Фаталната 13-та Хасковска, пролетно-лятна

• 18 660
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • под шипковия храст
hahaha... както и този, потърсил мнение за хасковските торти! Mr. Green

Обаче подозирам, че тогава темата ни съвсем ще западне! Wink

или ще остане тема за изказване на поздравления...
можем да пишем едно голямо ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ и да не пишем повече...

в интерес на истината, като се заговори за доктори поне настъпва някакво оживление. аз нямам проблем с това. като ми е безинтересно, не чета. все пак наистина е форум, не виждам проблем в това някой да пита, както и в това друг да се издразни, защото преди две страници е разнищено за пореден път. но пък и тия честитки вече ми идват в повече... #Crazy

# 91
Ооо не ми се смейте за точката Laughing
Верно, че слагам точка на този вид разговори, но тази в поста я сложих за друго.
Исках да питам нещо, обаче после намерих инфо, а не може да се изтрие вече написаният пост, та затова трябваше да напиша нещо и реших да е точка Sunglasses

# 92
  • под шипковия храст
абе да кажа, докато сме на докторска тематика  Laughing. имам покана от Селена за парти на всички бебета, родени там, на 31 май и мисля да  ходя. има ли тук и други селенски бебета?  да се видим хасковската група. чувала съм, че доста народ мина през тази клиника...

# 93
ОК! Спираме и с честитките! Laughing

Но Тоничка да сложи заглавие "Пролетно-лятно-есенно-зимната ни тема"! Wink

# 94
  • под шипковия храст
ОК! Спираме и с честитките! Laughing

Но Тоничка да сложи заглавие "Пролетно-лятно-есенно-зимната ни тема"! Wink

ха сега някой да посмее да напише нещо! Naughty Joy Joy Joy

# 95
Ама вие сте много интересни хора, за това не може да се пише , за другото не може newsm78

ами тогава защо изобщо влизате във форума?
или просто направете списък на нещата за които да се пише и за които не може, така човек като влезне в темата ще  е наясно какво е позволено

# 96
Ама вие сте много интересни хора, за това не може да се пише , за другото не може

или просто направете списък на нещата за които да се пише и за които не може, така човек като влезне в темата ще  е наясно какво е позволено

и аз мисля така . За това са форумите - да споделяме, да обменяме инфо , а не да слагаме точка за това и онова ...

# 97
  • France
Нямам нищо против да пишем за доктори..и торти.
И като стана дума за торти, скоро и аз ще купувам, защото Елена има рожден ден.
И за да сме на медицинска вълна, аз да ви помоля, да ми препоръчате масажист, и къде има сауна в град. Забелязвам, че пълнея, без причина, коремът ми е подут и твърд. Реших, че е от зелената салата, спрях я. Беля доматите, ам основно шопска салата, през дена не ям...ама не слабея....а идва лято.
Чакам да се прибере мъжо, че 3 седмици не сме се виждали и такъв фитнес ще му спретна...... Mr. Green

# 98

Чакам да се прибере мъжо, че 3 седмици не сме се виждали и такъв фитнес ще му спретна...... Mr. Green
    Mr. Green   И моят се прибра снощи   luvbed

Mit*bul на 31 май ли е срещата имам познати които се раждали там мога да им кажа ако незнаят.

# 99
Ама вие сте много интересни хора, за това не може да се пише , за другото не може

и аз мисля така . За това са форумите - да споделяме, да обменяме инфо , а не да слагаме точка за това и онова ...

!! За лекарите например може да си обсъждате Тук    Wink

# 100
  • France
Момичета, къде се изгубихте?
Аз да попитам: чух, че "Лебеда" няма да работи вече....на това място щяло да се строи...Ако е така, то ще останат само "Фантазия" и "Европа", което ще е крайно недостатъчно.
Иначе, да ви подсетя, да ми препоръчате масажист, може и на лични.

# 101
  • Някъде там на юг...
Незнам дали "Лебеда" ще работи, но забелязах, че има наредени шезлонги  newsm78
За масажист мога да ти препоръчам Роси, която работи в "Его"  Peace

# 102
  • под шипковия храст
Лебеда отдавна е подреден, което означава, че ще работи! а и ние вече събираме отбора по плуване newsm68

аз вчера отмъкнах кола и се разходих до СтЗагора. ами не е честно, имат всички хипермаркети и не мога да разбера какво се случва тук на село, че никой нищо не строи  newsm12 всички са набутани по т.нар бутици тип гаражни, че и не им стига по един на собствениците, ами имат на всеки ъгъл, което прави търсенето на нещо различно мисия невъзможна! smile3512 аз естествено като се набутах вчера в Хипо-ленда и не можах два часа да изляза оттам...направо луднах и най-накрая намерих сандали на ситния. Flutter и ролкови кънки за Йо, и от Метро бои за рисуване с пръсти и такива дето да рисуваш по себе си и още куп интересни нещица... newsm53 сега като се почне едно мазане... Crazy

# 103
... и един Баумакс са им открили, където като заседна на цветята - няма мърдане! Crazy

Относно Лебеда: Peace
http://haskovo.info/index.php?option=com_content&task=view&a … 7520&Itemid=2

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 15:21 от envia

# 104
Момичета, къде се изгубихте?
Аз да попитам: чух, че "Лебеда" няма да работи вече....на това място щяло да се строи...Ако е така, то ще останат само "Фантазия" и "Европа", което ще е крайно недостатъчно.
Иначе, да ви подсетя, да ми препоръчате масажист, може и на лични.

От сигурен източник знам, че Банев иска да строи МОЛ и даже проекта е готов. Но защо се бави не знам... и източника не знае. Laughing
Знам също, че зад Техомаркет искат да строят МОЛ и на мястото на Бизнес центъра също. Който изпревари, той ще обере паричките на гърчолята, дето пълнят града събота и неделя.

Общи условия

Активация на акаунт