Фаталната 13-та Хасковска, пролетно-лятна

• 18 684
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Абе аз,че не бързам,не бързам....да си изкарам студентството надали....преди това ще е,но тука в близките 1-2 години със сигурност няма....към 21 може би....след 2 години......абе квото ми е писано....тея неща не се нагласят според мен.

Впрочем си намерих работа  Mr. Green
След матурите отивам за 2 дни в София да изкарам един курс и като се върна ставам букмейкър в един Еврофутбол (на бащата,на приятеля ми е)  Mr. Green
Та...така вече емоционалното и психично състояние ми е по-стабилно,след като вече имам работа.
Нашите все ме питат защо толкова бързам,ама..... Rolling Eyes...искам да бъда част от домакинството и да допринасям.Много им е трудно на милите да приемат моето порастване.Надявам се бързо да свикнат  Rolling Eyes

Айде пак ще пиша  bouquet

# 121
Не бързай с бебето, че имам колежки дето много зор видях със студентството и с бебе заедно. Аз завърших семестриално и тогава направихме бебка, добре че стана така че мога да си представя сега както съм затъпяла как щях да уча.
Хубаво си е да работиш, така свикваш да се организираш по-лесно, ставаш по-самостоятелна и същевременно по-отговорна! А и имаш някой лев, за разни твой си нужди. Е вярно,че идва малко трудно в началото, но се свиква. Аз работих през цялото си студентство и не съжалявам за нито един ден! Имала съм време и за забавления, и за изпити, и за лекции, и за работата! А и предимството е че сега имам стаж 4 години по специалността, което е голям плюс като си търсиш работа! Не знам какво си решила да учиш и какво ще те приемат, но съвета ми е да се ориентираш към работа по специалността!

# 122
Честит първи юни  на всички деца
Да са весели  щасливи  здрави  и игриви

# 123
Здравейте!

Веси Честито  bouquet появи се най-накрая
Честит празник и на всички малчугани на патерици  ura

Бившата "Лакада" е доста близо до нас и новината за детския център много ме радва Grinning

Как сте? Как изкарахте почивните дни Grinning

# 124
  • France
В събота отидохме на рокерския събор, но се оказа, че има вход от 5лв.... newsm78...не влязохме...а зарята, по случай събора, я гледах от прозореца, безплатно.
Не разбирам, защо трябва да искат пари от гражданите?

# 125
Ние в събота бяхме на детски празник в детската сладкарница, а в неделя, пак на детски празник на Кенана, където беше целият град и изобщо не ми хареса. В събота беше по-хубаво и по-спокойно за децата  Mr. Green Имаше хапване, пийване, както и куклен театър, ноо дребния хич не се впечатли  ooooh! Малък е май още  Tired

# 126
  • под шипковия храст
pechovska то винаги е имало платен вход на събора. предполагам, защото си е частна инициатива и за да се проведе нещо подобно се искат пари. за съжаление безплатен обяд няма... а ако има, не става! Crossing Arms
като празника за децата на Кенана! Sick беше ужасно!!! никаква организация. на децата се раздаваха някакви номерца, с които участваха в лошо скалъпени игри, блъскаха се... и вместо наистина да усетят празника, повечето от хлапетата бяха разочаровани! Confused Confused Confused
не знам на центъра имаше ли нещо!? но за пореден път стана ясно, че в тоя град децата ги минават между другото! Tired
сега съм втресена, че утре Йоан има рожден ден,имам списък с 15 хлапета, а идея нямам къде да ги заведа! на Версай ми отказаха, защото още не са отворили детския сектор. и най-интересното е, оказа се, че в повечето заведения, едва ли не, за деца е забранено! Shocked
скоро ще сложат табели: С КУЧЕТА И ДЕЦА ДО ТУК!

# 127
pechovska то винаги е имало платен вход на събора. предполагам, защото си е частна инициатива и за да се проведе нещо подобно се искат пари. за съжаление безплатен обяд няма... а ако има, не става! Crossing Arms
като празника за децата на Кенана! Sick беше ужасно!!! никаква организация. на децата се раздаваха някакви номерца, с които участваха в лошо скалъпени игри, блъскаха се... и вместо наистина да усетят празника, повечето от хлапетата бяха разочаровани! Confused Confused Confused
не знам на центъра имаше ли нещо!? но за пореден път стана ясно, че в тоя град децата ги минават между другото! Tired
сега съм втресена, че утре Йоан има рожден ден,имам списък с 15 хлапета, а идея нямам къде да ги заведа! на Версай ми отказаха, защото още не са отворили детския сектор. и най-интересното е, оказа се, че в повечето заведения, едва ли не, за деца е забранено! Shocked
Като идея мога да предложа "Сити Парк", имат що годе приличен детски кът (ако 2 люлки и пързалка могат да минат за такъв, но уви живеем в Хасково), а и кухнята е добра. Не отказват детски празници, можеш да си занесеш торта.

# 128
... сега съм втресена, че утре Йоан има рожден ден,имам списък с 15 хлапета, а идея нямам къде да ги заведа! на Версай ми отказаха, защото още не са отворили детския сектор. и най-интересното е, оказа се, че в повечето заведения, едва ли не, за деца е забранено! Shocked

Мдаа на рокерския събор винаги е имало такса ние сме ходили 2 пъти, но тази година не, защото вече нямаме моторетка ...

Миленка за надписа по-горе "С КУЧЕТА И ДЕЦА ДО ТУК!" мисля, че в Германия на някои места вече го има .. тези са луди там Crazy не съм много сигурна де, но някъде бях чела ..

За РД може и в новия импровизиран "детски кът" на "Фантазия", хем ви е близо Grinning

# 129

За РД може и в новия импровизиран "детски кът" на "Фантазия", хем ви е близо Grinning

Там е хубаво наистина. Оградено, няма накъде да мърдат децата...Вчера за пръв път го видях  Rolling Eyes и останах приятно изненадана  Blush

# 130

Там е хубаво наистина. Оградено, няма накъде да мърдат децата...Вчера за пръв път го видях  Rolling Eyes и останах приятно изненадана  Blush

За ограденото е оградено, но самият вход е на най-уживеното откъм коли място. И карат доста бързо, особено като отиват долу на паркинга

# 131
  • France
Не знаех, че рокерският събор е частна инициатива...зарята беше чудесна, само фоерверките колко пари струват...
Иначе, и мен ме чака рожден ден в петък. Но ще дойдат само 5 деца и ще ги събера в къщи, а ние, родителите, ще дегустираме... Mr. Green

# 132
Ние бяхме в центъра но докато слезем сутринта не видяхме нищо но следобед бяхме навреме .Концерта беше интересен но гледахме само половин час и заваля дъжд   umbrella  и го  отмениха поради лоши метериологични условия  Sad.Иначе беше интересно малката не слезе от количката имаше баба Яга   afwitch танц с гъбки, народни и латино танци  newsm19.
А за рокерския събор не можахме да идем но ги видяхме като караха през града  motor Oha!

# 133
Момичета, ще стягам дребното за ясла и затова търся малко инфо и по точно как водите дечицата на ясла /става въпрос за Първа/? Аз трябва да го водя с количката, но там има ли някакво определено място където може да я оставя и след това да си я взема, когато го забирам  Thinking
Май и друго щях да питам, ама сега забравих...Айде, като се сетя  Tired

# 134
здравейте моми4ета, аз съм в Испания от февруари месец, Стела ходи на градина, играе си с децата и е доволна, аз не работя в момента (тук е трудно да се намери работа за жени), детските градини са с много странно раб. време от 9 и 30 до 12 и 30 и после следобяд от 3 до 5, голям ко6мар, постоянно тър4и6 и бъраз6 да вземе6 детето и не спят на обяд......аз домакинствам за сега....живеем в 1 град4е на 20 км от морето и в балкана, нна 60 км от Валенсия...ина4е тук е много красиво, спокойно, хората са усмихнати, поздравяват и са доволни и незатормозени от живота....не мислят за ни6то.....за сега това от мен
какво ново из Хасково?

Общи условия

Активация на акаунт