Веси,

аз друго разбрах  Rolling Eyes Според мен по-добре е сега да вложиш силите си в ученето, за да те приемат някъде, а след това има време да работиш  Peace

# 118
По принцип си права,ама все пак след всички увеличения е добре да има още някакъв доход в домакинството,а и след бала...нали се сещаш.

А случайно някой да е запознат по въпроса с бюрото по труда за току-що завършилите.
Аз разбрах,че след като си взема дипломата в края на месеца мога да се регистрирам и докато ми намерят работа ли какво ми изплащали по една минимална работна обезщетение ли нещо такова май беше.
Някоя мама да има по навътре с нещата? Rolling Eyes

Ухх преди май май нямаше какво толкова да се меся тука,ама вече май ще има и аз за какво да говоря... Whistling

Еййййй хора представяте ли си....като се регистрирах тук бях 10 или 11 клас ученичка.....вече завърших....търся работа.....след някоя година и семейство ще създам....изгледахте си ме.... Joy

# 119
  • под шипковия храст
Ухх преди май май нямаше какво толкова да се меся тука,ама вече май ще има и аз за какво да говоря... Whistling
Еййййй хора представяте ли си....като се регистрирах тук бях 10 или 11 клас ученичка.....вече завърших....търся работа.....след някоя година и семейство ще създам....изгледахте си ме.... Joy

Simple Smile само с бебетата не бързай! Naughty първо си изкарай студентството, пък тогава мисли за семейство...
ние като гледам и тогава още ще сме тук! Flutter че сме все млади майки  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт